Monthly Archives: diciembre 2021

Vols escoltar algunes recomanacions de llibres per a llegir aquestes vacances?

L’alumnat de cinqué i sisé curs d’Educació Primària vos han preparades unes recomanacions de llibres que considerem de gran interés per l’alumnat més major de l’escola.

Si vols escoltar les recomanacions sols cal piques sobre el llibre que més et cride l’atenció i…

no oblides engegar els teus altaveus!!!

Aprofita el moment, molts d’eixos llibres hi són a la biblioteca municipal a la vostra disposició.

Llegir és un dels grans plaers diaris sempre al nostre abast!!!

 

El Sanchis vos desitja un molt bon nadal!!!

I res millor per desitjar-vos uns dies de vacances plens de felicitat que el nostre alumnat cantant unes nadalenques per a totes les seues famílies:

Que la salut siga la nostra més fidel companya aquests dies!!!

 

 

Ahir es va vacunar l’alumnat de 4t, 5é i 6é contra la COVID-19.

L’alumnat de 4t, 5é i 6é ahir de matí es van vacunar contra la COVID-19 al nostre centre.

Un equip de quatre persones del Centre de Salut d’Alaquàs compost d’una metgessa pediatre, dues tècniques sanitaris i una auxiliar administrativa van vacunar quasi 150 alumnes en poc més de dues hores.

La tranquilitat va ser la tònica dominant aquest matí.

L’alumnat del Sanchis i les seues famílies han donada una gran lliçò de responsabilitat en un moment com aquest.

Passades les vacances de Nadal es vacunarà l’alumnat des de 5 anys fins a tercer de primària i seguidament s’administraran les segones dosi.

Moltes gràcies al personal sanitari per la seua bona predisposició i professionalitat, una situació tan complicada com podria haver segut vacunar tants alumnes el vau fer molt senzill!

Informació molt important sobre la vacunació de l’alumnat de 4t, 5é i 6é curs de primària.

 

Benvolugudes famílies,

A la finalització de les classes tot l’alumnat de 4t, 5é i 6é curs d’Educació Primària durà a casa un full informatiu que hem rebut des de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, la qual conté un qüestionari amb informació rellevant per a la vacunació i un document d’autorització per a la vacunació dels menors a l’àmbit escolar.

Aquesta informació cal complimentar-la i entregar-la signada per la família (en cas de separació, divors o situació anàloga pels dos progenitors) a la tutora o tutor de la vostra filla o fill demà dimarts 14 de desembre a les 09:00 hores.

Salutacions ben cordials.

 

 

 

 

Mireia Fernández Durán de 6PRIC campiona d’Espanya per clubs en Taekwondo.

Des del passat dissabte 04 al dimarts dia 07 de desembre es va celebrar a Benidorm el Campionat d’Espanya per Clubs de Taekwondo 2021.

Mireia Fernández Durán de la classe de 6é de primària «C» de la nostra escola va participar al campionat representant a la província i va a aconseguir ser la guanyadora i medalla d’or al vèncer a la representant d’Astúries en un combat que a priori no beneficiava Mireia, ja que l’altra lluitadora era d’una categoria superior. 

Moltes felicitats Mireia i que la teua carrera esportiva siga endavant!!!

 

 

Carta de Gregorio a la Comunidad Educativa.

 

Estimadas familias,

Os comunico que me JUBILO el próximo día 20 de diciembre.

Ha sido para mí un verdadero placer dirigir el Sanchis durante tantos años y sentir siempre vuestro apoyo y cariño.

He intentado en todo momento estar a vuestra disposición y ayudaros en todo lo que habéis necesitado, la puerta de mi despacho siempre ha estado abierta para vosotros.

El eje de mi actuación ha sido siempre trabajar para que vuestros hijos tuvieran la mayor calidad en su educación y que se sintieran felices en el Sanchis.

Os echaré muchísimo de menos.

Un fuerte abrazo.

Gregorio García

Es planten 9 arbres al pati de la nostra escola.

 

Estos dos passats dies, ahir divendres i dijous passat, des de la regidoria de Desenvolupament Sostenible i Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Alaquàs, junt el servei de jardineria municipal i el projecte «Et Formem» es van plantar nou llidoners de més de cinc metres d’alçària al nou pati de la nostra escola.

La nova urbanització s’inicia amb amb aquesta acció i es seguirà amb la instal·lació de noves cistelles de bàsquet, noves porteries de futbet, nous gronxadors al pati d’Educació Infantil i amb la plantació de més arbres!!!