Monthly Archives: abril 2013

Informació sobre el menjador.

007-IMG_0923Us informem que a la pestanya de menjador hi està penjat el menú per al mes de maig.

Aprofitem l’entrada per informar-vos que el dia 01 de maig enviarem a cada comensal per correu electrònic la nota informativa sobre la quantitat a pagar el proper dia 06 segons els menús consumits al mes d’abril, (si és comensal ocasional) o segons els menús previstos pel mes maig, (si és usuari fixe del menjador).
Si no rebs la informació al teu correu electrònic pots passar per la Secretaria del centre per tal de consultar-la el proper dia 02 i 03 de maig entre les 09:10 a 10:00 hores.
En cas de discrepàncies entre la informació enviada per correu electrònic i la que vosaltres disposeu quedem a la vostra disposició el proper dia 02 i 03  de maig de 09:10 a 10:00 hores per aclarir qualsevol dubte.

El Sanchis ha eixit al Notícies 9 de la Televisió Valenciana.

Captura de pantalla 2013-04-27 a la(s) 17.41.20A les notícies del migdia d’avuí en Canal 9 han tractada la notícia del procés admissió d’alumnes per al proper curs a la Comunitat Valenciana i han vingut de la Televisió Valenciana al nostre col·legi per tal de gravar algunes famílies que volen escolaritzar el seu fill o filla al nostre col·legi i al director del centre donant informació de com serà el nou procés.
Si vols tornar a veure la notícia pica sobre la foto de dalt d’aquesta entrada.

1000 gràcies.

1000gràcies!!!

Fa uns instants hem aconseguida la visita número 1.000, i tot en menys d’un mes.
Captura de pantalla 2013-04-27 a la(s) 14.15.17
El Sanchis és gran!!!!

Quarta jornada d’Educació Vial al Sanchis.

IMG_6658 (Custom)Huí el circuit hi està buit, quina llàstima!!!

Estimades famílies:

                Us informem que si demà de matí no plou els grups que hui, dijous, no han participat a l’activitat del circuit de les jornades d’Educació Vial, ho faran junt els grups que els toca demà divendres.

                Si demà divendres amaneix el dia com huí, amb pluja, es suspendrà també l’activitat i s’ajornarà al dijous 02 i divendres 03 de maig al mateix horari i organització de l’activitat ja programada.

                L’autorització d’aquestos grups continuarà vigent per aquestes dos noves jornades.

 

Encara que no hem pugut eixir a fer les pràctiques al circuit hem continuat amb la resta d’activitats programades, tal i com ha sigut la xerrada amb les familíes pel personal de la DGT i amb l’alumnat hem finalitzada la votació votació per tal de triar els millors dibuixos sobre «Educació Vial» en cadascun dels tres nivells d’Educació Infantil i en cada cicle d’Educació Primària.
Seguidament vos mostrem un recull dels dibuixos que hi estan al rebredor d’Infantil i al de Primària.
Quedeu convidades i convidats a admirar-los!!!

Dibuixos d’Educació Infantil: 

Dibuixos d’Educació Primària:

L’alumnat ha passat per l’exposició per tal de triar els millors dibuixos:


 Demà publicarem els dibuixos dels alumnes guanyadors/es i el seu nom.

Tercera jornada del circuit d’Educació Vial.

Ja hem passat l’equador de les jornades d’Educació Vial al Sanchis aquest curs 2012-2013 i volem comentar-vos que ha sigut un dia molt especial perquè hui han participat amb els seus «vehicles» l’alumnat de tres anys.
Era molt divertit veure-los conduint i respectant les normes de circulació ajudats tant pels «polis» del Sanchis (cal felicitar els i les alumnes de 5é de Primària PIP-C pel seu treball i dedicació) com pels policies locals Quique i Vicent. No volem oblidar tampoc el treball i les ganes de Jorge i d’Álvaro , els quals amb la seua alçària, una i altra vegada han doblegat l’esquena per tal d’ajudar els més menuts.
L’alumnat de segon, cinqué  i primer que huí també han participat s’ho han passat d’alló més bé.

A més, aquesta vesprada s’ha realitzada la xerrada d’Educació Vial pels pares i mares amb la col·laboració d’agents de la Policia Local d’Alaquàs, membres de la DGT i un responsable de Norauto que ens ha explicat els diferents sistemes de retenció infantil que podem utilitzar als nostres vehicles cada dia.
Agraïm la dedicació de totes aquestes persones i dels pares i mares que han vingut aquesta vesprada a la reunió informativa.
001-la fotoSeguidament us presentem un resum gràfic de la jornada d’avuí.
Segon Curs d’Educació Primària PIP-C:

Cinqué Curs d’Educació Primària PIP-C:


Primer Curs d’Educació Primària PIL-V:


Educació Infantil 3 anys PIP-C:


Educació Infantil 3 anys PIP-C:


Demà, si és que el temps no ho impedeix, continuem amb la quarta Jornada d’Educació Vial d’aquest curs.

L’AMPA informa: contacontes.

Con motivo del día del libro, el A.M.P.A. organiza un CUENTACUENTOS, para todos aquellos niños y niñas que sean SOCIOS de nuestra Asociación.

La representación se llevará a cabo el próximo martes día 30 de Abril a las 17:30 horas en el comedor del colegio. La obra se titula “Las Ventanas Mágicas” –Teatro infantil de Animación Lectora.-

Es necesario presentar el carnet de socio a la entrada, si no lo tienes pasa a recogerlo:

Lunes  de 17:10 a 18:00 horas en la antigua ludoteca del colegio.

Si quieres puedes descargarte un dossier con material didáctico para trabajar la obra antes o después de la representación.

Te esperamos.

                                                             LA JUNTA DIRECTIVA.

 

001-cartel_ventanas

Amb motiu del dia del llibre, l’A.M.P.A. organitza un CONTACONTES, per a tots aquells xiquets i xiquetes que siguen SOCIS de la nostra Associació.

La representació es farà el proper dimarts dia 30 d’abril a les 17:30 hores al menjador del col·legi. L’obra es titola «Les Finestres Màgiques» -Teatre infantil d’Animació Lectora.-

És necessari presentar el carnet de soci a l’entrada, si no ho tens passa a arreplegar-ho:

Dilluns de 17:10 a 18:00 hores  en l’antiga ludoteca del col·legi.

Si vols pots decarregar-te un dossier amb material didàctic per treballar l’obra abans o després de la representació.

T’esperem.
                                 LA JUNTA DIRECTIVA.

 

Segon dia del circuit d’Educació Vial al col·le

Hui hem continuat amb les jornades d’Educació Vial amb el circuit instal·lat al patí.

Cal destacar l’ajuda dels alumnes de Cinqué i Sisé de Primària que han col·laborat tant muntant com desmuntant el circuit. Destaquem la dedicació i paciència que han tingut amb els alumnes més menuts.
Molt agraïts estem a tots els alumnes que matinen tots els dies per posar en marxa aquesta activitat i pel seu treball també al llarg de tot el dia vigilant els pàrquins i els materials.
Algun dels «vigilants» hui ha llevat molts punts als companys i companyes d’altres classes, ja veurem com es comporten els vigilants amb ells  quan li toque ser conductors!

Comsiderem que de tots els actes i situacions s’aprén i l’aprenentatge entre iguals és molt significatiu per a totes i tots.

Seguidament vos presentem un resum d’algunes fotos realitzades a les diferents classes que hui han participar al taller d’Educació Vial.

Segon curs d’Educació Primària PIL-V:

Tercer curs d’Educació Primària PIL-A:

Educació Infantil 4 anys PIP-C:

Tercer curs d’Educació Primària PIL-V:

Demà continuarem informant-vos sobre aquesta actiivitat.

Primer dia amb el circuit d’Educació Vial al Sanchis.

Durant tot el dia hem tingut a la pista d’handbol muntant el circuit d’Educació Vial que han preparat les docents especialistes d’Educació Física amb la col·laboració dels alumnes en pràctiques i la resta de docents del col·legi, tot allò supervisat per un policia local de l’Ajuntament de la localitat.
Com ja sebeu el material per a desenvolupar l’activitat és cedit per la Direcció General de Trànsit de València.
Aquest any no hem pogut muntar els semàfors, perquè tenen algun problema tècnic que pels nostres mitjans no hem pogut solucionar, ja que quan els connectaven a la xarxa elèctrica botaven els automàtics de tota la planta baixa, deixant-la sense llum amb els incovenients que allò suposava.

No sabem si tindrem en el futur un Marc Márquez, Fernando Alonso o Pedrosa al nostre col·legi, però el que sí podem assegurar és que el nostre alumnat serà coneixedor de les normes d’educació vial.
Prova de tot alló és el seu carnet de conduir que van a rebre i el diploma acreditatiu que tindran al final de la jornada.

Esperem siga aquesta activitat de gran profit pel nostre alumnat.

Seguidament us presentem un resum fotogràfic dels grups que huí han participat en aquesta activitat.

5é de Primària PIL-V:

6é de Primària PIP-C:

Educació Infantil 5 anys PIP-C:

Educació Infantil 5 anys PIL-V:

Educació Infantil 4 anys PIL-A:

Educació Infantil 4 anys PIL-V:

Punt extraordinari al procés admissió.

039-IMG_0983El Consell Escolar del centre s’ha reunit aquesta vesprada i entre altres punts ha tractat la possibilitat de donar un punt extraordinari a les famílies que complisquen determinats requisits de cara al procés d’admissió per al proper curs escolar 2013-2014.

Si és del teu interés, a més de consultar-ho a l’enllaç superior, pots entrar a la pestanya que hi és a la barra superiror d’admissió per al proper curs escolar i dins l’apartat de «calendari i normativa vigent» en la pàgina d’inici de la web i consultar els criteris per obtenir el punt extraordinari.

Quedem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte que pugues tenir sobre aquest tema.

El President del Consell Escolar.

Campanya «Anem al Teatre» per a primer, segon i tercer de Primària.

imagesteatreUs infomem que aquest matí els huit grups que conformem primer, segon i tercer d’Educació Primària han gaudit d’una representació on es narrava una original experiència amb fusta reciclada, amb la qual es dona vida a molt personatges que viuen les desventures de la princesa Malasort.
Una marionetista transforma, per la màgia del teatre de titelles, un microespai en múltiples ambients: camp de batalla, poble, palau… El títol de l’obra és «La princesa i la Sort» representada per «Teatre Buffo«.

Aquesta representació s’ha fet dins la Campanya «Anem al Teatre» organitzada per l’Ajuntament de la localitat.

Com a curiositat comentar-vos que quasi al final de la representació ens hem quedat a fosques… i pensavem que era part de la narració.