Hem finalitzat un curs un tant especial… però ho hem finalitzat amb molt bona salut, la qual cosa és d’agrair i molt!!!

Les classes del Sanchis, tant el seu alumnat com les seues tutores i tutors,  volen desitjar-vos passeu un molt bon estiu.

Vos esperem a totes i tots al proper mes de setembre al Sanchis, amb la normalitat de començar un nou curs amb tota la il·lusió i ganes de continuar esforçant-nos per millorar i fer un Sanchis més gran.

Res millor per acomiadar-nos que l’alegria de la darrera activitat que la COVID-19 ens va deixar fer: el carnestoltes!

Vos mostrem un recull de fotografies de les diverses activitats realitzades al primer i segon trimestre aquest curs 2019-2020.

Però per al somriure res millor que les cares de les xiquetes i dels xiquets d’Educació Infantil desitjant-vos un bon estiu:

Les xiqeutes i els xiquets del Primer cicle d’Educació Primària vos desitgen un bon estiu amb el seu millor somriure:

El Segon cicle d’Educació Primària, tant les tutores, com els seus especialistes i tot el seu alumnat també volen participar en aquest acomiadament tan especial:

Tot el Tercer cicle d’Educació Primària també vol participar en aquest bon desig després d’un curs tan diferent als que hem passat al nostre col·legi:

L’alumnat més fadrí del col·le ja hi està pensant amb el seu pas a l’Institut el proper curs, però sempre duran el color del Sanchis a prop del seu cor.