Noticias

Vacunación Alumnado del Sanchis

Hoy los más pequeños del Sanchis se han vacunado en el Cole. El alumnado de 5 Años, Primero, Segundo y Tercero hemos recibido al Equipo Médico-Sanitario que nos ha vacunado en la mañana de hoy miércoles.
La clase de 5 Años A ha querido darle la bienvenida al Equipo Sanitario, decorando el aula de vacunación:

Tod@s hemos recibido la 1ª dosis de la vacuna, acompañados por familiares y profesoras, y por un día nos hemos convertido en SUPERHÉROES y SUPERHEROÍNAS :

El Alumnado de 2ºPRIMARIA hemos recibido nuestros carnets de Superhéroes y Superheroinas :

El Alumnado de 3ºPRIMARIA han sido unos Campeones y Campeonas, siendo los mayores de este turno de vacunación :

Los más pequeños y pequeñas de 5 Años A han querido con sus dibujos
AGRADECER, FELICITAR Y RECONOCER el BUEN TRABAJO 
del  EQUIPO MÉDICO-SANITARIO  que hoy nos ha vacunado.

MUCHAS GRACIAS A LAS FAMILIAS !!!

Tercer de primària: informació important!!!

banc_llibresDes del Banc de Llibres del centre ens informen que hi ha gran quantitat de llibres de:

MATEMÀTIQUES.

CASTELLANO

I VALENCIÀ

pel tercer curs de primària.

Si el teu fill o filla el proper curs hi està en tercer de primària passa pel centre de 09:30 a 13:00 hores. No deixeu passar l’oportunitat d’estalviar uns diners!!!

Finalitza el curs amb una espectacular gimcana!!!

Aquest matí s’ha celebrat una gimcana per a tot l’alumnat de primària al pati de la nostra escola.

En aquesta activitat han participat més de 450 alumnes de tots els cursos i comptavem amb tots els i les docents de primària i amb la col·laboració de 24 pares i mares d’alumnes.

la fotoPer tal de realitzar aquesta activitat les especialistes d’Educació Física del centre han organitzat vint-i-quatre «estacions» d’allò més variades, ja que es podia ser «cambrer per una dia», «balla la música», «punteria», «maquillatge»… i la particularitat estava en que hi havia alhora 48 grups d’alumnes funcionant per tot el pati.

Cada grup comptava amb una persona de sisé que feia les funcions de «capità» (responsable del grup) i que duia al seu càrrec a cinc o sis xiquetes o xiquetes més dels nivells inferiors. Es a dir, cada grup el conformavem alumnes des de primer a sisé de primària.

La durada en cada estació era menor a set minuts, amb la finalitat de que rodaren per màxim d’estacions i l’activitat fora els més variada possible. Quan sonava la botzinacada grup canviava d’estació seguint l’ordre que ja figurava a la targeta que duia el capità.

L’organització ha sigut perfecta!!!

Vos assegurem que han segut dues hores molt divertides on tots s’ho hem passat d’allò més bé!!!

Agraïm l’esforç fet a les especialistes d’Educació Física Ana i Celia i a tots els pares i mares que ens han ajudat en aquesta activitat.

Seguidament et deixem un ampli recull fotogràfic del desenvolupament de la gimcana:

Publicades les Ajudes de Menjador per al curs 2014-2015.

beques_menjadorLa Conselleria de Educació, Cultura i Esport ha convocades les “ajudes de menjador per al proper curs escolar 2014-2015”; el contingut de la resolució de la convocatòria, el barem de les sol·licituds i la documentació a presentar hi està publicada en el tauler d’anuncis del Col·legi i ací.
            El termini per sol·licitar les ajudes finalitza el dia 04 de juliol. Els impresos s’entregaran a la Secretaria del Centre seguint el calendari i horari que seguidament s’indica. Los impresos seran complimentats i signats pel pare i la mare de l’alumne, si és el cas.
Se’ls revisarà a la Secretaria.
ES CONVENIENT PASSEU I ARREPLEGUEU LA SOL·LICITUD EN LA CONSERGERIA PRÈVIAMENT, LA COMPLIMENTEU EN CASA I
LA SIGNE EL PARE I LA MARE, AIXÍ EVITAREU EL TENIR QUE TORNAR AL COL·LEGI DUES VEGADES.

SI VOLS, LA POTS DESCARREGAR D’ACÍ.

 
ALUMNAT MATRICULAT EL CURS 2014-2015 EN:
DIA I HORA:
Educació Infantil 4 anys:
25 de juny d’11:30 a 13:00 h.
Educació Infantil 5 anys:
26 de juny de 12:00 a 14:00 h.
Educació Infantil 3 anys:
27 de juny de 12:00 a 14:00 h.
1er de Primària:
30 de juny de 12:00 a 14:00 h.
2on de Primària:
01 de juliol de 09:00 a 10:00 h.
3er de Primària:
02 de juliol de 12:00 a 13:30 h.
4rt de Primària:
03 de juliol de 12:00 a 13:30 h.
5é de Primària:
04 de juliol de 12:00 a 13:30 h.
6é de Primària:
01 de juliol de 12:00 a 13:30 h.
                  La no presentació davant l’Administració Tributària de la Declaració de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, per part dels membres de la unitat familiar que estén obligats serà motiu de la denegació de l’ajuda.
Es considera unitat familiar, sempre que convivan en el domicili familiar, els pares i fills solters menors de 18 anys, així com els majors de 18 y menors de 26 anys sempre que no perceben cap tipus d’ingrés i els majors de 26 anys quan es tracte de persones amb minusvàlua major del 33% reconeguda. També es considera membre de la unitat familiar el fill concebut i no nascut des del moment de la fecundació prèvia aportació del certificat del metge que acredite l’embaràs en el moment de la presentació de la sol·licitud.
DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR JUNT LA INSTÀNCIA:
a)    Fotocòpia del DNI, CIF, NIE o passaport dels pares, així com del NIF de l’alumne, si és que ho té.
b)    Si és fill o filla de víctima de violència de gènere caldrà adjuntar la còpia compulsada de l’orde de protecció o la sentència definitiva condenatòria.
c)     Les situacions específiques de l’alumne caldrà justificar-les amb certificats oficials.
d)    Si ambdós pares estan en situació d’atur sense percebre subsidi aportaran certificats del SPEE-INEM (es pot aconseguir també aquest certificat en www.sepe.es, al telèfon 963085598 o al 901119999) y altre del SERVEF acreditant aquesta circunstància.
e)   Fotocòpia del Llibre de Família de les pàgines en que apareguen tant els pares com els fills que es consideren membres de la unitat familiar.

 

Es gradua l’alumnat de Sisé.

Aquesta vesprada s’han graudat les classes de sisé de primària PIL i PIP a l’Auditori Municipal.

La sala hi estava plena d’alumnes, familiars, docents i membres de l’AMPA.

La jornada s’ha iniciada amb una presentació molt fresca per part de dues ex-alumnes, les quals no fa tant que es van graduar al Sanchis… i ho han fet FENOMENAL!!! (Gràcies Andrea i Natàlia)

preseDesprés de la presentació hem vist un vídeo on s’ha repassat tot allò viscut des de que van entrar els «minions», dic els alumnes, en tres anys fins ahir… que van anar a Olocau. Ha segut molt emotiu i divertit recordar totes aquelles situacions viscudes amb tots vosaltres.

Des d’aquestes línies manifestem el nostre reconeixement a Ana per la seua tasca i hores dedicades a fer aquest muntatge. Quedem tots molt agraïts.

Deixeu una gran i excel·lent emprempta al Sanchis!!!

gregSeguidament, el director del centre, Gregorio García ens ha dedicat unes paraules manifestant la satisfacció que per ell és haver segut mestre de tots vosaltres i vos ha desitjat que l’etapa que el proper curs inicieu amb l’ajuda de les vostres famílies l’aneu a superar de forma satisfactòria, perque el Sanchis ha dipositat la seua confiança en tots vosaltres.

6pricCada alumne de la classe de Vicky, i després la d’Àngel, han pujat a l’escenari per rebre de mans del respectiu tutor o turora el seu Diploma com a Graduat en Educació Primària al Sanchis.

6privCom a cloenda d’aquest acte, les famílies, l’alumnat i els docents hem tornat a l’escola per conversar entre tots nosaltres i beure un refrescat got d’orxata i fartons repartit per l’AMPA del Centre. (Una vegada més vos felicitem per la vostra dedicació i entrega, ja que sense la vostra participació, actes com el d’avuí no es podrien realitzar)

Sopar de final de curs organitzat per l’AMPA

Com ja hi és tradicional, ahir divendres 13 de juny es va celebrar el sopar final de curs, però el dia començà ja de bon matí amb la Graduació de l’alumnat de 5 anys.

La graduació es va celebrar a l’Auditori Municipal amb l’assistència de les famílies, el director del centre, les mestres d’Educació Infantil i tot l’alumnat de cinc anys, els quals van rebre el seu birret i la seua toga com a Graduats en Educació Infantil.

Moltes felicitats a tots ells!!!

Ja per la vesprada, al pati del col·legi, vam gaudir d’una sessió de balls, coreografies i representacions en grups de molts alumnes d’Educació Primària.

Si vols, picant ACÍ veuràs un vídeo en anglés i pincant ACÍ veuràs altre.

Va ser tot un espectacle. Felicitats a totes les persones van dedicar el seu temps en aquest acte.

Finalitzades les representacions, el pati es va convertir en una sala de cinema d’estiu i ens vam preparar totes i tots per veure el primer partit de la selecció espanyola de futbol al campionat mundial a Brasil. No ens va faltar de res, l’AMPA va repartir més de cinc-cents entrepans de pernil i formatge, amb dosificadors individuals d’oli d’oliva i borses amb fruits secs per fer-nos la picadeta… sense oblidar una caixa de galetes per al postre.

Va ser tot un espectacle el muntatge que des de l’AMPA es va realitzar per tal de sonoritzar el pati, col·locar una pantalla i seguir el partit… (del resultat millor no comentar!)

Una vegada finalitzat el partit gaudirem de música en directe gràcies a la família Osete Garde:

La nostra més sincera felicitació a ells i esperem comptar amb la seua participació la propera festa.

Un AMPA gran és garantia de futur i hores d’ara vos podem assegurar que la nostra Associació està treballant i molt per tal de millorar dia a dia l’educació dels nostres fills i filles.

Us demaneu contineu treballant per tots nosaltres, el vostre esforç val la pena i fa que cada dia el Sanchis siga millor.

Alumnes del Sanchis arrepleguen premis «El Teuladí»

GUNYASANCHISAquesta vesprada, al Castell d’Alaquàs, s’ha fet entrega dels premis «El Teuladí» als millors dibuixos i redaccions en castellà i valencià tractant el tema de com millor la nostra vida amb els hàbits saludables.

La nostra escola ha resultat guanyadora en tres categories distintes:

PREMIANDREAAndrea Arenas és la guanyadora de dibuix del segon cicle.

PREMIEVAEva Villada ha guanyat el premi a la millor redacció en castellà del tercer cicle i

PREMIJOSEJosé Manuel Martínez ha rebut el premi a la millor redacció en valencià del tercer cicle.

Enhorabona a tots ells!!!

Seguidament et mostrem una foto de tot l’alumnat de la nostra localitat que ha guanyat en qualsevol de les categories, els respresentants de totes les escoles del municipi, Llorenç el contacontes, el regidor d’Educació, Toni Saura, i l’alcaldessa del nostre poble, Elvira García.

GUANYADORSMiquel «El Teuladí», continua volant… i de segur que el proper curs tornarà a visitar totes i cadascuna de les escoles d’Alaquàs.

Ja li esperem!

La Sirena Musical de la primera setmana de juny.

Aquestá és una Sirena Musical molt especial!!!

Aquesta setmana l’encarregat de triar la cançó amb la que entrarem i eixirem de classe és el nostre conserge David.

DSC00866Des d’aquestes línies volem agrair-li l’esforç que fa dia a dia per tal de que l’escola funcione cada vegada millor. Vos assegurem que  sense una persona dedicada a la seua tasca, tal i com ell ho fa, seria difícil que el Sanchis estiguera com està.
Sols cal veure que la primera persona que et trobes quan aplegues a la nostra escola és a ell i de segur que sempre sap resoldre els teus dubtes o trobar la solució a qualsevol de les preguntes que li pugues fer.

Moltes gràcies David per la teua dedicació i professionalitat.

 

La cançó per ell triada és «La Marxa Imperial de la Guerra de les Galaxies». Aquest tema el va composar John Williams i va sonar per primera vegada a la pel·lícula «La Guerra de les Galaxies. Episodi V: L’imperi contraataca» i va ser el tema musical central.

indicedvEl tema que anem a sentir és la banda sonora original de la pel·lícula, si la vols escoltar la tens a la teua disposició picant ACÍ.

No volem deixar passar el moment per recordar alguns dels personantges de la sèrie amb més personalitat i que no són dels principals:

maestroyodaEl Mestre Yoda

r2d2_c3po2

O els divertits R2D2 i C3PO.
(Si voleu conèixer una anècdota sobre el nom de R2D2 i els doblatges de les pel·lícules parleu amb Verónica, la nostra especialista en anglés…)

Si vols, també la pots practicar amb la flauta… ací tens la partitura:

La Marcha Imperial Partitura de Oboe The Imperial March Darth Vader Theme Oboe sheet music-1

Que la força vos acompanye durant aquesta setmana!!!

La Sirena Musical del 26 al 30 de maig.

Finalitzem el mes de maig amb un parell de músics nascuts en París: Faul & Wad Ad.
03.054.(3) FAUL & WAD AD - Changes (Single - 2014)Aquest duo de música electrònica s’ha donat a conéixer gràcies a la cançó «Changes» que serà la nostra melodia per entrar i eixir de classe durant aquesta setmana.
Aquesta cançó es va llançar al mercat discogràfic en novembre de 2013 i actualment és número 1 en Alemania i número 2 en molts altres països, tal i com són: Austria, Bèlgica, Eslovàquia o Espanya.

Esperem gaudiu amb la selecció que ha realitzat l’alumnat del tercer cicle per aquesta setmana.