Daily Archives: 29 de abril de 2017

Informació sobre el menjador.

apple-17092_640Us informem que al llarg del cap de setmana us enviarem al vostre correu electrònic el rebut del menjador a carregar-vos el proper dia 10 de maig, si és que el vostre fill o filla és usuari fixe del menjador per al mes de maig o si ha utilitzat aquest servei com usuari ocasional el mes d’abril.

L’alumnat fixe al menjador per al mes de maig d’Educació Infantil no se li va a cobrar el menú del dia 24 de maig, ja que tenen programada una visita a la Granja Escola i el dinar hi és inclós al preu de l’activitat.
El mateix ocorre amb l’alumnat fixe al menjador de segon de primària, els quals van a altra Granja Escola els dies 17 i 18 de maig; al tenir el dinar inclós a l’activitat, nosaltres no se’l carreguem al rebut del menjador.
També passa igualment a les classes de sisé d’Educació Primària, les quals els dies 17, 18 i 19 de maig estaran en Olocau i al tenir el dinar inclós, tampoc se’l carreguem al rebut.
Si algun alumne no participa de les activitats extraescolars i vol quedar-se al menjador sols caldrà avise el dia que necessita quedar-se al menjador abans de les 09:15 hores i li prepararem el menú.
Aquests menús es cobraran al rebut que passarem el dia 10 de juny.

L’alumnat de tercer i quart de primària tenen prevista la visita a l’Oceanogràfic el proper divendres 26 de maig. Hem decidit tampoc cobrar-los aquest menú encara que a la visita cal dur-se el dinar faixat des de casa.
Si qualsevol alumne vol pic-nic fet a la cuina del centre pot encomanar-lo i li serà cobrat al rebut que passarem el dia 10 de juny.

Si vols conèixer el menú que servirem al llarg del mes de maig pica sobre la imatge inferior:

captura-de-pantalla-2017-04-29-a-las-12-27-03Quedem a la vostra disposició el proper dimarts 2 de maig a les 09:05 hores per aclarir qualsevol dubte referit al rebut enviat.

Salutacions cordials.