Monthly Archives: diciembre 2020

Recollida d’aliments per a «Cor de Vila»

Una vegada més ho hem aconseguit i gràcies a les famílies del Sanchis!!!

En tant sols sis dies hem aconseguit recollir més de 200 quilos d’aliments per a les famílies més desfavorides de la nostra localitat.

El matí del dia 24 de desembre va passar una representació de l’associació «Cor de Vila» a recollir tots els aliments i amb ell podran fer menús saludables un bon grapat de persones de la localitat, ja que un dels objetius d’aquest grup solidari és oferir a aquestes famílies una eina més per cuinar plats econòmics, senzills, tradicionals i nutritius, basats en ingredients de temporada adquirits en comerços locals o pel mitjà de donacions.

A més es imparteixen cursos de cuina i es proporcionen els ingredients perquè ho facen a casa seua.

Les famílies que participen en aquesta activitat estan il·lusionades i sorpreses de com és possible fer receptes saludables a baix preu si compren productes de temporada, tal i com explica Isabel Cosme, la nutricionista del projecte.

El proper any s’hem proposat aplegar a recollir un quilo per alumne!!!

Comptem en tu per aplegar als 400 quilos.

Bon Nadal!!!

Bon dia a totes i tots,
Esperem sigueu totes i tots molt contents i feliços esperant pasar uns dies amb la família més propera plens d’alegria i goig.
 
Primer de tot informar-vos que els butlletins de qualificacions ja han sigut enviats per ITACA i estan a la vostra disposició. Si alguna família té problemes per accedir a ell que se’l comunique a la seua tutora o tutor o envie correu electrònic a menjadorsanchis@gmail.com i tractarem d’ajudar-los a aconseguir-lo.
 
Segona cosa que volíem comentar-vos és que dimarts per la nit es va enviar correu electrònic a totes les famílies que tenen al seu càrrec rebut del menjador a pagar el proper dia 10 de gener.
Si voleu conèixer el menú per al mes de gener el pots consultar picant ACÍ.
 

Aquesta escola té fusta d’artistes…

Mireu aquest vídeo on podeu gaudir d’un muntatge espectacular amb les parts més significatives de les nadalenques cantades per totes les classes al nostre festival nadalenc virtual: 
 
Aquest any per la situació de la pandèmia els Reis Mags de l’Orient no han vingut en hores de classe al centre, però ens han fet una visita molt especial.
Voleu veure-la? mireu-la al següent enllaç:
 
Tan sols ens queda desitjar-vos passeu molt bon Nadal 2020 i que l’any vinent, el 2021, siga molt millor que aquest.
 
 

Moltes gràcies!!!

A falta de tancar la Setmana més Solidària ja ho hem aconseguit!!!!

Fins huí divendres ja portem recollits 124 quilos d’aliments per les famílies que més ho necessiten de la nostra localitat.

Tots aquests productes seran gestionats i repartits per «Cor de Vila», tal i com ja vos vam informar.

Recordar-vos que encara queden dos dies per recollir més aliments!!!

Aconseguirem aplegar als 200 quilos?

 

 

Iniciem un any més la setmana més Solidària.

Com a conseqüencia de la pandèmia que hores d’ara hi estem vivint un grup de persones va decidir juntar-se i minimitzar les necessitats socials que el coronavirus hi està produint entre les famílies amb menys recursos de la nostra localitat.
D’aquest grup de persones ha nascut «Cor de Vila«, una associació que até persones majors, reparteix aliments entre les famílies més necessitades de la localitat i les ensenya, si cal, a cuinar de forma més saludable.  

Cursos passats hem celebrada la nostra Marxa Solidària, però encara que enguany no la podem celebrar hem considerat que cal continuar amb la recollida d’aliments que hi feiem durant aquesta setmana i després donar-los a «Cor de Vila» complint totes les mesures sanitàries establertes.

Per tal motiu us animem a que doneu de forma totalment voluntària:

OLI, SUCRE, LLET O PASTA

Per a fer la vostra aportació disposareu a qualsevol de les portes d’accés al recinte escolar d’uns carros on podràs deixar el teu donatiu dins d’una borsa de paper o de plàstic.

L’any passat es van recollir més de 100 quilos… ens ajudes a tractar de superar aquesta quantitat?

En situacions difícils és on es demostra la generositat d’un poble.
El Sanchis sempre ha segut un centre molt generós!!!
Gràcies per la vostra segura col·laboració.

 

 

 

INFORMACIÓ MOLT IMPORTANT SOBRE LA WEB FAMÍLIA!!!

Estimades famílies,

Des del curs passat ja hi estem mantenint comunicacions amb les famílies i enviant els butlletins de qualificacions trimestrals per l’aplicació ITACA WEB FAMÍLIA que la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport té a la vostra disposició i que més del 99 per cent de les nostres famílies ja hi tenen la possibilitat d’accedir a l’aplicació, al menys un familiar de cada alumne del Sanchis.

El proper dia 23 de desembre es faran públiques les qualificacions de la primera avaluació del present curs escolar de tot l’alumnat d’Educació Primària del centre per l’aplicació d’ITACA WEB FAMÍLIA.

Les famílies podran accedir a les qualificacions i mantenir contacte amb tot el professorat que imparteix classe a la vostra filla o fill per dos mitjans distints:

A) Des de l’aplicació que podeu descarregar-vos per a qualsevol mòbil o tablet amb accés a internet, bé siga Android o amb sistema iOS.

Si tens un mòbil amb Android cal et descarregues l’aplicació des del Google Play:

Si tens un telèfon amb sistema iOS cal et descarregues l’aplicació des de l’App Store d’Apple: 

CONSIDEREM QUE DUR L’APLICACIÓ AL MÒBIL ÉS LA MILLOR OPCIÓ I QUE ACTIVEU REBRE NOTIFICACIONS PER A ESTAR SEMPRE INFORMADES I INFORMATS DE QUALSEVOL NOVA PUBLICACIÓ DES DEL CENTRE, DE LA TUTORIA O DE QUALSEVOL DOCENT QUE LI IMPARTEIX CLASSE A LA VOSTRA FILLA O FILL.

B) Si no disposes de mòbil amb accés a internet també podràs accedir a l’aplicació d’ITACA WEB FAMÍLIA accedint des de qualsevol ordinador o tablet al web d’ITACA Família.

En tots els casos el funcionament és el mateix, cal identificar-se amb el teu número NIF, NIE o passaport i introduir la contrasenya que vos vam enviar al moment de matricular la vostra filla o fill.

Si no la recordes pica en «He oblidat la contrasenya» que trobaràs a la pantalla d’accés baix. Si encara així continues amb problemes d’accés demana cita i des de secretaria tractarem d’ajudar-te a facilitar-te l’accés.

Pots demanar la cita prèvia picant ací:

Salutacions ben cordials.

 

 

Torna el Concurs de Targetes Nadalenques de l’AMPA!!!

Aquest mes de desembre torna l’ esperat concurs de targetes nadalenques 2020 que organitza l’ AMPA DEL C.E.I.P SANCHIS ALMIÑANO.

BASES DEL CONCURS:

1.- Va dirigit a totes les xiquetes i xiquets del col·legi, que any rere any ens demostren l’ artistes que hi són, establint-se les següents quatre categories:
INFANTIL –PRIMÀRIA: 1r, 2n i 3r cicle.

2.- El Tema de les targetes serà al·lusiu al Nadal i es valorarà l’ originalitat, presentació i la capacitat creativa dels jóvens artistes.
(PODEU UTILITZAR PURPURINES, ADHESIUS, COTÓ…)

3.- El format és el que pots descarregar-te ACÍ.
També pots fer el teu treball plàstic en qualsevol paper A-5 (210x148mm), o el que és el mateix, un paper meitat d’un foli o A-4.
És molt important indiques el teu nom, curs i el nom de la teua tutora o tutor per la part de darrere, amb la finalitat de poder-te localitzar si eres la guanyadora o guanyador de qualsevol de les quatre categories.

4.- L’ ÚLTIM DIA PER A ENTREGAR ELS TREBALLS SERÀ DIMARTS 15 DE DESEMBRE DE 2020 I CAL ENTREGAR-SE’LS A LA MESTRA O MESTRE DE LA VOSTRA CLASSE.

5.- Els premis s’atorgaran per categories i serà un xec regal per a gastar en una papereria de la localitat.
Per motius de seguretat aquest any no s’entregaran calendaris.

Des de l’ AMPA del C.E.I.P. SANCHIS ALMIÑANO vos animem a totes i tots a concursar.
NO OBLIDEU POSAR PEL DARRERE EL VOSTRE NOM, CURS I EL DE LA TUTORA o TUTOR.