Monthly Archives: junio 2020

Passeu un molt bon estiu…

Hem finalitzat un curs un tant especial… però ho hem finalitzat amb molt bona salut, la qual cosa és d’agrair i molt!!!

Les classes del Sanchis, tant el seu alumnat com les seues tutores i tutors,  volen desitjar-vos passeu un molt bon estiu.

Vos esperem a totes i tots al proper mes de setembre al Sanchis, amb la normalitat de començar un nou curs amb tota la il·lusió i ganes de continuar esforçant-nos per millorar i fer un Sanchis més gran.

Res millor per acomiadar-nos que l’alegria de la darrera activitat que la COVID-19 ens va deixar fer: el carnestoltes!

Vos mostrem un recull de fotografies de les diverses activitats realitzades al primer i segon trimestre aquest curs 2019-2020.

Però per al somriure res millor que les cares de les xiquetes i dels xiquets d’Educació Infantil desitjant-vos un bon estiu:

Les xiqeutes i els xiquets del Primer cicle d’Educació Primària vos desitgen un bon estiu amb el seu millor somriure:

El Segon cicle d’Educació Primària, tant les tutores, com els seus especialistes i tot el seu alumnat també volen participar en aquest acomiadament tan especial:

Tot el Tercer cicle d’Educació Primària també vol participar en aquest bon desig després d’un curs tan diferent als que hem passat al nostre col·legi:

L’alumnat més fadrí del col·le ja hi està pensant amb el seu pas a l’Institut el proper curs, però sempre duran el color del Sanchis a prop del seu cor.

 

 

 

 

 

 

Una «Graduació» un tant especial…

Estimades famílies, xiquetes i xiquets i molt especialment a aquells i aquelles que finalitzen cinc anys i als que al proper curs passeu ja a l’Institut…

Les xiquetes i xiquets de cinc anys el proper curs ja comenceu Primària, el nostre arbre vos està esperant amb les branques obertes i les seus arrels seran el vostre recolzament, perquè són les «arrels que ens uneixen».

Seguidament vos presentem dos vídeos de les classes d’Educació Infantil de cinc anys que amb molt de carinyo vos han preparat tant Carla com Anna.

5 anys d’Educació Infantil A

5 anys d’Educació Infantil B

Eres más fuerte de lo que crees.
Hi ha alguna cosa en tu que el món necessita.
You are capable of incredible things.

A l’alumnat de 6é ja li ha aplegat el moment de tancar una etapa molt important a les seues vides i el proper curs entrarà a l’Institut després de nou cursos treballant per ser autònoms i capaços d’accedir al següent nivell, però nos vos preocupeu de res… van molt bé preparades i preparats i ni el COVID-19 ha segut cap inconvenient en la seua formació.

Per a vosaltres hui finalitza la vostra etapa al Sanchis d’una manera en la que mai ningú abans ho havia fet, d’una forma que passarà a la història, sent protagonistes d’aquesta situació al Sanchis, a Alaquàs, a València i al món sencer aquest 2020!!!

Les vostres tutores, Laura i Vicky, i el vostre tutor Àngel vos han preparat els següents vídeos amb la vostra col·laboració:

6é d’Educació Primària A.

No existeix cap ascensor que vos porte a l’èxit… cal utlitzar les escales!

6º de Educación Primaria C

Tu destino lo formas tú con cada decisión que tomas.

6é d’Educació Primària V

Don’t be afraid to dream about what you want to be.

La sort que teniu és que sou alumnat del Sanchis i sempre a la vostra vida vos acompanyarà el nostre estimat arbre que presideix el vostre pati.
Esperem que les seues arrels vos donen la força cada dia a la nova etapa que aneu a encetar el proper curs i que l’educació rebuda siga tan forta com les arrels del nostre estimat ombú.

Volem felicitar i agrair a totes les i els mestres que han participat de la vostra educació tant en Educació Infantil com en Primària i estem segurs que de totes i tots vos heu portat algun ensenyament molt especial.

Gràcies famílies. Les vostres filles i fills són meravellosos i tenen per davant un camí que no serà fàcil i necessitaran esforç i dedicació, encara que també disposaran d’alegries, bons ratos i noves amistats.

Si d’alguna cosa ha servit el vostre pas pel Sanchis tots estos anys treballant, fent amigues o amics i gaudint…, si d’alguna cosa ha servit l’esforç realitzat tot aquest temps i el que vos queda per fer… és per a donar un pas més cap el vostre futur, el futur que voleu i vos mereixeu.

El Sanchis hi està molt orgullòs d’aquesta promoció.
Vos mereixeu el millor!
Agraïm a les vostres famílies la confiança prestada en el Sanchis per a fer aquest camí tot junts.

El Sanchis són les arrels que ens uneixen!!!

 

Sobre el Banc de Llibres del Sanchis.

Alaquàs, a 15 de juny de 2020.
Vos informem que de cara al proper curs escolar 2020-2021 continuem utilitzant al nostre centre el Banc de Llibres.
L’alumnat que el proper curs siga matriculat en primer i de segon d’Educació Primària, i que participe al Banc de Llibres, rebrà un Xec-Llibre per valor de 160€ canviable als comerços o grans superfícies que concerten la venda de llibres amb la Conselleria abans de que finalitze el mes de juliol.
L’alumnat que siga matriculat de tercer a sisè de primària, el proper curs, rebrà un lot de llibres de text complet, exceptuant els llibres que per les seues característiques es consideren no reutilitzables.


Si el seu fill o filla hi és matriculat o matriculada a la classe de cinc anys el present curs escolar 2019-2020 amb Carla o Anna, o aquell alumne que aquest curs no ha participat al Banc de Llibres de la nostra escola i el proper curs 2020-2021 vol formar part d’ell és necessari entre a la pàgina web que seguidament s’indica, complimente el formulari i ens l’envie per correu electrònic a: menjadorsanchis@gmail.com, abans del dilluns dia 22 de juny.

Si no disposa d’ordinador, demanant cita prèvia amb la tutora o amb el centre, podrà complimentar la petició a l’escola.

L’adreça electrònica des de la que cal complimentar la sol·licitud és:
(Cal picar en «Tramitar Telemàticament»)
https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=18094

El NIA de l’alumne el pots trobaren els rebuts del menjador, en els butlletins de qualificacions o cridant al centre al 962 566 540. 

SOLS POT COMPLIMENTAR-SE LA SOL·LICITUD PER VIA TELEMÀTICA.
Si el seu fill o filla ja va participar el passat curs escolar al Banc de Llibres del centre no cal presente el formulari anterior, ja que ja forma part del Banc de Llibres.


Si el seu fill o filla actualment és del primer o del segon curs d’Educació Primària i ja és membre del Banc de Llibres, no cal presente cap nova sol·licitud. Si es matricula al nostre centre en segon de primària el proper curs, rebrà un Xec-Llibre per 160€ de valor abans de que finalitze juliol i si es matricula el proper curs en tercer de primària rebrà un lot complet de llibres de text, exceptuant els llibres que per les seues característiques es consideren no reutilitzables.


Si el seu fill o filla aquest curs 2019-2020 està matriculat en tercer, quart, cinquè o sisè curs d’Educació Primària i ja és membre del Banc de Llibres retornarà el lot complet de llibres que se li va prestar a inici de curs junt el document de lliurament de llibres que cada família va signar, seguint el següent calendari:

Dia 16 de juny lliurarà els llibres l’alumnat del tercer curs.
Dia 17 de juny lliurarà els llibres l’alumnat del cinquè curs.
Dia 18 de juny lliurarà els llibres l’alumnat del sisé curs.
Dia 19 de juny lliurarà els llibres l’alumnat de quart curs.

Cal respectar les normes i les hores comunicades a les famílies per les tutores i tutor de cada grup.


Si no era membre del Banc de Llibres la seua filla o fill i ara vol ser-lo, a més de la sol·licitud telemàtica aportarà al Banc de Llibres el lot complet de llibres de text utilitzat el present curs 2019-2020 en perfectes condicions d’ús, si és alumne de tercer, quart, cinquè o sisè de primària.


Si vol renunciar a formar part del Banc de Llibres retornarà el lot complet de llibres prestat a inici de curs i ho indicarà a peu de pàgina del document de lliurament de llibres que cada família va signar quan va rebre el lot de llibres.


El fet de no tornar els llibres prestats, tornar-los deteriorats per mala utilització i sense folrar o sense cantoneres, suposarà l’obligació per part de les famílies d’eixos alumnes de reposar-los o abandonar el Banc de Llibres.

(No retornar un trimestre suposa la reposició del llibre sencer, els tres trimestres, ja que no es poden comprar per separat).


No s’acceptaran noves sol·licituds, ni entrega de lots de llibres, passades les dates establertes, ja que el sistema informàtic no ho permet.
En cas de dubte parle amb el tutor o tutora del seu fill o filla.


Atentament,
La Comissió del Banc de Llibres.

S’inicia el procés d’admissió.

Dilluns 08 de juny s’inicia el el tràmit telemàtic per demanar plaça escolar el proper curs en Educació Infantil i en Educació Primària.

El termini finalitza el proper dia 16 de juny!!!

Recorda que la petició és telemàtica, és a dir, cada família des de sa casa es podrà connectar a la pàgina de Conselleria on cal realitze el tràmit. Pots accedir directament a ella picant ACÍ.

El procediment a seguir és el següent:

a) Necessites obligatòriament disposar d’un correu electrònic on rebre tota la informació del procés.

b) Entrar a la pàgina de telematricula.es i obtenir la Clau d’Admissió. Si tens dos filles o fills per entrar a infantil o primària necessites dues claus d’admissió; mentre que si un és d’infantil i l’altre és de primària amb una Clau d’Admissió podràs fer les dues peticions. 

c) Al teu correu electrònic rebràs un missatge amb un enllaç que et facilitarà accedir al formulari de petició de places durant un termini de 24 hores. Una vegada dins d’ell cal et crees un usuari i una contrasenya d’al menys 6 caràcters amb xifres i lletres.

d) Una vegada t’identifiques amb el teu usuari i contrasenya podràs iniciar la petició i caldrà complimentes la sol·licitud, confirmes les dades, presentes la sol·licitud de forma telemàtica i et descarregues la sol·licitud en format pdf.

e) Finalitzat tot el procés rebràs un correu electrònic amb el número de la sol·licitud i una adreça electrònica on consultar les llistes provisionals i definitives.

No és necessari entregar cap document del procés d’admissió en el centre.

Si vols pots consultar un manual complet de tot el procés en valencià picant ACÍ.
També pots consultar un manual complet de tot el procés d’admissió en castellà picant ACÍ.

Si disposes de passaport o no tens mitjans informàtics per complimentar la petició demana cita prèvia i seràs atés al centre.

Telèfon de cita prèvia 962 566 540 o
mitjançant correu electrònic:

menjadorsanchis@gmail.com

Una vegada aconseguida la plaça al Sanchis cal faces efectiva la matrícula al mes de juliol. Des de secretaria ja vos indicarem data i hora per formalitzar-la.

 

 

Informació sobre com s’avaluarà la tercera i l’avaluació final en Educació Primària.

Reunit el Claustre de Docents del CEIP Maestro Sanchis Almiñano en sessió extraordinària el passat dijous va acordar per unanimitat informar les famílies d’Educació Primària de com es va a avaluar a l’alumnat la tercera i l’avaluació final del present curs 2019-2020 atenent la situació de pandèmia que hi estem vivint.

La tercera avaluació reflexarà l’actitud, interés i esforç de l’alumne durant el temps de confinament.

L’avaluació final es calcularà amb la mitjana de la primera i segona avaluació, més l’increment de la qualificació de la tercera avaluació, si així ho estima la tutora, el tutor o l’especialista que imparteix classe al seu fill o filla.

#OrgullamblesfamiliesdelSanchis

Facilitem la transició de Primària a l’Institut.

Aquest curs és un curs molt especial i un tant diferent a altres cursos anteriors, ja que durant tot el tercer trimestre no hi hem estat al Sanchis.

Fins ara repartíem a l’alumnat de sisé el sobre de matrícula que després les famíies presentaven a l’Institut Doctor Faustí Barberà quan ells vos dien per tal de matricular al vostre fill o filla. Açò canvia aquest curs i per tal motiu hem considerat necessari fer tres reunions, una per classe, per explicar-vos com serà la transició de primària a l’institut de cara al proper curs escolar 2020-2021.

El proper dilluns 08 de juny realitzarem tres reunions amb el següent horari:

6PRIA: a les 17:30 hores.
6PRIV: a les 18:30 hores.
6PRIC: a les 19:30 hores.

Al vostre correu ja habràs rebuda la invitació per participar a la reunió virtual que realitzarem mitjançant la plataforma Cisco WebEx Meetings.

Ens veiem el proper dilluns!!!

 

 

Dilluns s’inicia el tràmit per demanar plaça al centre:

Proper dilluns 08 de juny a les 09:00 hores s’inicia el procés d’admissió per tal de demanar plaça al nostre centre el proper curs escolar 2020-2021.

Seguidament us informem de les places vacants de que disposem tant en Educació Infantil:

Com en Educació Primària:

Si el proper curs vols que la teua filla o fill, de tres anys o d’altres cursos, vinga al Sanchis i disposes de passaport o no disposeu de recursos informàtics com per a tramitar la vostra sol·licitud del plaça al procés telemàtic que s’inicia el proper dilluns recorda que sols vos podem atendre amb cita prèvia.

Si és aquest el teu cas crida’ns al telèfon:

962 566 540

 

 

Demà rebreu el darrer xec del menjador.

Us informem que demà dia 05 de juny la Conselleria enviarà el darrer xec del menjador per a l’alumnat que el present curs escolar ha tingut beca del tipus A.

Els xecs tindràn com a data de caducitat el 23 de juny.

Disposareu de quatre intents per descarregar el xec i vos recomanem utilitzeu el NIA de l’alumne per baixar-vos el xec.

En cas de qualsevol dubte o problema crideu al telèfon del centre:

962 566 540.

Salutacions.