Monthly Archives: marzo 2020

Sobre la devolució dels menús no consumits al mes de març pels usuaris fixes del menjador.

Tal i com ahir vos vam comunicar per correu electrònic vos tornarem les quantitats dels menús no servits al mes de març a les famílies amb filles i fills usuaris fixes del menjador.

Les transferències es faran efectives el dimarts 14 d’abril.

Recordeu que les transferències, segons els bancs, poden aplegar un parell de dies des del moment en que es realitzen.

No cal passar-se pel centre a rebre els diners ni a signar cap document!

Una vegada es reinicien les classes, reobrirem el servei del menjador escolar i ja determinarem com es realitzarà el pagament.

 

 

Sobre el val-beca del menjador.

Pròximament Conselleria tornarà a enviar els Val-Beca de menjador per a l’alumnat que ha tingut problemes amb el primer enviament.

Des del centre ja hem tramitades totes les incidències que ens habeu enviades i ara és Conselleria qui tornarà a enviar-los.

Des del centre ja hem fet tot el que ens correspon.

De manera genèrica vos informem de com cal actuar al moment de rebre el missatge SMS al vostre mòbil:

  • Rebreu l’SMS al mòbil de la mare, pare o persona que conste a la base de dades en ITACA.
  • Des de l’SMS cal entrar a un WEB de Consum o caldrà introduir:
  • DNI, NIF o NIE de la mare, pare o tutor/a que figurava en la petició de la beca de menjador com a primer sol·licitant.
  • És necessària la connexió a internet per dades o per wifi.

Recordeu que si tens NIE entre la primera lletra i el primer número cal afegir un 0 (zero)

Si no recordes el NIF o NIE de la  persona que figurava com a primer sol·licitant quan es va demanar la beca del menjador crida al 962 566 540 de 09:00 a 13:00 hores i t’ajudarem.

Si es bloqueja envia correu electrònic a:

menjadorsanchis@gmail.com

o crida’ns al 962 566 540 de 09:00 a 13:00 hores.

Salutacions.

 

 

Publicació del butlletí de notes en Primària.

Estimades famílies,

Demà 27 de març es publicaran els butlletins de qualificacions de l’alumnat d’Educació Primària en ITACA FAMÍLIA.

Des del centre us recomanem us subscrigueu a rebre al vostre correu electrònic les notificacions de quan en ITACA hi hasca qualsevol novetat en qualificacions, faltes o comunicacions.
Consideren que és de gran interés per vosaltres.

Si voleu posar-se en contacte amb qualsevol mestra o mestre del vostre fill o filla el pots fer des del teu ITACA FAMÍLIA picant en ‘enviar missatge’ junt el seu nom:

Salut i salutacions.

Sobre el val-beca del menjador.

Aquest val-beca de menjador ho rebràs al teu mòbil si eres de les famílies que tenen beca del tipus A.
(Aquesta beca és la de l’alumnat que no paga res pels menús servits).

A PARTIR DEL DIMARTS 24,

CONSELLERIA ENVIARÀ EL XEC, NO EL COL·LEGI.

Si la teua filla o fill és becat de tipus A i no has rebut el xec-beca al teu mòbil, cal envies un correu electrònic a:
menjadorsanchis@gmail.com
indicant-nos nom o noms de les teues filles i/o fills i el teu número de telèfon actiu on vols rebre el xec-beca i tractarem de solucionar-vos el problema.

Aprofitem l’entrada per informar que donat que al març ja no hi haurà escola, i ni tampoc servei de menjador, com és habitual, el dia 10 d’abril passarem els rebuts del menús servits als usuaris ocasionals al mes de març.

Als usuaris fixes del menjador, com vos cobrem de bestreta els menús, els dies que hi està l’escola tancada, els menús no utilitzats, durant el mes de març es compensaran al proper rebut, el qual es carregarà al vostre compte bancari una vegada es retomen les classes.

Salutacions ben cordials.

Per suposat, el Sanchis hi està tancat!!!

En compliment del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitàia ocassionada pel COVID-19 la nostra escola hi està tancada.

A) Les famílies poden posar-se en contacte amb el centre mitjançant: 
Correu electrònic: menjadorsanchis@gmail.com

B) Si voleu posar-se en contacte amb la tutora o tutor utilitza:
 ITACA FAMÍLIA

(Si vols contactar amb la tutora, per exemple, pica sobre el nom del teu fill o filla–>pestanya assignatures–>busca la mestra o mestre en qui vullgues contactar–>enviar missatge)

Però una cosa molt important us demanen:

Informació important sobre ITACA FAMÍLIA.

Estimades famílies,

Donada la situació de tancament del centre, el Claustre de docents ja hi està treballant per garantir el dret fonamental de l’educació malgrat les extraordinàries circumstàncies en les quals ens trobem actualment.

El professorat del centre utilitzarà per comunicar-se amb les famílies el portal web ITACA FAMÍLIA i el blog del nostre centre, a més de qualsevol altra ferramenta que cada mestra o mestra considere d’interés.

Hores d’ara totes les tutores i tutors han enviat al vostre ITACA FAMÍLIA una comunicació, però estan comprovant o que no heu accedit o no les heu contestat…

Preguem a totes les famílies del nostre centre entren a l’aplicació d’ITACA FAMÍLIA i comproven que poden accedir.

Recordeu que pot accedir tant la mare como el pare.

Des de la secretaria del centre facilitem l’accés a l’aplicació des del mateix moment en que es matricula l’alumne, si és que les famílies ens autoritzen. Per tal motiu, segurament, ja vos hi hem enviada la contrasenya, però si no la recordes la pots recuperar introduint el teu NIF o NIE a l’apartat d’usuari i picar baix  on diu «He oblidat la meua contrasenya». El sistema et demanarà el teu correu electrònic i si ja estàs donat d’alta prèviament, el sistema te’n enviarà una de nova.

Les mares o pares que disposen de NIE tenen que afegir un zero entre la primera lletra i el primer número del seu document.
Quedaria de la següent forma: Z01234….

Si el sistema no reconeix el teu correu electrònic és que no estàs donada d’alta prèviament al sistema i cal et donem d’alta. Per fer-ho sols cal envies un correu electrònic a menjadorsanchis@gmail.com  demanant l’accés indicant-nos nom i curs de l’alumne.

Una vegada donats d’alta és molt important canvies la contrasenya per una més personal i fàcil de recordar i et subscrigues a: faltes, comunicats i avaluació i així rebràs un correu electrònic cada vegada que es publiquen noves faltes, comunicats o les notes de l’alumnat.

Per accedir a aquest apartat pica dalt on està el teu nom i marca les caselles de Qualificacions, Faltes i Comunicacions.

Mitjançant aquesta aplicació podràs posar-te en contacte amb el professorat del teu fill o filla fent el següent recorregut:

Pica sobre el nom del teu fill o filla–>pestanya assignatures–>busca la mestra o mestre en qui vullgues contactar–>enviar missatge.

A més, el proper dissabte dia 28 de març, totes les famílies de l’alumnat de primària rebran el butlletí de qualificacions de la segona avaluació per ITACA FAMÍLIA. Si marques la casella de subscripció a Avaluació rebràs un correu electrònic comunicant-te que les qualificacions ja hi són publicades.

No oblideu que el sistema permet que tant la mare com el pare disposen d’accés individualitzat.

És molt important que totes les famílies puguen accedir a ITACA FAMÍLIA per tal de poder estar sempre informades i informats!!!

 

 

Informació sobre el val-beca de menjador.

Durant els proper dies les famílies del nostre alumnat que tenen beca del menjador al 100%, la del tipus A, rebran al seu telèfon mòbil un val per 60€ per adquirir aliments en establiments de les cadenes Consum i/o Charter.

Este primer val es correspon als primers 15 dies sense classe no presencial.

Salutacions ben cordials.

Comunicado 2: sobre el covid-19 en el Sanchis.

Como continuación al mensaje enviado en el día de ayer, desde el CEIP Sanchis Almiñano queremos informar que:

1.     Ayer se procedió a informar a todas las personas que han estado en contacto con la persona que ha resultado contagiada por coronavius para que adopten las medidas preventivas recomendadas.

2.     Durante esta mañana una empresa especializada, contratada por el
Ayuntamiento, ha procedido a la desinfección de espacios del centro escolar.

Desde la dirección os pedimos que mantengáis la calma y que sigáis
estrictamente las medidas preventivas para evitar la expansión del virus
recomendadas por las autoridades sanitarias.

Alaquàs, a 18 de marzo de 2020.

Gregorio García, director del CEIP M. Sanchis Almiñano

De com anem a informar les famílies mentre dure el tancament…

Bona vesprada a totes les famílies del centre, 
 
Al llarg dels propers dies, si és que encara no l’han fet ja, les tutores i tutors de les vostres filles i fills es posaran en contacte amb tots vosaltres per tal de que comproveu que el vostre ITACA FAMÍLIA vos és accesible. 
 
Us recordem que els llocs oficials de comunicació amb vosaltres són: 
 
 
Els correus electrònics que rebeu des de 46016117@gva.es 
 
 
A més les i els docents podran comunicar amb vosaltres mitjançant l’aplicació ITACA FAMÍLIA:
 
Més del 90% de les nostres famílies estan donades d’alta al sistema. Per accedir a ITACA FAMÍLIA cal poses com a usuari el teu NIF amb la lletra corresponent. (Si tens NIE cal entre la primera lletra i el primer número poses un 0, zero. Quedaria d’aquesta forma: Z01234…)
 
Si no recordes la contrasenya d’accés la pots recuperar tu mateix picant baixa on indica: “He oblidat la meua contrasenya
 
El sistema el pot utilitzar tant el pare com la mare de cada alumne. 
 
Si no estàs donant d’alta envia’ns un correu electrònic amb les teues dades, nom de l’alumne i grup de 09:00 a 13:00 hores a menjadorsanchis@gmail.com i et donarem d’alta al servei. 
Aquesta possibilitat sols està operativa si no has segut donat d’alta anteriorment
 
Properament us enviarem més informació de com anem a funcionar el temps que dure el tancament del centre. 
 
Mentre hi som en aquesta situació sols vos podem atendre per correu electrònic i mitjançant l’aplicació ITACA FAMÍLIA. 
 
Molta salut i a quedar-se totes i tots a casa.