Bona vesprada a totes i tots,

Us informem que les llistes amb la puntuació provisional de l’alumnat que ha demanda la beca de menjador per al present curs escolar 2022-2023 hi és publicada al tauler d’anuncis del centre a la vostra disposició.

Al llarg d’aquesta vesprada enviarem a totes les famílies que possiblement obtinguen la beca de menjador per al present curs escolar 2022-2023 informació del resultat de la sol·licitud al vostre correu electrònic.

La puntuació necessària per saber si la vostra filla o fill té beca, de què tipus i la quantitat atorgada la coneixerem al moment de que es publique la resolució definitiva de les beques de menjador.

El tipus de beca i el preu de la mateixa que vos figura al correu són orientatius seguint el barem utilitzat el curs passat per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Si no hi sou d’acord amb la puntuació obtinguda podeu passar per la secretaria del centre de 13:10 hores fins les 14:00 hores i si fos necessari, tractarem de solucionar qualsevol errada, si és que la hi ha.

Salutacions cordials.

La comissió del menjador.