beques_menjadorEnguany també hi ha becats i becades del menjador des de setembre fins a juny!!!

Conselleria ha publicades les llistes provisionals de «Beques de Menjador» per al present curs escolar. Si has demanada la beca és molt important consultes els llistats que publiquem seguidament i si cal fer qualsevol reclamació ho faces com a molt tard el dia 16 de setembre.

Hores d’ara publiquem la llista provisional i properament ens comunicaran des de Conselleria amb quina puntuació s’obtindrà l’ajuda de menjador.

Donat que la informació és molt important et preguem s’ho comuniques a la resta de famílies de la teua classe ( o d’altres…) per tal de que totes i tots queden informats abans de l’inici de les classes.

Si vols consultar les peticions admeses a tràmit i que no tenen cap errada pica ACÍ. Si penses que tens dret a més puntuació passa per Secretaria de 13 a 14 hores.

Si el teu fill o filla no hi està al llistat anterior, i vas demanar l’ajuda en juliol, pica ACÍ per si hi ha qualsevol problema.
(Passa per Secretaria de 13 a 14 hores, et comentarem el problema detectat, prepara tota la documentació necessària i t’ajudarem a presentar la reclamació)
Si tampoc hi està en aquest llistat passa per Secretaria de 13 a 14 hores.

Aquest Centre, i buscant el benefici de les famílies, considerarem que ja hi són becats i becades tot alumne que figure al llistat amb quinze o més punts i per tant, des del dia 12 de setembre, primer dia de classe, es quedaran si volen, al menjador.
L’alumnat que tinga 15, 16, 17 o 18 punts ho considerarem becat al 70% i els de 19 i 20 punts com al 100%.

SI HI HA QUALSEVOL ALUMNE QUE TINGA 15 O MÉS PUNTS I NO VAJA A QUEDAR-SE AL MENJADOR EN SETEMBRE ÉS NECESSARI HO COMUNIQUE A PACA O PER CORREU ELECTRÒNIC EL MES AVIAT POSSIBLE, PER TAL DE NO ENCOMANAR-LI MENÚ NI PASSAR-LI EL REBUT.

RECORDA, SI CAL PRESENTAR QUALSEVOL RECLAMACIÓ CAL FER-HO COM A MOLT TARD EL DIA 16 DE SETEMBRE.