Monthly Archives: julio 2014

Actualizada la pàgina amb els horaris de les activitats extraescolars de l’AMPA per al proper curs.

iindiceUs informem que dins la pestanya superior de l’AMPA s’ha actualitzada la informació sobre les activitats extraescolars oferides per l’AMPA de cara al proper curs escolar i l’horari en que hi seran oferides.

Quan l’empresa encarregada ens proporcione la fitxa d’inscripció i els preus la penjarem dins d’aquest apartat.

Por consultar les activitats programades picant al següent enllaç o anant a la pestanya superior de  «L’AMPA» i entrant a l’apartat d'»Activitats extraescolars del curs 2014-2015″.

Gràcies per la vostra atenció.

Recomanacions importants sobre els llibres de text.

librosa) Es recomana no llevar l’embolcall de plàstic dels llibres fins ensenyar-lo al mestre corresponent, per si no és correcte i cal tornar-lo. Tampoc es recomanable posar el nom mentres no estigues segur o segura de que es tracta del llibre correcte.

b) Tot l’alumnat del centre té que triar entre «Religió Catòlica» i altra assignatura que es diu «Valors Socials» en primer, tercer o cinqué de primària o «Alternativa a la Religió» en Educació Infantil (que no duen llibre) i segon, quart i sisé d’Educació Primària.
(Els llibres de «Valors Socials» i els d'»Alternativa a la Religió» es compren en primer, tercer i cinqué curs de primària i són vàlids per dos cursos; per aixó a la relació no figuren per segon, quart i sisé de primària)

Un alumne sols pot cursar o Religió Catòlica o Valors/Alternativa.

En cas de dubte passeu per l’escola i aclarirem qualsevol pregunta relacionada amb els llibres de text.

Sobre el calendari escolar del proper curs 2014-2015

imagesceAhir per la vesprada es va celebrar un Consell Escolar Municipal, al qual, entre altres punts es va tractar proposar a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport els dies no lectius per al proper curs escolar a nivell de tota la localitat.

Els dies proposats són el 10 d’octubre i el 17 i 18 de març.

Una vegada enviada la proposta sols cal que la Conselleria l’aprove.

Si vols conèixer el calendari proposat a la Conselleria pica sobre el següent enllaç.

Tercer de primària: informació important!!!

banc_llibresDes del Banc de Llibres del centre ens informen que hi ha gran quantitat de llibres de:

MATEMÀTIQUES.

CASTELLANO

I VALENCIÀ

pel tercer curs de primària.

Si el teu fill o filla el proper curs hi està en tercer de primària passa pel centre de 09:30 a 13:00 hores. No deixeu passar l’oportunitat d’estalviar uns diners!!!

Detectada una errada als llibres de 4 anys Castellà, 2 primaria Castellà, 1er de primària i 5é de primària Valencià.

llibrestextFa dos dies es va fer pública la relació completa de llibres de text per al proper curs escolar.

Hui s’ha detectat que al llistat de primer faltava per publicar el llibre de «Valors Socials i Cívics» que durà l’alumnat que no curse Religió i Moral Catòlica.

Si el vostre fill o filla hi està matriculat a primer de primària i no va a cursar Religió Catòlica necessita comprar el llibre de «Valors», el qual ja figura a la relació de llibres ja esmenada.

Al llistat de 5é de Primària PIL el llistat és correcte, però estaven canviats els ISBN de Plàstica amb el del llibre de Valors Socials i Cívics. Ara ja està feta l’esmena i cada llibre té el seu ISBN correcte.

També figurava mal l’ISBN del llibre globalitzat dels alumnes de 4 anys castellà, ja està l’esmena feta.

Al llistat de Segon de Primària castellà l’errada hi estava al llibre de Coneixement del Medi. El llibre és en Valencià. Hores d’ara ja figura el correcte.

Podeu consultar el llistat de llibres picant al següent enllaç

Us demanem disculpes

 

 

Publicada la llista completa de llibres de text pel curs 2014-2015.

llibrestextUs informem que al tauler d’anuncis del centre i a la pestanya superior «Sobre l’escola» a l’apartat de «Llibres de text pel curs 2014-2015» hi està publicada la relació completa de textos que anem a utilitzar el proper curs escolar.

Amb la finalitat de continuar reutilitzant el màxim de llibres hem fet sols els canvis necessaris per tal d’adequar els llibres a la nova llei d’Educació, la qual, com ja sabeu entra en vigor el proper curs per a primer, tercer i cinqué de primària. En aquests cursos continuen vigents, entre altres, els llibres de castellà, valencià i matemàtiques i els canvis afecten directament als llibres d’anglés i a les noves assignatures de Ciències Naturals i Ciències Socials.

Et preguem si tens llibres de text dels cursos de primer, tercer i cinqué i no vas tu a utilitzar-los, els acostes al Banc de Llibres el proper divendres, ja que altres famílies podran fer un bon ús d’ells.

Considerem de gran importància fer servir el Banc de Llibres, el qual estarà a la vostra disposició el proper divendres dia 04 de juliol a partir de les 11:00 hores, tant per recollir com entregar llibres.

Gràcies per la vostra ajuda i col·laboració.