Monthly Archives: octubre 2014

L’AMPA celebra el Halloween un any mes!!!

IMG_3406Com ja és habitual, aquesta vesprada, la nostra AMPA ha celebrat el ball de Halloween al pati de la nostra escola. A la foto superior pots veure els guanyadors al concurs de la millor disfresa d’enguany.

Moltes felicitats a tots ells!

L’afluència de públic ha segut molt nombrosa, ja que quasi 3oo alumnes han participat del berenar.

Destaquem la paciència de les famílies al fer la llarga cua per tal d’entrar al recinte i de com s’han treballat les disfresses.
Si vols, pots veure més participants a les següents imatges:

Informacions del menjador al mes de Novembre

Ja hi està a la vostra disposició el menú del menjador per al mes de Novembre.

També el pots consultar dins la pestanya superior del Menja.

latinoamericaVos informem que el proper dia 07 de novembre el menú del menjador és una jornada gastronòmica dedica a latioamérica i la cultura azteca.

Aprofitem l’entrada per recordar-vos que al llarg del cap de setmana us enviarem al vostre correu electrònic informació sobre el rebut del menjador que passarem al vostre compte bancari el proper dia 10 de novembre.

Setmana de Halloween

halloweencity-1024x680
Aquesta setmana la finalitzem amb una festa d’orige americà que poc a poc va guanyant cada any més partidaris…
Com ja habràs suposat es tracta del Halloween.

Durant tota aquesta setmana entrarem i eixirem de classe amb una Sirena Musical que tracta sobre els pors al món dels més menuts… i de la cançó, el més important és que cal recordar sempre que quan es fa fosc qualsevol cosa pareix el que no hi és… perquè per la nit tot hi és distint.

Recorda… no hi ha que tenir por de la nit, perquè… no són monstres són amics!!!

Si vols ser la primera persona en escoltar la cançó creada per a l’obra de teatre infantil «Uhhh!!!» del grup Germinal Produccions d’Almassora pica a l’esquerra de la barra següent:

uhhh

L’obra de teatre tracta de com Marga, una xiqueta de 7 anys va repassant tots els pors cada vegada que se’n va al llit: monstres, bitxos, sorolls extranys…

Amb l’ajuda de cançons, com la que sona aquesta setmana, poc a poc va llevant-se tots els tòpics sobre la foscor de la nit per trobar un nou món d’alegria i color.

Al llarg de la setmana i organitzat pels docents d’anglés al centre es faran diverses activitats amb el tema central sobre el Halloween i també els corredors es decoran al voltant d’aquesta celebració amb l’ajuda de xiquets i mestres.

El dijous per la vesprada es realitzarà per l’AMPA el ja tradicional ball de Halloween pels seus associats.

Happy Halloween!!!

AL SANCHIS TAMBÉ FEM RÀDIO!!

Última hora: Publicades les llistes definitives de les beques de menjador!!!

beques_menjadorEl dilluns a les 09:15 hores hi seran penjades al tauler d’anuncis de l’escola les llistes definitives de les beques de menjador per al present curs escolar.

Si vols continuar presentant reclamació sobre la puntuació obtinguda pots fer-ho presentant al registre d’entrada de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport recurs de reposició fins el proper dia 01 de novembre.

La relació de beques SI concedides la pots consultar ACÍ.
La relació de les beques NO concedides la pots consultar ACÍ.

Si vas presentar reclamació  i aquesta no ha segut atesa passa a partir de les 13:10 hores per la Secretaria per analitzar què podem fer abans del proper dia 08 d’octubre.