Aquest matí s’ha celebrat una gimcana per a tot l’alumnat de primària al pati de la nostra escola.

En aquesta activitat han participat més de 450 alumnes de tots els cursos i comptavem amb tots els i les docents de primària i amb la col·laboració de 24 pares i mares d’alumnes.

la fotoPer tal de realitzar aquesta activitat les especialistes d’Educació Física del centre han organitzat vint-i-quatre «estacions» d’allò més variades, ja que es podia ser «cambrer per una dia», «balla la música», «punteria», «maquillatge»… i la particularitat estava en que hi havia alhora 48 grups d’alumnes funcionant per tot el pati.

Cada grup comptava amb una persona de sisé que feia les funcions de «capità» (responsable del grup) i que duia al seu càrrec a cinc o sis xiquetes o xiquetes més dels nivells inferiors. Es a dir, cada grup el conformavem alumnes des de primer a sisé de primària.

La durada en cada estació era menor a set minuts, amb la finalitat de que rodaren per màxim d’estacions i l’activitat fora els més variada possible. Quan sonava la botzinacada grup canviava d’estació seguint l’ordre que ja figurava a la targeta que duia el capità.

L’organització ha sigut perfecta!!!

Vos assegurem que han segut dues hores molt divertides on tots s’ho hem passat d’allò més bé!!!

Agraïm l’esforç fet a les especialistes d’Educació Física Ana i Celia i a tots els pares i mares que ens han ajudat en aquesta activitat.

Seguidament et deixem un ampli recull fotogràfic del desenvolupament de la gimcana:

Posted in: Noticias.
Last Modified: junio 22, 2014