Daily Archives: 13 de diciembre de 2020

INFORMACIÓ MOLT IMPORTANT SOBRE LA WEB FAMÍLIA!!!

Estimades famílies,

Des del curs passat ja hi estem mantenint comunicacions amb les famílies i enviant els butlletins de qualificacions trimestrals per l’aplicació ITACA WEB FAMÍLIA que la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport té a la vostra disposició i que més del 99 per cent de les nostres famílies ja hi tenen la possibilitat d’accedir a l’aplicació, al menys un familiar de cada alumne del Sanchis.

El proper dia 23 de desembre es faran públiques les qualificacions de la primera avaluació del present curs escolar de tot l’alumnat d’Educació Primària del centre per l’aplicació d’ITACA WEB FAMÍLIA.

Les famílies podran accedir a les qualificacions i mantenir contacte amb tot el professorat que imparteix classe a la vostra filla o fill per dos mitjans distints:

A) Des de l’aplicació que podeu descarregar-vos per a qualsevol mòbil o tablet amb accés a internet, bé siga Android o amb sistema iOS.

Si tens un mòbil amb Android cal et descarregues l’aplicació des del Google Play:

Si tens un telèfon amb sistema iOS cal et descarregues l’aplicació des de l’App Store d’Apple: 

CONSIDEREM QUE DUR L’APLICACIÓ AL MÒBIL ÉS LA MILLOR OPCIÓ I QUE ACTIVEU REBRE NOTIFICACIONS PER A ESTAR SEMPRE INFORMADES I INFORMATS DE QUALSEVOL NOVA PUBLICACIÓ DES DEL CENTRE, DE LA TUTORIA O DE QUALSEVOL DOCENT QUE LI IMPARTEIX CLASSE A LA VOSTRA FILLA O FILL.

B) Si no disposes de mòbil amb accés a internet també podràs accedir a l’aplicació d’ITACA WEB FAMÍLIA accedint des de qualsevol ordinador o tablet al web d’ITACA Família.

En tots els casos el funcionament és el mateix, cal identificar-se amb el teu número NIF, NIE o passaport i introduir la contrasenya que vos vam enviar al moment de matricular la vostra filla o fill.

Si no la recordes pica en «He oblidat la contrasenya» que trobaràs a la pantalla d’accés baix. Si encara així continues amb problemes d’accés demana cita i des de secretaria tractarem d’ajudar-te a facilitar-te l’accés.

Pots demanar la cita prèvia picant ací:

Salutacions ben cordials.