Monthly Archives: octubre 2017

Ja coneguem l’eslògan del Sanchis!!!

Tot bon eslògan que es prècie cal que en poques paraules resumixca una gran realitat i que per tota persona que ho lligga comprenga ràpidament a què i perquè fa referència.

I ho hem aconseguit… El Sanchis ja té el millor eslògan!!!

Moltes són les persones que han participat en aquesta elecció, exactament 325 correus electrònics han deixat el seu vot o vots a la nostra pàgina i els resultats aconseguits per cada eslògan proposat han segut:

La nostra felicitació a totes les persones que han proposat un eslògan, especialment als 10 seleccionats i molt especialment al guanyador:

«Les arrels que ens uneixen».

Tot el nostre reconeixement i felicitació a Diego Cubells Jara de la classe de Segon PIL-V d’Educació Primària, autor de l’eslògan.

Moltes gràcies Diego, ja eras part de la història del Sanchis; però ara, si cap, ho eres un poc més!!!

 

Votació per buscar l’eslògan del Sanchis!

Al llarg d’aquests darrers dies hem recollit 205 propostes d’eslògans que resumeixen en sis paraules com a molt, què és i què significa per a nosaltres la nostra escola, el Sanchis.

Moltes gràcies a totes les persones que de manera desinteressada heu participat.

Ara aplega triat de entre totes les propostes la millor opció i per tal de facilitar-vos un poc la tasca hem fet una selecció dels que considerem els 10 millors eslògans.

Et demanem entres  a l’enllaç que tens ACÍ i votes, com a molt, als dos millors eslògans segons la teua opinió.
El termini per fer la votació finalitza el proper divendres 20 d’octubre.

Una vegada es proclame l’eslògan del Sanchis serà publicat en valencià, castellà i anglés.

Ha aplegat el teu moment… vota!

 

Publicades les llistes definitives de beca de menjador per al curs 2017-2018

La Direcció Territorial d’Educació de València ha remés el llistat d’alumnat beneficiari de beca de menjador per al present curs escolar 2017-2018.
Pots consultar el llistat picant ACÍ.

Igualment, també s’ha publicat el llistat d’alumnat no beneficiari de la beca de menjador per al present curs escolar.
El pots consultar picant ACÍ.

El teu fill o filla hi és al llistat d’alumnes no beneficiaris de la beca de menjador i vols reclamar, sols et queda la via del recurs de reposició davant el Conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana en el termini de trenta dies.

Quedem a la vostra disposició.

Salutacions.

Celebrem el 9 d’Octubre

Com tots els anys vam celebrar el 9 d’octubre a l’escola, la festa dels valencians i valencianes…
Xiquets i xiquetes en les seues classes i amb els seus mestres han celebrat aquesta festa, un dia que es commemora que el rei JAUME I va conquerir València i les seues terres…

Al mural, en forma de còmic s’ha resumit tota la llegenda del 9 d’octubre i mai cal oblidar que amb ajuda i col·laboració… tot es fa:

Els més xicotets celebraren la seua festa i al pati d’Infantil es van divertir … Uns eren cristians i lluitaven pels somnis amb valor
i els altres eren els moros que lluitaven amb valor per la llibertat…

En la festa dels valencians no pot faltar l’alegria, el color i com no… els somriures dels més menuts i menudes …

 JAUME  I  va nàixer amb una missió: ser un gran rei, es va fer un gran lluitador i en un futur ell seria el gran conqueridor…
Nosaltres també tenim xiquets i xiquetes lluitadors i proposats a conquerir tots els nostres cors…

 

 

Eleccions a Consell Escolar: renovació de la segona meitat.

Els informem que segons la Resolució de 13 de setembre de l’any 2017, de la Direcció General de Política Educativa de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport (DOCV 25/09/2017), es convoquen eleccions a Consells Escolars de centres docents públics no universitaris de la Comunitat per la renovació de la segona meitat del Consell Escolar del nostre Centre.

            Esta renovació afecta a quatre representants del sector de pares i mares.

            La composició del Consell Escolar del nostre Centre és la següent:

            El Director, el Cap d’Estudis, el Secretari amb veu i sense vot, 7 docents, 9 pares i/o mares, (un d’ells designat directament per l’AMPA), una persona del sector d’administració i serveis, un representant o regidor de l’Ajuntament i 3 alumnes del tercer cicle de Primària.

            Els Consells Escolars són els principals òrgans de participació a través dels quals es democratitza la gestió educativa, es controla democràticament el sistema escolar i es modernitzen les seues estructures.

            Les atribucions que té el Consell Escolar estan exposades en el tauler d’anuncis del Centre.

            El 16 d’octubre s’ha constituït la Junta Electoral que s’encarrega d’organitzar el procediment d’elecció dels membres del Consell Escolar en les condicions que millor asseguren la participació de tots els sectors de la comunitat educativa, així com les corresponents meses electorals.

            En el tauler d’anuncis del Centre estan exposats els censos electorals que vostès han de comprovar per si hi haguera alguna dada incorrecta o incompleta en aquest cas el comunicaran a la Secretaria del Col·legi.

            Fins al dia 06 de novembre podran presentar la seua candidatura al Consell Escolar si desitgen formar part del mateix, el model podran arreplegar-lo en consergeria i entregar-lo al Director del Centre.

            Les eleccions se celebraran el 23 de novembre en la Sala de Docents del col·legi en horari ininterromput de 09:00 del matí fins a les 20:00 hores. 

            Pot emetre el seu vot per correu seguint les següents instruccions:

* Sobre remés a la mesa electoral.
* Per mitjà de correu, missatger, familiar o mandatari que entregue el sobre tancat a la mesa electoral.
* Doble sobre: en el de fora l’elector firmarà en la solapa i en el de dins contindrà la fotocopia del DNI, passaport o permís de conduir i un altre sobre on contindrà el vot.
* Haurà de ser rebut per la mesa electoral abans de l’inici de l’escrutini.

            El 20 de novembre es publicaran les paperetes de votació amb els corresponents candidats i es podran votar com a màxim a 3 noms.

            Donada la importància d’aquest tema esperem participen en estes eleccions tant exercint el seu dret al vot com presentant la seua candidatura si així ho desitgen.

            Per a qualsevol aclariment quedem a la seua disposició en l’horari de visites.

La Junta Electoral del Centre.

Determinada la puntuació per obtenir beca de menjador el present curs 2017-2018.

AquestAquest matí la Direcció General de Centres i Personal Docent de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicada la Resolució on es determina que amb 10 punts o més es pot obtenir beca de menjador el present curs escolar 2017-2018.

Si vols llegir la Resolució pots fer-ho picant ACÍ.

Properament la Direcció Territorial de València publicarà la llista definitiva d’alumnes becats per al present curs escolar.

 

Sirena musical especial pel 9 d’octubre.

Tant a l’entrada com a l’eixida del dia 6 d’octubre escoltarem una Muixeranga interpretada a tres veus i dirigida per Xavi Richart, mestre dolçainer d’Algemesí, per tal d’iniciar la celebració del dia de tots els valencians: el Nou d’Octubre. 

La muixeranga és el nom que rep a Algemesí la construcció de torres o castells humans.

 Finalment us deixem un vídeo-resum sobre què és el 9 d’octubre, segons Eugeni Alemany:

Si vols conèixer els actes programats per la Generalitat Valenciana per celebrar el 9 d’octubre pica ACÍ.

 

Xerrada informativa sobre xarxes socials i internet.

Els comuniquem que hui, dia 4 d’octubre, dimecres, tindrà lloc en el Centre una xerrada sobre  la seguretat dels nostres fills i filles davant els riscos en Internet.

   Aquesta activitat està dins del Pla Director per a la convivència i millora de la seguretat en els Centres educatius, i dirigida per especialistes de la Policia Nacional.

      Com ja estaran informats, l’alumnat de 4t, 5é i 6é ja ha començat  uns tallers sobre aquesta temàtica i que molt prompte els faran els de 4t i 5é.

      Per la importància d’aquesta temàtica, tant l’AMPA com el Claustre,  esperem la vostra assistència.

DÍA: MIÉRCOLES, 4 DE OCTUBRE.
HORA: DE 15,30 A 17 HORAS
LUGAR:  BIBLIOTECA DEL CENTRO.

Sobre la migdiada en tres anys.

    Com en cursos anteriors l’alumnat de tres anys usuari del menjador, abans de les 15:30 hores, podrà fer una migdiada a la classe sobre les hamaques que hi ha per aquest efecte, si les famílies així ho demanen.

                Per tal de realitzar com cal aquesta activitat necessita cada alumne que vaja a fer-la un llençol i quan vinga més el fred una manta xicoteta per tapar-se.

                És convenient que tot vinga amb el nom posat des de casa. Al final de la setmana us retornarem el llençol per rentar-lo i dur-lo novament el dilluns.

Salutacions cordials.

L’Encarregat del Menjador.