Monthly Archives: junio 2014

Actualitzada l’entrada de la gimcana amb fotos…

Bon dia a totes i tots.

Fa un instant hem actualitzada l’entrada publicada ahir sobre la gimcana de final de curs pels alumnes de primària amb la publicació de 46 fotografíes de totes i cadascuna de les estacions.

22Hullabalooo (2)De segur que trobaràs a més d’una persona coneguda!!!

Pots accedir directament a l’entrada picant ACÍ

Finalitza el curs amb una espectacular gimcana!!!

Aquest matí s’ha celebrat una gimcana per a tot l’alumnat de primària al pati de la nostra escola.

En aquesta activitat han participat més de 450 alumnes de tots els cursos i comptavem amb tots els i les docents de primària i amb la col·laboració de 24 pares i mares d’alumnes.

la fotoPer tal de realitzar aquesta activitat les especialistes d’Educació Física del centre han organitzat vint-i-quatre «estacions» d’allò més variades, ja que es podia ser «cambrer per una dia», «balla la música», «punteria», «maquillatge»… i la particularitat estava en que hi havia alhora 48 grups d’alumnes funcionant per tot el pati.

Cada grup comptava amb una persona de sisé que feia les funcions de «capità» (responsable del grup) i que duia al seu càrrec a cinc o sis xiquetes o xiquetes més dels nivells inferiors. Es a dir, cada grup el conformavem alumnes des de primer a sisé de primària.

La durada en cada estació era menor a set minuts, amb la finalitat de que rodaren per màxim d’estacions i l’activitat fora els més variada possible. Quan sonava la botzinacada grup canviava d’estació seguint l’ordre que ja figurava a la targeta que duia el capità.

L’organització ha sigut perfecta!!!

Vos assegurem que han segut dues hores molt divertides on tots s’ho hem passat d’allò més bé!!!

Agraïm l’esforç fet a les especialistes d’Educació Física Ana i Celia i a tots els pares i mares que ens han ajudat en aquesta activitat.

Seguidament et deixem un ampli recull fotogràfic del desenvolupament de la gimcana:

Publicades les Ajudes de Menjador per al curs 2014-2015.

beques_menjadorLa Conselleria de Educació, Cultura i Esport ha convocades les “ajudes de menjador per al proper curs escolar 2014-2015”; el contingut de la resolució de la convocatòria, el barem de les sol·licituds i la documentació a presentar hi està publicada en el tauler d’anuncis del Col·legi i ací.
            El termini per sol·licitar les ajudes finalitza el dia 04 de juliol. Els impresos s’entregaran a la Secretaria del Centre seguint el calendari i horari que seguidament s’indica. Los impresos seran complimentats i signats pel pare i la mare de l’alumne, si és el cas.
Se’ls revisarà a la Secretaria.
ES CONVENIENT PASSEU I ARREPLEGUEU LA SOL·LICITUD EN LA CONSERGERIA PRÈVIAMENT, LA COMPLIMENTEU EN CASA I
LA SIGNE EL PARE I LA MARE, AIXÍ EVITAREU EL TENIR QUE TORNAR AL COL·LEGI DUES VEGADES.

SI VOLS, LA POTS DESCARREGAR D’ACÍ.

 
ALUMNAT MATRICULAT EL CURS 2014-2015 EN:
DIA I HORA:
Educació Infantil 4 anys:
25 de juny d’11:30 a 13:00 h.
Educació Infantil 5 anys:
26 de juny de 12:00 a 14:00 h.
Educació Infantil 3 anys:
27 de juny de 12:00 a 14:00 h.
1er de Primària:
30 de juny de 12:00 a 14:00 h.
2on de Primària:
01 de juliol de 09:00 a 10:00 h.
3er de Primària:
02 de juliol de 12:00 a 13:30 h.
4rt de Primària:
03 de juliol de 12:00 a 13:30 h.
5é de Primària:
04 de juliol de 12:00 a 13:30 h.
6é de Primària:
01 de juliol de 12:00 a 13:30 h.
                  La no presentació davant l’Administració Tributària de la Declaració de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, per part dels membres de la unitat familiar que estén obligats serà motiu de la denegació de l’ajuda.
Es considera unitat familiar, sempre que convivan en el domicili familiar, els pares i fills solters menors de 18 anys, així com els majors de 18 y menors de 26 anys sempre que no perceben cap tipus d’ingrés i els majors de 26 anys quan es tracte de persones amb minusvàlua major del 33% reconeguda. També es considera membre de la unitat familiar el fill concebut i no nascut des del moment de la fecundació prèvia aportació del certificat del metge que acredite l’embaràs en el moment de la presentació de la sol·licitud.
DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR JUNT LA INSTÀNCIA:
a)    Fotocòpia del DNI, CIF, NIE o passaport dels pares, així com del NIF de l’alumne, si és que ho té.
b)    Si és fill o filla de víctima de violència de gènere caldrà adjuntar la còpia compulsada de l’orde de protecció o la sentència definitiva condenatòria.
c)     Les situacions específiques de l’alumne caldrà justificar-les amb certificats oficials.
d)    Si ambdós pares estan en situació d’atur sense percebre subsidi aportaran certificats del SPEE-INEM (es pot aconseguir també aquest certificat en www.sepe.es, al telèfon 963085598 o al 901119999) y altre del SERVEF acreditant aquesta circunstància.
e)   Fotocòpia del Llibre de Família de les pàgines en que apareguen tant els pares com els fills que es consideren membres de la unitat familiar.

 

Sobre els llibres de text per al curs 2014-2015.

llibrestextUs informem que dins la pestanya superior «Sobre l’Escola» hem actualitzada la informació sobre els
llibres de text per al proper curs escolar 2014-2015.

També pots accedir al llistat picant directament ACÍ.

Al llistat publicat veureu que no apareix hores d’ara cap llibre pels grups de primer, tercer o cinqué de primària, ja que hi estem a l’espera de que la Conselleria aprove el decret que regula l’aplicació de la LOMQE.
Una vegada es faça públic aquest decret completarem la relació de llibres de text per aquests cursos en la nostra web i al tauler d’anuncis del col·legi.

L’AMPA gestionarà un «Banc de Llibres» per tal de que els textos que es puguen reutilitzar s’utilitzen novament per altres alumnes en benefici de tota la nostra Comunitat Educativa.
Animem a totes les famílies del Sanchis a participar al «Banc de Llibres», ja que és un benefici per tots nosaltres!!!

Es gradua l’alumnat de Sisé.

Aquesta vesprada s’han graudat les classes de sisé de primària PIL i PIP a l’Auditori Municipal.

La sala hi estava plena d’alumnes, familiars, docents i membres de l’AMPA.

La jornada s’ha iniciada amb una presentació molt fresca per part de dues ex-alumnes, les quals no fa tant que es van graduar al Sanchis… i ho han fet FENOMENAL!!! (Gràcies Andrea i Natàlia)

preseDesprés de la presentació hem vist un vídeo on s’ha repassat tot allò viscut des de que van entrar els «minions», dic els alumnes, en tres anys fins ahir… que van anar a Olocau. Ha segut molt emotiu i divertit recordar totes aquelles situacions viscudes amb tots vosaltres.

Des d’aquestes línies manifestem el nostre reconeixement a Ana per la seua tasca i hores dedicades a fer aquest muntatge. Quedem tots molt agraïts.

Deixeu una gran i excel·lent emprempta al Sanchis!!!

gregSeguidament, el director del centre, Gregorio García ens ha dedicat unes paraules manifestant la satisfacció que per ell és haver segut mestre de tots vosaltres i vos ha desitjat que l’etapa que el proper curs inicieu amb l’ajuda de les vostres famílies l’aneu a superar de forma satisfactòria, perque el Sanchis ha dipositat la seua confiança en tots vosaltres.

6pricCada alumne de la classe de Vicky, i després la d’Àngel, han pujat a l’escenari per rebre de mans del respectiu tutor o turora el seu Diploma com a Graduat en Educació Primària al Sanchis.

6privCom a cloenda d’aquest acte, les famílies, l’alumnat i els docents hem tornat a l’escola per conversar entre tots nosaltres i beure un refrescat got d’orxata i fartons repartit per l’AMPA del Centre. (Una vegada més vos felicitem per la vostra dedicació i entrega, ja que sense la vostra participació, actes com el d’avuí no es podrien realitzar)

La darrera Sirena Musical del curs…

Finalitzem la nostra darrera Sirena Musical amb un tema molt refrescant i divertit triat per Educació Infantil:

sirenitaLa cançó és «Bajo el mar», el tema central de la pel·lícula de Disney «La Sirenita».

Si vols sentir-la ara mateix pica sobre el següent enllaç: CANÇÓ

I si vols veure un vídeo de la cançó i els personatges, els pots veure picant ACÍ

La cançó ens parla de ser feliços, de la llibertat i de l’amistat, valors sempre presents al Sanchis.

Us desitgem passeu un bon estiu.

Sopar de final de curs organitzat per l’AMPA

Com ja hi és tradicional, ahir divendres 13 de juny es va celebrar el sopar final de curs, però el dia començà ja de bon matí amb la Graduació de l’alumnat de 5 anys.

La graduació es va celebrar a l’Auditori Municipal amb l’assistència de les famílies, el director del centre, les mestres d’Educació Infantil i tot l’alumnat de cinc anys, els quals van rebre el seu birret i la seua toga com a Graduats en Educació Infantil.

Moltes felicitats a tots ells!!!

Ja per la vesprada, al pati del col·legi, vam gaudir d’una sessió de balls, coreografies i representacions en grups de molts alumnes d’Educació Primària.

Si vols, picant ACÍ veuràs un vídeo en anglés i pincant ACÍ veuràs altre.

Va ser tot un espectacle. Felicitats a totes les persones van dedicar el seu temps en aquest acte.

Finalitzades les representacions, el pati es va convertir en una sala de cinema d’estiu i ens vam preparar totes i tots per veure el primer partit de la selecció espanyola de futbol al campionat mundial a Brasil. No ens va faltar de res, l’AMPA va repartir més de cinc-cents entrepans de pernil i formatge, amb dosificadors individuals d’oli d’oliva i borses amb fruits secs per fer-nos la picadeta… sense oblidar una caixa de galetes per al postre.

Va ser tot un espectacle el muntatge que des de l’AMPA es va realitzar per tal de sonoritzar el pati, col·locar una pantalla i seguir el partit… (del resultat millor no comentar!)

Una vegada finalitzat el partit gaudirem de música en directe gràcies a la família Osete Garde:

La nostra més sincera felicitació a ells i esperem comptar amb la seua participació la propera festa.

Un AMPA gran és garantia de futur i hores d’ara vos podem assegurar que la nostra Associació està treballant i molt per tal de millorar dia a dia l’educació dels nostres fills i filles.

Us demaneu contineu treballant per tots nosaltres, el vostre esforç val la pena i fa que cada dia el Sanchis siga millor.

3 alumnes del Sanchis són Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic d’Educació Primària

142Ahir per la vesprada tres alumnes del Sanchis van rebre el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic d’Educació Primària, del curs 2012-2013, per haver aconseguit finalitzar la seua trajectòria durant tota la Primària amb una nota mitjana de 10 al seu expedient acadèmic personal.

Els alumnes que han aconseguit aquest guardó són:

Esther Ferrer Montesinos:

efmMaría Huerta Molina:

mhXavier Oliver Navarro:

1439Els alumnes guardonats han rebut un diploma a l’excel·lència en el rendiment acadèmic expedit per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i a més, s’anotarà aquesta distinció en el seu historial i expedient acadèmic per mitjà d’una diligència específica.

Volem felicitar els alumnes premiats, a les seus famílies i els i les docents de la nostra escola, perquè com va dir la consellera María José Català entre les famílies i els professionals de l’educació es forma un tàndem perfecte per a obtindre uns excel·lents resultats i per tant aquest reconeixement és tant per als alumnes com per a tots els que hi participen activament en que  els objectius es complisquen.

Moltes felicitats a totes i tots!!!

Publicades les llistes definitives d’alumnes admesos per al curs 2014-2015

matriculacio1415Bon dia a totes i tots.

Us informem que s’han publicades les llistes definitives dels alumnes admesos i no admesos per al proper curs al nostre centre.

És molt important comproveu el dia i hora que cal fer efectiva la matrícula del vostre fill o filla, ja que es fa seguint l’ordre establert.

Pots consultar tota aquesta informació en la pestanya superior d'»Admissió curs 2014.2015″ dins l’apartat «Llistat d’alumnes admés i no admés»

Quedem a la vostra disposició per qualsevol dubte que vos puga sorgir.