Monthly Archives: septiembre 2014

El menjador al mes d’octubre

iindice

A partir de demà 01 d’octubre iniciem les classes amb la jornada de matí i de vesprada amb l’horari que vos vam comunicar en l’entrada publicada ahir a la nostra web.

Us informem que les normes del menjador ja hi estan publicades dins la pestanya superior de menjador.
També les pots consultar picant ACÍ.

El menú del menjador del mes d’octubre el post consultar ACÍ.
Recordeu-vos que el día 09 i 10 són festius i per tan no hi ha ni menjador ni escola.

El rebut dels usuaris fixes del menjador el passarem el proper dia 10 d’octubre.

Quedem a la vostra disposició de 09:10 a 10:00 per aclarir qualsevol dubte referit sobre el funcionament del menjador.
També pots fer-nos les consultes mitjançant el formulari de contacte de la web.

Última hora sobre les beques del menjador!!!

beques_menjadorSegons informació rebuda hores d’ara, les beques del menjador per al present curs seran donades amb la següent puntuació:

Sol·licituds amb puntuació de 20 i 19 punts obtenen l’ajuda al 100% i pagaran per menú i dia 0,31€
Sol·licituds amb puntuació de 18, 17, 16 i 15 punts obtenen l’ajuda al 70% i pagaran per menú i dia 1,49 €

Quedem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte relacionat amb la present informació.

Informació sobre l’horari del curs 2014-2015

imageshA partir del proper dia 01 d’octubre iniciem un nou horario escolar aquest curs. 
Seguidament us relacionem cada dia de la setmana indicant les entradas i les eixides:

DILLUNS: de 09:00 a 13:15 hores i per la vesprda de 15:30 a 17:00 hores.
DIMARTS: de 09:00 a 12:30 hores i per la vesprda de 15:30 a 17:00 hores.
DIMECRES: de 09:00 a 12:30 hores i per la vesprda de 15:30 a 17:00 hores.
DIJOUS: de 09:00 a 12:30 hores i per la vesprda de 15:30 a 17:00 hores.
DIVENDRES: de 09:00 a 13:15 hores. Per la vesprada no hi ha classe.  

Aquest horari va ser aprovat en Consell Escolar del centre i està aprovat per la Direcció Territorial de Cultura, Educació i Esport de València.

Julieta Venegas estarà al Sanchis una setmana!!!

Durant la propera setmana, del 29 de setembre al 03 d’octubre, entrarem i eixirem de classe amb Julieta Venegas!!!
Cantant mexicana que toca diversos instruments musicals i que ha lograt alçar-se com a número 1 en les listes musicals d’artistes sud-americans.

No cal la busques a ella ni el seu acordió… no estarà ella a la porta del Sanchis… però sí que sonarà a la nostra Sirena Musical.

Julieta-VenegasLa cançó que anem a escolar és «Andar conmigo»  i perfectament reflecteix el que és qualsevol escola preocupada per l’educació dels seus alumnes.

La cançò comença amb la reflexió que es fa tot mestre amb l’inici del curs:

«Hay tanto que quiero contarte
hay tanto que quiero saber de ti
ya podemos empezar poco a poco
cuéntame, que te trae por aquí…»

imagescvLa cançò finalitza animant-nos a caminar junts,  perquè de la col·laboració entre les persones aconseguim augmentar el creixement a nivell personal, tant dels mestres, dels alumnes com de les famílies.

Llegó el momento…
¿Quieres caminar con el Sanchis?
¡¡¡Nosotros estaremos a tu lado!!!

Amaral ens anima a entrar a classe!!!

pkAmaral-Pajaros_En_La_Cabeza-FrontalAmaral és un grup de rock espanyol, originari de Zaragoza, format per Eva Amaral i Juan Aguirre. El grup musical va editar el seu àlbum «Pájaros en la cabeza» i entre els tots temes que hi ha en ell volem destacar el que és la Sirena Musical d’aquesta setmana:

«Marta, Sebas, Guille y los demás»

Amig@s

Aquesta cançó tracta de l’amistat d’un grup molt gran d’amics, de les seues vivències, els seus problemes… Ens agradaria parareu atenció a la lletra i gaudireu de la música, de segur que vos agradarà!!!

L’AMISTAT NO ÉS UNA
SOLA COSA GRAN.
L’AMISTAT ÉS UN MILIÓ
DE COSES MENUDES.

Amaral

Amaral 1

La web torna a estar operativa!!!

Després de dos dies a fosques, la web del Sanchis torna a estar activa!!!

luzDes d’ací donem les gràcies al departament d’informàtica de l’Ajuntament d’Alaquàs que ens han pogut recuperar la nostra web.

Moltes gràcies!!!

1384

La Sirena Musical del 15 al 19 de setembre.

radioRadio Futura és un grup musical de rock espanyol format al 1979 i que va ser tot un referent als anys 80 i 90 i de la Moguda Madrilenya.

En un principi la seua música tenia influències de la música contemporània europea, especialment de la música anglesa, però poc a poc van anar girant la seua música fins apropar-se a estructures musicals amb arrels més sudamericanes, iniciant el conegut rock latino.

El grup es va disoldre al 1992, però ens va deixar temes molt coneguts, tal i com són: «Veneno en la Piel», «La canción de Juan Perro» i el tema que aquesta setmana anem a escoltar…

ESCUELA DE CALOR!!!

Per la propera setmana està previst que també faça calor i sols dimecres i divendres no aplegarem als 30 graus de màxima i ens pot ploure dimarts i dimecres.
Si vols conèixer la predicció metereològica pels propers dies en Alaquàs ho pots fer picant ACÍ amb les dades facilitades per l’Agència Estatal de Metereologia del Ministeri d’Agricultura, Alimenació i Medi Ambient del govern d’Espanya.

La sort que tenim al Sanchis és que totes les aules i dependències disposen d’aire condicionat i de ventiladors i encara que faça calor al pati podem estar en classe sense patir-la!!!

 

Curs virtual en matèria de prevenció de drogodependències.

Des de la Unitat de Prevenció Comunitària (UPC) de l’Ajuntament d’Alaquàs ens han fet arribar informació sobre la posada en marxa de l’Escola de Mares i Pares virtual que organitza la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana i la Fundació d’Ajuda contra la Drogadicció (FAD).

 banner2014-valencianoEl proper dia 15 de setembre s’inicia la 9ª edició del curs virtual per a mares i pares «En famíia». Si vols més informació pica ACÍ. Finalitza el curs el dia 27 d’octubre.
La pàgina web d’aquest curs virtual la tens ACÍ.
2014-Profundizando-valencianoContinua la formació de l’Escola de Mares i Pares amb la 1ª edició del curs virtual «En família: aprofundint», que es realitzarà entre els dies 10 de novembre i el 22 de desembre. També pots descarregar-te tota la informació d’aquest curs picant ACÍ.

Informació important sobre el menjador.

comedor10Bon dia a totes i tots!!!

Quan els vostres fills o filles apleguen a casa duran a la motxilla una nota del menjador on s’informa de les dades personals de les que disposem a la nostra base de dades sobre ells.

És de gran importància repasseu tota la informació que en ell hi ha.

Si cal fer alguna esmena sols tens que taxar la informació incorrecta i dalt escriure en majùscules la informació correcta i retornar-nos la nota a la bústia del menjador junt la taula del conserge.

És de gran importància et fixes els dies que figura es queda a dinar al nostre menjador, ja que partint d’aquesta data confeccionem els llistats per les monitores i els rebuts a pagar per vosaltres cada mes.

Si el teu fill o filla és usuari fixe del menjador et passarem el rebut el dia 10 de cada mes per tots els dies previstos que es quedarà, si per qualsevol motiu no fera ús del servei, cal avises entre les 09:00 i les 09:15 hores al col·legi informant-nos de la no assistència eixe dia al menjador del teu fill o filla. Pots comunicar la no assistència deixant una nota a la bústia del menjador, cridant per telèfon al col·le (962 566 540) o enviant un correu electrònic al menja (menjadorsanchis@gmail.com)

Si el teu fill o filla és usuari ocasional, que es queda sols un dia concret, cal avises eixe mateix dia deixant nota a la bústia del menjador, no es pot avisar per correu electrònic ja que l’alumne vindrà a escola, i pagaràs el menú el dia 10 del mes següent.

A finals de mes esperem tenir notícies dels becats del menjador per part de la Conselleria. Considerarem als becats i becades usuaris fixes del menjador.

La data límit per fer les correccions finalitza el proper dia 24 de setembre.

Demanem respecteu aquesta data per tal d’evitar situacions problemàtiques a principi del mes vinent.