Monthly Archives: octubre 2021

Anem a col·laborar amb «payaSOSpital»: reserva el teu calendari solidari.

El Ampa va a colaborar con la Fundación «payaSOSpital». 

Vamos a vender sus calendarios a un precio de  3 € para ayudar a niños y niñas que están hospitalizados y hacer que su estancia sea más llevadera.

Con la venta de estos calendarios, si llegamos a vender más de 200 unidades, nos harán una visita los payasos en nuestro cole.

Si quieres reservar el tuyo contacta con las colaboradoras del AMPA que encontrarás en las puertas de acceso al recinto escolar a primera hora.

Esperamos vuestra colaboración.

¡Muchas gracias!

Ja hi està a la venda la samarreta del Sanchis!

El centre disposa d’un projecte per tal de que tot l’alumnat del centre poguera participar tant a les activitats extraescolars com a les sessions d’Educació Física amb una samarreta tècnica de qualitat amb el logotip del centre.

            Aquest curs 2021-2022, el professorat del col·legi, amb la col·laboració de l’AMPA del centre, volem donar-li continuïtat aquest projecte.

            Si ja disposaves d’ella en cursos passats i ara vols comprar-ne una altra ara és el moment de fer la comanda…

Per fer la reserva, sols cal omplir i entregar la part de baix d’aquesta nota i entregar-la a les 09:05 hores a les persones de l’AMPA que trobaràs a la porta “C” de l’escola front el parc de La Sequieta i junt la porta d’accés a l’institut.

            El preu per samarreta amb el logotip ja imprès serà  de huit euros. Si el teu fill o filla és de nova matrícula al Sanchis el passat o aquest curs escolar, el preu per la samarreta és de quatre euros.

            Per l’actual situació de pandèmia no podem fer una exposició amb les samarretes i que l’alumnat se les prove, per evitar-lo vos donem les mides de la samarreta tant d’ample com de llarg:

Una vegada determines la talla que necessita la teua filla o fill descarrega’t ACÍ la carta enviada i una vegada complimentada entrega-la abans del divendres 22 d’octubre a les persones de l’AMPA junt els diners.

Salutacions ben cordials

 

El Sanchis també hi està amb La Palma.

 

Un volcà és un fenònem que pot cridar-nos molt l’atenció, però com podem comprovar dia a dia hi està causant molta destrucció, tant en cases, fàbriques, terres de cultius i també en escoles.

Més de dos mil alumnes, com els del Sanchis, hores d’ara s’han quedat sense escola i nosaltres, des d’infantil fins a sisé de primària li hem enviades més de 300 cartes a les nostres companyes i companys plenes d’esperança i desitjant-los que la normalitat aplegue molt ràpid a les seues escoles.

Més de tres quilos d’esperança i d’ilusió van camí de La Palma!

Celebrem el 9 d’OCTUBRE 2021

El 9 d’octubre és el Dia de la Comunitat Valenciana i en ell es commemora l’entrada a la ciutat de València
del rei d’Aragó Jaume I El Conqueridor en 1238.
La batalla de Moros i Cristians es va lliurar en INFANTIL amb «confetis» de colors  i molt d’orgull
de reproduir part de la nostra història, amb tant sols 3 ANYS …

Entre aquestos xiquets i xiquetes de 4 ANYS trobem als herois del SANCHIS …

Els xiquets i xiquetes de 5 ANYS van ser per un dia els cavallers de Jaume I i els moros que varen lluitar amb ell …

La resta de l’Escola va commemorar la festivitat del 9 d’Octubre des de les aules :

Els xiquets i xiquetes de 3r i 4t van fer una activitat de  JAUME I  al Parc de la Sequieta …

Al 3r CICLE  va ser l’història del 9 d’Octubre la que va entrar a les classes de 5é i 6é …

Ja coneguem el caledari escolar definitiu d’aquest curs escolar.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha informat al Consell Escolar Municipal de la nostra localitat que el día 11 d’octubre no és festiu i que el curs finalitzarà el dia 21 de juny.

Davant aquesta decisió vos informem que l’escola hi estarà oberta el proper dia 11 d’octubre així com tots els seus serveis, incloent-hi el del menjador. 

El director del Centre.