Monthly Archives: septiembre 2016

Sobre els rebuts del menjador del mes de setembre.

calculator-385506_640Una vegada que ja coneguem els preus dels menús del menjador marcats des de Conselleria per al present curs escolar 2016-2017 és la nostra intenció enviar-vos mitjançant els vostres fills i filles un full informatiu amb les dades personals i bancàries de cada alumne que utilitza el menjador, per tal de que les famílies ho revisen i pugam actualitzar les dades.

Repartirem els fulls com a molt tard el dimarts 20 de setembre i deixarem de termini per revisar-ho fins el dijous 22 de setembre.

Una vegada fetes les esmenes escaients enviarem al vostre banc o caixa el rebut corresponent del mes de setembre. En aquest rebut sols cobrarem el menús de l’alumnat fixe, els quals paguen de bestreta, tal i com figura a les normes d’ús del menjador escolar.
Els menús servits als usuaris ocasionals es carreguen a mes vençut.

Els rebuts es carregaran al vostre compte bancari el divendres 23 de setembre.

La resta de rebuts del menjador d’aquest curs s’enviarà al vostre banc o caixa entre el 05 i el 10 de cada mes.

Salutacions cordials.

Ja coneguem les puntuacions per obtenir la beca de menjador el present curs 2016-2017.

logobequesLa Conselleria ha publicada la Resolució que determina la puntuació per obtenir la beca de menjador el present curs escolar 2016-2017 aquesta vesprada.

A l’esmentada Resolució s’estableix la puntuació mínima per se beneficiari de les ajudes del menjador i l’import de l’ajuda corresponent a cada puntuació aquest curs escolar 2016-2017:

Amb 20 punts l’ajuda és de 4,25€.
Amb 19 punts l’ajuda és de 4€.
Amb 18 i 17 punts l’ajuda és de 3€.
Amb 16, 15 i 14 punts l’ajuda és de 2,80€.
Amb 13, 12 i 11 punts l’ajuda és de 2€.

Aquestes ajudes són efectives des del 12 de setembre de 2016 fins el 20 de juny de 2017.

Es prega per favor passeu a les 09:00 hores demà dia 15 de setembre i parleu amb Paca o Gregorio per tal d’informar-vos de la vostra ajuda, si és que el vostre fill o filla apareix a la llista provisional amb 11 o més punts.

Salutacions cordials.

Nova web Família 2.0

web_familiaEstimats pares i mares, el nostre centre utilitza per a la gestió administrativa i acadèmica l’aplicació ITACA desenvolupada per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.
ITACA disposa d’informació que pot ajudar les famílies a estar millor informades sobre l’evolució educativa dels seus fills i permet establir vies de comunicació alternatives amb el Centre Educatiu.
La Web Família és el portal des del que els pares o els tutors legals poden veure les qualificacions dels seus fills o tutelats, el registre de faltes o retards a classe, el calendari
d’avaluacions i activitats extraescolars, i els missatges amb els docents.

Amb l’ànim de millorar i acostar la Web Família als pares i tutors legals s’ha realitzat la nova Web Família 2.0 millorant l’anterior, adaptant-la a les tecnologies actuals, incorporant millores en el seu contingut, afegint un nou mòdul de comunicacions i facilitant l’accés des de diferents dispositius (mòbils, tablets, ordinadors).
Ens complau informar-los que a partir d’ara es podrà accedir a esta nova plataforma de la Web Família 2.0, accedint des de:

https://familia2.edu.gva.es/

web_familia_2Tots aquells familiars que ja són usuaris de l’anterior plataforma Web Família, no hauran de realitzar cap gestió administrativa. Simplement a partir d’ara podran accedir a la nova plataforma Web Família 2.0 (https//familia2.edu.gva.es), utilitzant el mateix usuari i contrasenya que fins ara estaven utilitzant.
Per a aquells familiars que encara no siguen usuaris i estiguen interessats a donar-se d’alta en la Web Família 2.0, poden descarregar-se el model de sol·licitud d’accés a este servici, omplir-lo i entregar-lo en la secretaria del centre, on li proporcionaran més informació respecte d’això.
Model de sol·licitud de la Web Família:
PETICIÓ WEB FAMÍLIA 2.0
(Descarrega directament el pdf en «descàrregues»)
En el moment se li active l’accés a la Web Família 2.0, rebrà en el correu electrònic facilitat per vosté, la direcció d’accés així com l’usuari i la contrasenya. Una vegada haja accedit a la plataforma, podrà trobar una guia d’ajuda al polsar sobre el botó superior “Més Informació”
Sense un altre particular, reba una salutació ben cordial

El Sanchis us dóna la benvinguda!

Tot-esta-per-ferEls informem de qüestions bàsiques de cara al present curs escolar:

HORARI.

En els mesos de setembre i de juny les classes es desenvoluparan en jornada única de 09:00 a 13:00 hores. El menjador funcionarà de 13:00 a 15:30 hores.

D’octubre a maig les classes seran en dues sessions: MATÍ de 09:00 a 12:45 hores de dilluns a dijous, mentre que els divendres finalitzaran a les 13:00 hores. Per la VESPRADA de 15:30 a 17:00 hores de dilluns a dijous. El divendres no hi ha classe per la vesprada. El menjador funcionarà de 12:45 a 15:30 hores de dilluns a dijous i els divendres hi estarà obert de 13:15 a 16:00 hores.

 Segons acord del Consell Escolar de data 04 de juliol de 2012:

  1. Les portes del Centre s’obriran 5 minuts abans de l’hora d’entrada i quan sone la sirena tots els familiars abandonaran el recinte escolar. Una vegada tot l’alumnat haja entrat en l’edifici s’obrirà la porta del carrer de vianants perquè les famílies puguen realitzar gestions administratives, si ho necessiten. La porta que dóna accés des de la Puríssima només s’obrirà a l’hora d’entrada i eixida del centre.
  2. Passats 10 minuts de l’hora d’entrada les portes es tancaran i cap alumne podrà accedir al Centre eixe matí o vesprada sense justificant mèdic. En aquests casos el xiquet o xiqueta accedirà a SOLES a la classe, el familiar no podrà accedir a l’edifici per no interrompre el normal desenvolupament de la classe.
  3. A la finalització de les classes l’alumnat serà arreplegat per l’adult encarregat de la seua custòdia llevat que el pare o la mare hagen autoritzat que es pot anar a soles a casa.
  4. Si es produïren retards injustificats bé a l’entrada o l’eixida (recollida dels alumnes) i aquesta situació es repetira amb certa assiduïtat es donarà compte als Servicis Socials de l’Ajuntament.

La bústia del menjador estarà situada en la part exterior de la porta del carrer de vianants.

Si necessiten comentar-li qualsevol cosa a la tutora o tutor del seu fill/a utilitzen l’agenda.

Es recorda que l’alumnat NO PODRÀ dur telèfon mòbil ni altres aparells electrònics com són gravadores de veu o imatge, mp3… ni durà de casa balons o qualsevol altre material esportiu. Tampoc al temps del menjador escolar.

ATENCIÓ A PARES I/O MARES.

L’hora de tutoria serà els dilluns de 12:45 a 13:30 hores (Al setembre i juny de 13:00 a 14:00 hores el mateix dia) . És convenient parlar prèviament amb el mestre/a per a concretar l’entrevista.

Al llarg del curs es realitzaran diverses reunions amb els docents dels seus fills i filles, aquestes es realitzaran a partir de les 13:00 hores, perquè les famílies puguen deixar els seus fills/es atesos. Tant la reunió de la primera com de la segona avaluació es realitzarà en divendres. L’alumnat no podrà romandre en el recinte escolar ni en les reunions amb els pares i/o mares.

L’horari d’atenció del Director serà de 09:15 a 10:00 hores excepte dimarts, l’horari d’atenció del Cap d’Estudis i de la Secretaria serà dilluns dijous de 16:15 a 17:00 hores.

BUTLLETINS INFORMATIUS A LES FAMÍLIES.

Els butlletins es repartiran tres vegades durant el curs, el 22 de desembre (1a avaluació) ; 23 d’abril (2a avaluació) i el 21 de juny (3a avaluació) .

CALENDARI ESCOLAR.

Les classes s’imparteixen des del 12 de setembre de 2016 fins el 20 de juny de 2017, ambdós inclosos.

Seran festius els dies 12 i 31 d’octubre; 01 de novembre, 06 i 08 de desembre; el 16 i 17 de març i el 01 de maig.

Les vacances de Nadal seran del 23 de desembre de 2016 al 06 de gener de 2017, ambdós inclusivament.

Les vacances de Pasqua seran del 13 al 24 d’abril, ambdós inclosos.

Esperem i agraïm la seua col·laboració.

Alaquàs, a 12 de setembre de l’any 2016.

El Director.

Sobre el Banc de Llibres del Sanchis.

LlibresAl Sanchis hem tingut en funcionament de forma exitosa des de fa ja uns quants anys, un Banc de Llibres gestionat de forma conjunta entre el Centre i l’AMPA.

Aquest curs, per primera vegada, anem a posar en marxa una nova gestió del Banc de Llibres, al qual participa més del 95% de l’alumnat de tercer, quart, cinqué i sisé d’Educació Primària.

Aquesta nova gestió comporta canvis molt importants i es per aixó que es fa necessari concretar un Reglament de funcionament del Banc de Llibres. És molt important et descarregues el següent document i ho llisques, ja que està concretat el funcionament del nostre Banc.

Reglament Banc de LlibresEls lots de llibres de l’alumnat que va demanar participar al Banc de Llibres ja hi estan preparats i s’han confeccionat seguint un procés aleatori per la primera adjudicació dels llibres. Es a dir, totes les famílies que han decidit participar al Banc de llibres, els seus fills i/o filles de tercer, quart, cinqué i sisé disposaran dels llibres de Valencià, Castellà, Matemàtiques, Anglés-Pupil Book, Naturals i Socials.
Els lots s’han confeccionat amb llibres dels donats el curs passat i de nous.

Des de la Comissió que regula el Banc de Llibres de la nostra escola demanem cura amb aquest material, ja que el cuidar-lo garanteix que pugam funcionar durant molt anys amb material educatiu en condicions.

Les families de l’alumnat que actualment hi està matriculat en segon i tercer de primària, el dimarts 13, passarà per les classes per recollir els llibres del curs passat. El dilluns traurà tot aquest alumnat una nota on s’explica el procediment a seguir.

El proper dimecres 14 de setembre, a partir de les 13:00 hores, és necessari que la mare o el pare de cada alumne de tercer, quart, cinqué i sisé passe per la seua classe a recollir els llibres del present curs. La turora o el tutor de cada classe us explicarà el funcionament del Banc de LLibres, us repartirà el full de cessió dels llibres i vos entregarà el material.

Quedem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte respecte aquesta entrada.

Publicades les llistes provisionals de les beques de menjador.

beques_menjadorEnguany també hi ha becats i becades del menjador des de setembre fins a juny!!!

Conselleria ha publicades les llistes provisionals de «Beques de Menjador» per al present curs escolar. Si has demanada la beca és molt important consultes els llistats que publiquem seguidament i si cal fer qualsevol reclamació ho faces com a molt tard el dia 16 de setembre.

Hores d’ara publiquem la llista provisional i properament ens comunicaran des de Conselleria amb quina puntuació s’obtindrà l’ajuda de menjador.

Donat que la informació és molt important et preguem s’ho comuniques a la resta de famílies de la teua classe ( o d’altres…) per tal de que totes i tots queden informats abans de l’inici de les classes.

Si vols consultar les peticions admeses a tràmit i que no tenen cap errada pica ACÍ. Si penses que tens dret a més puntuació passa per Secretaria de 13 a 14 hores.

Si el teu fill o filla no hi està al llistat anterior, i vas demanar l’ajuda en juliol, pica ACÍ per si hi ha qualsevol problema.
(Passa per Secretaria de 13 a 14 hores, et comentarem el problema detectat, prepara tota la documentació necessària i t’ajudarem a presentar la reclamació)
Si tampoc hi està en aquest llistat passa per Secretaria de 13 a 14 hores.

Aquest Centre, i buscant el benefici de les famílies, considerarem que ja hi són becats i becades tot alumne que figure al llistat amb quinze o més punts i per tant, des del dia 12 de setembre, primer dia de classe, es quedaran si volen, al menjador.
L’alumnat que tinga 15, 16, 17 o 18 punts ho considerarem becat al 70% i els de 19 i 20 punts com al 100%.

SI HI HA QUALSEVOL ALUMNE QUE TINGA 15 O MÉS PUNTS I NO VAJA A QUEDAR-SE AL MENJADOR EN SETEMBRE ÉS NECESSARI HO COMUNIQUE A PACA O PER CORREU ELECTRÒNIC EL MES AVIAT POSSIBLE, PER TAL DE NO ENCOMANAR-LI MENÚ NI PASSAR-LI EL REBUT.

RECORDA, SI CAL PRESENTAR QUALSEVOL RECLAMACIÓ CAL FER-HO COM A MOLT TARD EL DIA 16 DE SETEMBRE.

Informació sobre les normes del menjador per al curs 2016-2017

banner-1183447_640Aquestes normes també les tens en castellà dins la pestanya de «Menjador» a la part superior.

Us informem que les beques de menjador aquest curs són des de setembre fins a juny i que les llistes definitives de becats de menjador encara no hi són publicades. Al moment de la publicació sabrem en quants punts donen la beca. Vos informarem properament.

                  L’horari del menjador als mesos de setembre i juny serà de 13:00 a 15:30 hores. Entre els mesos d’octubre a maig serà de dilluns a dijous de 12:45 a 15:30 hores i divendres serà de 13:00 a 16:00 hores. L’AMPA del col·legi organitzarà activitats extraescolars a l’horari del menjador i els divendres de 16:00 a 17:00 hores, sempre que hi comptem amb  un nombre mínim d’alumnes participants. 

Per al present curs el preu del menú i dia és de 4,25 euros, si és que la Conselleria manté el preu de cursos passats. (Els i les alumnes becats i becades abonaran la quantitat que determine Conselleria) i el pagament es realitzarà únicament domiciliant el rebut en tots els casos, tant pels alumnes becats, fixes o ocasionals.

                  Els alumnes fixes (es considera fixe tot l’alumnat que vaja a utilitzar el menjador mes de cinc voltes en un mes) i els becats pagaran el servei de menjador entre el dia 5 i 10 del mes. Se’ls carregarà al compte que determinen un rebut per tots els dies que hi ha menjador durant el mes mitjançant domiciliació bancària. Si el vostre fill o filla no es queda a dinar un dia determinat cal avisar abans de les 09:15 hores per telèfon, correu electrònic o nota escrita dipositada a la bústia del menjador per tal de que no siga encomanat el menú i vos retorne la Comissió del Menjador, al mes següent, les quantitats dels menús no consumits. Si un alumne es posa malalt al llarg del matí i no es quedara al menjador eixe dia, no retornarem el preu d’aquest dinar perquè ja hi està encomanat en la cuina el seu menú.

A finals del mes de setembre us repartirem un full amb la informació que la Comissió del Menjador té sobre el vostre fill o filla, els dies previstos que es quedarà a la setmana i la quantitat a pagar per vosaltres per dia si no teniu concedida l’ajuda; a mes de les dades telefòniques, de correu electrònic i informació sobre el número de compte bancari on carregar els rebuts.

                  Si la Conselleria us concedeix la beca nosaltres vos ajustarem el preu, però si no us concedeixen l’ajuda vos passarem un rebut per la quantitat indicada al punt anterior. ÉS MOLT IMPORTANT QUE SI NO VA A QUEDAR-SE AL MENJADOR, O EL FARÀ EN ALTRES DIES DISTINTS ALS INDICATS, ENS HO COMUNIQUEU EL MÉS AVIAT POSSIBLE PER FER ELS CANVIS I NO PASSAR EL REBUT.

                  Els i les alumnes ocasionals (els que es queden a dinar com a màxim cinc dies al mes) dipositaran a la bústia del menjador una sol·licitud per tal de quedar-se a dinar eixe dia, la qual es pot recollir a la taula del conserge. La bústia es trobarà a la porta exterior per on entren els alumnes fins les 09:10 hores. Passada aquesta hora no es podrà sol·licitar cap menú mes.

El pagament dels menús servits als alumnes ocasionals es realitzarà igualment mitjançant domiciliació bancària a mes vençut, entre els dies 05 i 10 de cada mes, amb un preu de 4,25 euros per menú servit.

                  Al cas de que un rebut domiciliat fora retornat s’afegirà el cost per les despeses de gestió bancària, (la quantitat que cobra el banc sempre que ens retorna un rebut, i que la Comissió del Menjador repercutirà a la família). Si per qualsevol raó es deixa de pagar un rebut, de forma automàtica, es deixarà de fer ús del servei i l’alumne no podrà quedar-se al menjador fins que la família no abone el mes no cobrat i les despeses produïdes. Els rebuts tornats es pagaran per finestreta al banc que vos indicarem.

                  Tot alumne que necessite d’una dieta especial (per motius religiosos o problemes mèdics) cal que la demane a l’encarregat del menjador per escrit, adjuntant si és el cas, l’informe del metge. Si ja el va comunicar el curs passat no cal torne a informar-nos.

Si el seu fill o filla necessita un dia concret “dieta blana” per prescripció mèdica, caldrà adjuntar escrit del metge on s’especifique aquesta dieta i la duració; sense aquest document no es canviarà cap menú.

                  Si hi haguera qualsevol tipus d’incident amb el vostre fill o filla, les monitores es posaran en contacte el mes ràpidament possible. A mes, la coordinadora de les monitores, de 09:15 a 10:00 hores vos pot atendre.

Properament repartirem un full amb les dades de que nosaltres disposem, si hi ha que fer qualsevol canvi o afegir-ne més ens facilitaran el posar-nos en contacte amb vostès en cas de necessitat.

Quedem a la vostra disposició per tal de poder aclarir qualsevol dubte que puga sorgir relacionat amb el servei oferit pel menjador de l’escola.

Publicat el menú de setembre.

plate-526603_640A la pestanya superior de «Menjador», dins d’ella trobaràs els menús del menjador.

Ja hi és a la vostra disposició el menú setembre. Mensualment anirem publicant-los.

Aprofitem per informar-vos que el rebut del menjador del mes de setembre, de forma excepcional aquest mes, el passarem el proper dia 20 de setembre, una vegada estiguen totes les dades comprovades. Abans de passar el rebut al banc us enviarem correu electrònic informant-vos de la quantitat a pagar. Aquest enviament serà durant el cap de setmana del 17 i 18 de setembre.

La resta de rebuts seran passats el dia 10 de cada mes.

Salutacions.