Daily Archives: 23 de abril de 2013

L’AMPA informa: contacontes.

Con motivo del día del libro, el A.M.P.A. organiza un CUENTACUENTOS, para todos aquellos niños y niñas que sean SOCIOS de nuestra Asociación.

La representación se llevará a cabo el próximo martes día 30 de Abril a las 17:30 horas en el comedor del colegio. La obra se titula “Las Ventanas Mágicas” –Teatro infantil de Animación Lectora.-

Es necesario presentar el carnet de socio a la entrada, si no lo tienes pasa a recogerlo:

Lunes  de 17:10 a 18:00 horas en la antigua ludoteca del colegio.

Si quieres puedes descargarte un dossier con material didáctico para trabajar la obra antes o después de la representación.

Te esperamos.

                                                             LA JUNTA DIRECTIVA.

 

001-cartel_ventanas

Amb motiu del dia del llibre, l’A.M.P.A. organitza un CONTACONTES, per a tots aquells xiquets i xiquetes que siguen SOCIS de la nostra Associació.

La representació es farà el proper dimarts dia 30 d’abril a les 17:30 hores al menjador del col·legi. L’obra es titola «Les Finestres Màgiques» -Teatre infantil d’Animació Lectora.-

És necessari presentar el carnet de soci a l’entrada, si no ho tens passa a arreplegar-ho:

Dilluns de 17:10 a 18:00 hores  en l’antiga ludoteca del col·legi.

Si vols pots decarregar-te un dossier amb material didàctic per treballar l’obra abans o després de la representació.

T’esperem.
                                 LA JUNTA DIRECTIVA.

 

Segon dia del circuit d’Educació Vial al col·le

Hui hem continuat amb les jornades d’Educació Vial amb el circuit instal·lat al patí.

Cal destacar l’ajuda dels alumnes de Cinqué i Sisé de Primària que han col·laborat tant muntant com desmuntant el circuit. Destaquem la dedicació i paciència que han tingut amb els alumnes més menuts.
Molt agraïts estem a tots els alumnes que matinen tots els dies per posar en marxa aquesta activitat i pel seu treball també al llarg de tot el dia vigilant els pàrquins i els materials.
Algun dels «vigilants» hui ha llevat molts punts als companys i companyes d’altres classes, ja veurem com es comporten els vigilants amb ells  quan li toque ser conductors!

Comsiderem que de tots els actes i situacions s’aprén i l’aprenentatge entre iguals és molt significatiu per a totes i tots.

Seguidament vos presentem un resum d’algunes fotos realitzades a les diferents classes que hui han participar al taller d’Educació Vial.

Segon curs d’Educació Primària PIL-V:

Tercer curs d’Educació Primària PIL-A:

Educació Infantil 4 anys PIP-C:

Tercer curs d’Educació Primària PIL-V:

Demà continuarem informant-vos sobre aquesta actiivitat.