A la vesprada d’ahir vam enviar correu electrònic a la vostra adreça amb la liquidació del menjador corresponent als menús servits al mes d’abril i dels menús encomanats per al mes de maig, si el vostre fill o filla és usuari del menjador.

Si la informació enviada consideres que no és correcta o tens dubtes sobre els càlculs realitzats pots passar-te per la secretaria del centre demà dijous 02 de maig de 09:10 a 10:00 hores on intentarem solucionar o explicar-te la informació enviada.

Enviarem al vostre banc el rebut per tal de que siga carregat al vostre compte el proper dia 10 de maig.

Aprofitem el correu per indicar-vos que ja hi és publicat el menú del menjador del mes de maig, el qual pots consultar picant el següent enllaç:

Menú del mes de maig

Ja s’acosta el final del curs…

Durant el mes de maig estan programades diverses eixides culturals, tal i com són:

Del 15 al 17 de maig l’alumnat de sisé estarà a l’alberg d’Olocau.

El 22 de maig 3 i 4 anys estaran en Vialdea i 5 anys a l’Oceanogràfic.

El 23 de maig 3r i 4t curs d’Educació Primària també hi estarà a l’Oceanogràfic.

I el 27 i 28 de maig 2n de primària estarà en una granja escola.

Si el vostre fill o filla és usuari del menjador i participarà a l’eixida de l’Oceanogràfic el dia 22 o 23 de maig, per ser de cinc anys, de tercer o quart de primària, podeu demanar picnic fins el proper dimecres dia 08 de maig a Paca. La resta d’eixides tenen el dinar ja inclós i per tant no necessiten de picnic.

Als usuaris fixes li cobrarem el proper dia 10 de maig tots els menús encomants per al mes. Si la vostra filla o fill és usuari del menjador fixe, d’Educació Infantil, de primer, segon, tercer, quart o sisé de primària i a més va a participar en l’eixida i no demana picnic, si és que es pot demanar-lo, nosaltres li compensarem eixos menús no servits al mes de juny.

Si al finalitzar el mes de juny i el servei del menjador té diners vostres per menús no consumits vos els retornarem per transferència bancaria al vostre compte si la quantitat és igual o major a 30 euros entre els dies 25 i 28 de juny.

Si la quantitat a tornar-vos és menor de 30 euros vos la tornarem en metàl·lic a la secretaria del centre de 09:00 a 11:00 hores igualment també entre els dies 25 i 28 de juny. (Si no pots passar en aquest horari podrà recollir els teus diners qualsevol persona que vinga amb una autorització teua signada i on figure fotocòpia de la cara del teu DNI on consten les teues dades i la signatura, per poder comparar-les)

Passat el dia 28 de juny no es retornarà cap quantitat, ja que necessitem tancar el balanç econòmic del menjador del present curs.

Salutacions ben cordials,

La Comissió del menjador.