Monthly Archives: octubre 2019

El Sanchis celebra el 9 d’octubre.

La vesprada del 08 d’octubre va ser un moment molt important per la nosta escola, ja que vam rebre la visita del Grup de Danses L’Olivar d’Alaquàs i entre les persones que formen part d’ell hi ha algunes que han treballat al nostre col·le i altres que han segut mares d’alumnes del nostre centre.

Vam rebre la visita perquè voliem celebrar el dia de la nostra Comunitat i res millor que amb una demostració dels balls tradicionals que aquest grup ofereix en totes les seues actuacions.

Ens va acompanyar el grup de ball i la seua rondalla.

Tot un luxe poder comptar amb vosaltres i molt agraït vos queda el Sanchis!!!

Moltes gràcies amigues i amics del grup de Danses de l’Olivar.

Un grup de xiques i xics van lluir les seues capes medievals durant tot l’acte i van ser els mantenidors.

La rondalla i el grup de ball es va anar poc a poc preparant per oferir-nos el seu repertori:

I entre ball i ball ens van presentar a cadascun dels instruments que composen la seua rondalla.

Però el que més ens va agrada va ser veure com ballaven acompanyades per la seua rondalla.

Feliç 9 d’octubre de 2019!!!

Eleccions a Consell Escolar.

Els informem que segons la Resolució de 23 de setembre de l’any 2019, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport (DOCV 01/10/2019), es convoquen eleccions a Consells Escolars de centres docents públics no universitaris de la Comunitat per la renovació de la primera meitat del Consell Escolar del nostre Centre.

            Esta renovació afecta a quatre representants del sector de pares i mares.

            La composició del Consell Escolar del nostre Centre és la següent:

            El Director, el Cap d’Estudis, el Secretari amb veu i sense vot, 7 docents, 9 pares i/o mares, (un d’ells designat directament per l’AMPA), una persona del sector d’administració i serveis, un representant o regidor de l’Ajuntament i 3 alumnes del tercer cicle de Primària.

            Els Consells Escolars són els principals òrgans de participació a través dels quals es democratitza la gestió educativa, es controla democràticament el sistema escolar i es modernitzen les seues estructures.

            Les atribucions que té el Consell Escolar estan exposades en el tauler d’anuncis del Centre.

            El 10 d’octubre s’ha constituït la Junta Electoral que s’encarrega d’organitzar el procediment d’elecció dels membres del Consell Escolar en les condicions que millor asseguren la participació de tots els sectors de la comunitat educativa, així com les corresponents meses electorals.

            En el tauler d’anuncis del Centre estan exposats els censos electorals que vostès han de comprovar per si hi haguera alguna dada incorrecta o incompleta en aquest cas el comunicaran a la Secretaria del Col·legi.

            Fins al dia 04 de novembre podran presentar la seua candidatura al Consell Escolar si desitgen formar part del mateix, el model podran arreplegar-lo en consergeria i entregar-lo al Director del Centre.

            Les eleccions se celebraran el 21 de novembre en la Sala de Docents del col·legi en horari ininterromput de 09:00 del matí fins a les 20:00 hores. 

            Pot emetre el seu vot per correu seguint les següents instruccions:

* Sobre remés a la mesa electoral.

* Per mitjà de correu, missatger, familiar o mandatari que entregue el sobre tancat a la mesa electoral.

* Doble sobre: en el de fora l’elector firmarà en la solapa i en el de dins contindrà la fotocopia del DNI, passaport o permís de conduir i un altre sobre on contindrà el vot.

* Haurà de ser rebut per la mesa electoral abans de l’inici de l’escrutini.

            El 12 de novembre es publicaran les paperetes de votació amb els corresponents candidats i es podran votar com a màxim a 3 noms.

            Donada la importància d’aquest tema esperem participen en estes eleccions tant exercint el seu dret al vot com presentant la seua candidatura si així ho desitgen.

            Per a qualsevol aclariment quedem a la seua disposició en l’horari de visites.

 

La Junta Electoral del Centre.

Reunió informativa sobre els menús del menjador.

Estimades famílies,

Us informem que el proper dimarts, 15 d’octubre, a les 15:30 hores la empresa d’alimentació del nostre menjador vos oferirà una xerrada informativa sobre la nova “Guia dels Menús Escolars de la Comunitat Valenciana” a la biblioteca del centre.

L’aplicació pràctica de la nova Guia ja hi és realitat al nostre menjador des del passat curs escolar i hem adaptat la freqüència dels aliments assegurant les aportacions nutricionals adequades a les recomanacions oficials.

Tant des de l’empresa d’alimentació, com del propi centre considerem que és un tema de gran importància per nosaltres i esperem comptar amb la teua assistència a la reunió informativa.

Salutacions ben cordials,

El director.

Publicada la llista definitiva d’alumnat becat i no becat per al menjador el curs 2019-2020.

Us informem que huí ha publicada la Conselleria les llistes definitives d’alumnat becat i no becat per al menjador aquest curs escolar.

Si vols, pots descarregar-te el llistat d’alumnes becats picant ACÍ.

El llistat d’alumnat no becat el pots descarregar picant ACÍ.

Al llarg del cap de setmana esperem enviar-vos correu electrònic informant-vos del rebut a carregar al vostre compte bancari el proper dia 10 d’octubre amb el preu del menú ja actualitzat, si és cas.

Quedem a la vostra disposició per tot allò que necessites relacionat amb el present tema.

Salutacions ben cordials,

La Comissió del Menjador.