LlibresAl Sanchis hem tingut en funcionament de forma exitosa des de fa ja uns quants anys, un Banc de Llibres gestionat de forma conjunta entre el Centre i l’AMPA.

Aquest curs, per primera vegada, anem a posar en marxa una nova gestió del Banc de Llibres, al qual participa més del 95% de l’alumnat de tercer, quart, cinqué i sisé d’Educació Primària.

Aquesta nova gestió comporta canvis molt importants i es per aixó que es fa necessari concretar un Reglament de funcionament del Banc de Llibres. És molt important et descarregues el següent document i ho llisques, ja que està concretat el funcionament del nostre Banc.

Reglament Banc de LlibresEls lots de llibres de l’alumnat que va demanar participar al Banc de Llibres ja hi estan preparats i s’han confeccionat seguint un procés aleatori per la primera adjudicació dels llibres. Es a dir, totes les famílies que han decidit participar al Banc de llibres, els seus fills i/o filles de tercer, quart, cinqué i sisé disposaran dels llibres de Valencià, Castellà, Matemàtiques, Anglés-Pupil Book, Naturals i Socials.
Els lots s’han confeccionat amb llibres dels donats el curs passat i de nous.

Des de la Comissió que regula el Banc de Llibres de la nostra escola demanem cura amb aquest material, ja que el cuidar-lo garanteix que pugam funcionar durant molt anys amb material educatiu en condicions.

Les families de l’alumnat que actualment hi està matriculat en segon i tercer de primària, el dimarts 13, passarà per les classes per recollir els llibres del curs passat. El dilluns traurà tot aquest alumnat una nota on s’explica el procediment a seguir.

El proper dimecres 14 de setembre, a partir de les 13:00 hores, és necessari que la mare o el pare de cada alumne de tercer, quart, cinqué i sisé passe per la seua classe a recollir els llibres del present curs. La turora o el tutor de cada classe us explicarà el funcionament del Banc de LLibres, us repartirà el full de cessió dels llibres i vos entregarà el material.

Quedem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte respecte aquesta entrada.