El centre disposa d’un projecte per tal de que tot l’alumnat del centre poguera participar tant a les activitats extraescolars com a les sessions d’Educació Física amb una samarreta tècnica de qualitat amb el logotip del centre.

            Aquest curs 2021-2022, el professorat del col·legi, amb la col·laboració de l’AMPA del centre, volem donar-li continuïtat aquest projecte.

            Si ja disposaves d’ella en cursos passats i ara vols comprar-ne una altra ara és el moment de fer la comanda…

Per fer la reserva, sols cal omplir i entregar la part de baix d’aquesta nota i entregar-la a les 09:05 hores a les persones de l’AMPA que trobaràs a la porta “C” de l’escola front el parc de La Sequieta i junt la porta d’accés a l’institut.

            El preu per samarreta amb el logotip ja imprès serà  de huit euros. Si el teu fill o filla és de nova matrícula al Sanchis el passat o aquest curs escolar, el preu per la samarreta és de quatre euros.

            Per l’actual situació de pandèmia no podem fer una exposició amb les samarretes i que l’alumnat se les prove, per evitar-lo vos donem les mides de la samarreta tant d’ample com de llarg:

Una vegada determines la talla que necessita la teua filla o fill descarrega’t ACÍ la carta enviada i una vegada complimentada entrega-la abans del divendres 22 d’octubre a les persones de l’AMPA junt els diners.

Salutacions ben cordials