142Ahir per la vesprada tres alumnes del Sanchis van rebre el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic d’Educació Primària, del curs 2012-2013, per haver aconseguit finalitzar la seua trajectòria durant tota la Primària amb una nota mitjana de 10 al seu expedient acadèmic personal.

Els alumnes que han aconseguit aquest guardó són:

Esther Ferrer Montesinos:

efmMaría Huerta Molina:

mhXavier Oliver Navarro:

1439Els alumnes guardonats han rebut un diploma a l’excel·lència en el rendiment acadèmic expedit per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i a més, s’anotarà aquesta distinció en el seu historial i expedient acadèmic per mitjà d’una diligència específica.

Volem felicitar els alumnes premiats, a les seus famílies i els i les docents de la nostra escola, perquè com va dir la consellera María José Català entre les famílies i els professionals de l’educació es forma un tàndem perfecte per a obtindre uns excel·lents resultats i per tant aquest reconeixement és tant per als alumnes com per a tots els que hi participen activament en que  els objectius es complisquen.

Moltes felicitats a totes i tots!!!