Monthly Archives: abril 2017

Informació sobre el menjador.

apple-17092_640Us informem que al llarg del cap de setmana us enviarem al vostre correu electrònic el rebut del menjador a carregar-vos el proper dia 10 de maig, si és que el vostre fill o filla és usuari fixe del menjador per al mes de maig o si ha utilitzat aquest servei com usuari ocasional el mes d’abril.

L’alumnat fixe al menjador per al mes de maig d’Educació Infantil no se li va a cobrar el menú del dia 24 de maig, ja que tenen programada una visita a la Granja Escola i el dinar hi és inclós al preu de l’activitat.
El mateix ocorre amb l’alumnat fixe al menjador de segon de primària, els quals van a altra Granja Escola els dies 17 i 18 de maig; al tenir el dinar inclós a l’activitat, nosaltres no se’l carreguem al rebut del menjador.
També passa igualment a les classes de sisé d’Educació Primària, les quals els dies 17, 18 i 19 de maig estaran en Olocau i al tenir el dinar inclós, tampoc se’l carreguem al rebut.
Si algun alumne no participa de les activitats extraescolars i vol quedar-se al menjador sols caldrà avise el dia que necessita quedar-se al menjador abans de les 09:15 hores i li prepararem el menú.
Aquests menús es cobraran al rebut que passarem el dia 10 de juny.

L’alumnat de tercer i quart de primària tenen prevista la visita a l’Oceanogràfic el proper divendres 26 de maig. Hem decidit tampoc cobrar-los aquest menú encara que a la visita cal dur-se el dinar faixat des de casa.
Si qualsevol alumne vol pic-nic fet a la cuina del centre pot encomanar-lo i li serà cobrat al rebut que passarem el dia 10 de juny.

Si vols conèixer el menú que servirem al llarg del mes de maig pica sobre la imatge inferior:

captura-de-pantalla-2017-04-29-a-las-12-27-03Quedem a la vostra disposició el proper dimarts 2 de maig a les 09:05 hores per aclarir qualsevol dubte referit al rebut enviat.

Salutacions cordials.

Celebrem la Pasqua!

Una de la característiques del model educatiu del Sanchis és l’aprenentatge vicari o social.
El nostre model es caracteritza per tenir una gran càrrega d’aprenentatge social.
Com ja va dir el psicòleg Albert Bandura a l’any 1977, aquest tipus d’aprenentatge es fa quan un alumne major ajuda a altre més menut durant la realització de qualsevol tasca, ja que no sols és el mestre o la mestra qui transmet els continguts…
Al Sanchis  l’utilitzem, entre altres moments, amb les madrines i padrins de lectura de sisé amb els grups de primer i segon de primària.
L’Educació Física també és un altre moment ideal per fer aquest tipus d’aprenentatge!

El passat dia 12 d’abril, coincidint amb la finalització del trimestre i la Pasqua, l’alumnat de sisé de primària va ajudar a grups més menuts a fer diversos jocs populars al pati del nostre centre.

Vam jugar a la corda, al mocador, al tres en ratlla, a «bote botero» i al sambori, entre altres jocs de forta tradició popular…

Us deixem un recull fotogràfic dels dos grups de quart de primària amb alumnes de 6PRI-C:

Els jocs van finalitzar com toca en aquestes dates, berenant la «Mona de Pasqua»:

pasqua2017-99

Ahir ens van visitar Rosalía i Juancar de «Ver, Oir y Viajar»

És emotiu, gratificant, sorprenent i, inclús dóna un poc d’enveja, que encara ens poguem trobar amb persones decidides a deixar les nostres comoditats per anar-se’n a l’altra part del món a ajudar altres persones! (i a les d’ací també…)

Nosaltres ens hem trobat en Rosalía i Juancar i ahir passaren pel Sanchis per explicar-nos la seua aventura.

puntal_llops-01

Ells dos han planejada una «Escola Viatgera» per tal que nosaltres pugam des de casa, o des de l’escola, conèixer a moltes altres persones i cultures que estan al nostre voltant.

Ells dos volen donar la volta al món: eixir des d’Utiel i baixar-se al nord d’Àfrica i bordejant tot el continent passar-se a Índia, el sud-est asiàtic, aplegar a Austràlia i Nova Zelanda, creuar l’oceà Pacífic i aplegar a la Patagònia per ascendir per la carretera Pan-Americana fins aplegar a Amèrica del Nord, creuar a la costa est de nord-amèrica i aplegar a Vigo per retornar a Utiel.

Una gran aventura!

I a més, quan la tècnica ho permetra, aniran publicant al seu blog l’experiència i ajudant a la gent, menuda o major,  que troben al llarg de la seua fantàstica aventura, en la mida de les seues possibilitats.

El viatge el van a fer amb l’ajuda de «Rocinante», un tot-terreny de l’any 1993, el qual els serveix de casa, cotxe per desplaçar-se i també de magatzem de medicines, joguets, bolquers… per repartir-los enllà on es necessite.

Si vols conèixer més d’ells i de la seua gran aventura t’animem a que visites el seu blog.

Ahir de primera mà, l’alumnat de tercer, quart i cinquè del Sanchis vam saber de la seua gran aventura:

«El que lee mucho y anda mucho, ve mucho y sabe mucho“.