comedor10Bon dia a totes i tots!!!

Quan els vostres fills o filles apleguen a casa duran a la motxilla una nota del menjador on s’informa de les dades personals de les que disposem a la nostra base de dades sobre ells.

És de gran importància repasseu tota la informació que en ell hi ha.

Si cal fer alguna esmena sols tens que taxar la informació incorrecta i dalt escriure en majùscules la informació correcta i retornar-nos la nota a la bústia del menjador junt la taula del conserge.

És de gran importància et fixes els dies que figura es queda a dinar al nostre menjador, ja que partint d’aquesta data confeccionem els llistats per les monitores i els rebuts a pagar per vosaltres cada mes.

Si el teu fill o filla és usuari fixe del menjador et passarem el rebut el dia 10 de cada mes per tots els dies previstos que es quedarà, si per qualsevol motiu no fera ús del servei, cal avises entre les 09:00 i les 09:15 hores al col·legi informant-nos de la no assistència eixe dia al menjador del teu fill o filla. Pots comunicar la no assistència deixant una nota a la bústia del menjador, cridant per telèfon al col·le (962 566 540) o enviant un correu electrònic al menja (menjadorsanchis@gmail.com)

Si el teu fill o filla és usuari ocasional, que es queda sols un dia concret, cal avises eixe mateix dia deixant nota a la bústia del menjador, no es pot avisar per correu electrònic ja que l’alumne vindrà a escola, i pagaràs el menú el dia 10 del mes següent.

A finals de mes esperem tenir notícies dels becats del menjador per part de la Conselleria. Considerarem als becats i becades usuaris fixes del menjador.

La data límit per fer les correccions finalitza el proper dia 24 de setembre.

Demanem respecteu aquesta data per tal d’evitar situacions problemàtiques a principi del mes vinent.