Monthly Archives: mayo 2019

Publicada la llista provisional d’alumnat admés i no admés per al proper curs.

S’ha publicada la relació d’alumnat que ha obtés plaça el proper curs al nostre centre.

Si vols consultar els llistat pica ACÍ.
Si vols consultar el llistat de l’alumnat no admés pica ACÍ.

És molt important observes que junt el nom de cada xiqueta o xiquet hi ha un número en color roig. Aquest número també hi estarà al llistat definitiu que es publicarà el dia 12 de juny de 2019 i determinarà l’hora i el dia per matricular-se.

Junt el llistat definitiu es publicarà el calendari de matriculació.

Moltes felicitats a tot l’alumne nouvingut, ja vos donem la benvinguda.

OLOCAU 2019


Els alumnes de 6è de Primaria han emprès una aventura  i han canviat les classes per uns dies per activitats de MULTIAVENTURES.
A l’Alberg d’Olocau no faltarà la diversió i l’emoció de compartir amb les amigues i els amics bons moments…
De fet els nostres enviats especials en l’Alberg ens han enviat informació sobre els nostres xics i xiques de 6º.

Segur que aprendran coses noves, gaudiren de les que ja coneixen, però sobretot viuran una experiència inoblidable…


Els nostres reporters diuen que ha sigut un dia entretingut , han  muntat amb bicicleta, han escalat, s’han refrescat, i segur en els jocs s’han emprat a fons.


Els xiquets i les xiquetes del SANCHIS sempre busquen arribar  pel cap alt alt i en el cim comprovar que el difícil és mai deixar de pujar.

Va arribar l’hora de menjar, i amb aquestes calors un bany en la piscina va resultar fantàstic.Publicades les vacants i l’assistent telemàtic per al procés d’admissió del proper curs.

Us informem de les vacants de que disposa el centre per al proper curs escolar:

Les vacants en Infantil pots consultar-les ACÍ.
Les vacants en Primària les pots consultar ACÍ.

Ja hi és a la vostra dispoció l’assistent telemàtic per tal de demanar plaça al nostre centre de cara al proper curs escolar 2019-2020.

És molt recomanable la seua utilització, ja que estalvia errades i molt de temps!

Si vols fer ús d’ell pica sobre l’enllaç que necessites:

ACÍ per demanar una plaça d’Educació Infantil.
ACÍ per demanar una plaça en Educació Primària.

No oblides cridar al centre, 962 566 540, per tal de fer la teua reserva del torn per presentar la documentació.

Quedem a la vostra disposició.

Informació del menjador per al mes de maig.

A la vesprada d’ahir vam enviar correu electrònic a la vostra adreça amb la liquidació del menjador corresponent als menús servits al mes d’abril i dels menús encomanats per al mes de maig, si el vostre fill o filla és usuari del menjador.

Si la informació enviada consideres que no és correcta o tens dubtes sobre els càlculs realitzats pots passar-te per la secretaria del centre demà dijous 02 de maig de 09:10 a 10:00 hores on intentarem solucionar o explicar-te la informació enviada.

Enviarem al vostre banc el rebut per tal de que siga carregat al vostre compte el proper dia 10 de maig.

Aprofitem el correu per indicar-vos que ja hi és publicat el menú del menjador del mes de maig, el qual pots consultar picant el següent enllaç:

Menú del mes de maig

Ja s’acosta el final del curs…

Durant el mes de maig estan programades diverses eixides culturals, tal i com són:

Del 15 al 17 de maig l’alumnat de sisé estarà a l’alberg d’Olocau.

El 22 de maig 3 i 4 anys estaran en Vialdea i 5 anys a l’Oceanogràfic.

El 23 de maig 3r i 4t curs d’Educació Primària també hi estarà a l’Oceanogràfic.

I el 27 i 28 de maig 2n de primària estarà en una granja escola.

Si el vostre fill o filla és usuari del menjador i participarà a l’eixida de l’Oceanogràfic el dia 22 o 23 de maig, per ser de cinc anys, de tercer o quart de primària, podeu demanar picnic fins el proper dimecres dia 08 de maig a Paca. La resta d’eixides tenen el dinar ja inclós i per tant no necessiten de picnic.

Als usuaris fixes li cobrarem el proper dia 10 de maig tots els menús encomants per al mes. Si la vostra filla o fill és usuari del menjador fixe, d’Educació Infantil, de primer, segon, tercer, quart o sisé de primària i a més va a participar en l’eixida i no demana picnic, si és que es pot demanar-lo, nosaltres li compensarem eixos menús no servits al mes de juny.

Si al finalitzar el mes de juny i el servei del menjador té diners vostres per menús no consumits vos els retornarem per transferència bancaria al vostre compte si la quantitat és igual o major a 30 euros entre els dies 25 i 28 de juny.

Si la quantitat a tornar-vos és menor de 30 euros vos la tornarem en metàl·lic a la secretaria del centre de 09:00 a 11:00 hores igualment també entre els dies 25 i 28 de juny. (Si no pots passar en aquest horari podrà recollir els teus diners qualsevol persona que vinga amb una autorització teua signada i on figure fotocòpia de la cara del teu DNI on consten les teues dades i la signatura, per poder comparar-les)

Passat el dia 28 de juny no es retornarà cap quantitat, ja que necessitem tancar el balanç econòmic del menjador del present curs.

Salutacions ben cordials,

La Comissió del menjador.