Monthly Archives: diciembre 2013

Informació del menjador per al mes de gener.

comedor10

Ja hem penjat a la pestanya del «Menjador» el menú corresponent al mes de gener.

Ahir, dia 28 dels corrents, vàrem enviar al vostre correu electrònic la nota indicant la quantitat a pagar per vosaltres el proper dia 10 de gener, si és que el vostre fill o filla ha utilitzat el servei de menjador com a usuari ocasional durant el mes de desembre o si és fixe al menjador el mes de gener.
Donat que hores d’ara hi estem de vacances, si tens qualsevol dubte referit a la nota enviada ahir pots posar-te en contacte mitjançant el correu electrònic del menjador els dies 29, 30 o 31 de desembre i nosaltres vos contestarem al vostre correu el més ràpid possible.

Aprofitem aquesta entrada per comentar-vos que si el vostre banc ha canviat de nom recentment i per tant vos han canviat el nombre del compter bancari, ens feu aplegar el nou per tal d’enviar-vos els rebuts directament al nou compter i així evitar possibles problemes a l’hora de carregar els rebuts.

Desitgem les vacances de Nadal siguen de molt de profit per tots vosaltres i esperem que el 2014 vinga carregat de salut per tota la comunitat educativa que conforma el CEIP «Maestro Sanchis Almiñano».

 

Un Nadal Solidari.

MÉS QUE MAI, SOLIDARITAT!

Com en anys anteriors, l’AMPA i el Claustre de Docents del col·legi, participem en la Campanya de recollida de joguets, llibres i altres objectes per al «Mercat Solidari» que organitza l’Ajuntament de la nostra localitat i diverses ONGs, per tal d’aconseguir fons en el Mercat Solidari que es celebrarà el proper dia 05 de gener a la Plaça de la Constitució.

Fins el proper dia 18 de desembre, a primera hora,  podeu entregar a les aules dels vostres fills o filles aquells objectes que esten en bon estat i que ja no utilitzeu.

Enguany participem amb l’Economat de Cáritas-Alaquàs, per tal d’ajudar a les famílies del nostre poble amb més necessitats.
Les escoles d’Alaquàs contribuïm arreplegant tot tipus de pasta, tal i com són macarrons, fideus, estreletes… fins el 15 de desembre.

Podeu deixar les vostres aportacions en les caixes preparades en la planta baixa de l’edifici principal del Centre.
cropped-cabecera-caritasAgraïm la vostra col·laboració.