Sin categoría

Vols informació per demanar plaça a la nostra escola per la teua filla o fill el proper curs 2021-2022?

Picant sobre qualsevol dels quadres superiors podràs accedir a tota la informació necessària per demanar plaça al procés d’admissió que ara encetem.

Si necessitares de més informació, no ho dubtes… vine a visitar-nos, et resoldrem qualsevol dubte i et mostrarem la nostra escola.
Podeu  reservar-vos una cita escanejant el codi QR o directament picant sobre ell.

També pots trobar més informació relacionada amb l’admissió dins la pestanya superior de la nostra web d'»Admissió per al curs 2021-2022″.

Al Sanchis eduquem amb el cor!!!

Las Pascuas del 2021 en el COLE


En este año diferente y especial por todo lo que nos rodea por el COVID-19, no hemos querido perder nuestra tradición de PASCUA, y sobre todo que los niños y niñas del SANCHIS puedan disfrutar con normalidad de sus fiestas y tradiciones …
Comerse la «mona»,  volar el «catxerulo», saltar la comba, juegos de pascua…
En  el PATIO  de  INFANTIL  los más pequeños descubrieron actividades de Pascua  muy divertidas…

Los  «Conejitos» de  4 Años  invadieron el patio para jugar y divertirse …

El alumnado de 5 Años voló sus catxerulos «sin parar» …

Las niñas y niños de Primero de Primaria tuvieron una matinal de Juegos de Pascua…Por la tarde, l@s de 1º  no olvidaron llenarse de chocolate al comerse la «mona» junto a sus compañer@s…

El  alumnado de 2º por la mañana organizó un «Got Talent Show» y por la tarde ya merendó de forma pascuera…

En el 2º Ciclo, los niños y niñas de 3º y 4ºde Primaria mantuvieron la tradición,  adornando sus huevos de Pascua, bailando peonzas y saltando a la comba…

En clase, en el comedor , en el patio… el alumnado del 3er. CICLO celebró la Pascua en este curso 2020-21 …


Informació sobre el menjador.

Us informem que la llarg del cap de setmana enviarem al vostre correu electrònic, si és el cas, rebut del menjador a carregar al vostre compte bancari el proper dia 10 d’abril. Aquest rebut fa referència als menús servits a l’alumnat ocasional del mes de març i als menús encomanats per al mes d’abril de les usuàries i usuaris fixes del menjador.

Donat que el centre hi estarà tancat fins el dia 13 d’abril per les vacances de Pasqua quedem a la vostra disposició per correu electrònic per aclarir qualsevol dubte relatiu al rebut enviat.

També volem informar-vos del menú a servir el proper mes d’abril, el qual podeu consultar i descarregar-vos picant ACÍ.

Passeu uns dies de descans en família molt profitosos.

Salut i salutacions ben cordials.

 

Les falles també es celebren al menjador!!!

Encara que enguany no s’ha plantat cap monument faller a l’escola, les activitats falleres s’han celebrat com cal.

Al menjador, les nostres educadores també han volgut celebrar aquesta festa tan important i ara volem mostrar-vos algunes de les activitats realitzades… la primera, la mascletà organitzada en Educació Infantil:

A més s’han realitzat altres treballs manuals, tant per a menudes i menuts com per a les més fadrines i fadrins del menjador:

Inclús, com si es tractara d’un casal faller es va organitzar el nostre propi «Got Talent», i vos assegurem que hi ha molta fusta d’actrius, cantants i balladors…

Al Sanchis hi ha molt de talent!!!

La nostra FALLA del 2021.


El Sanchis enguany no podia deixar de plantar la seua falleta i amb l’ajuda de l’alumnat de sisé, de les seues tutores Pilar i Rosa i de Victoria, amb la col·laboració de la resta de l’alumnat del centre, ho hem tornat a fer!!!

Hem aconseguit plantar, i fins cremar, la nostra falleta d’enguany.

Si vols… ara és el moment de que tu passes i la contemples…

Ja vos anunciem que la de l’any proper ja li hem començat a pegar voltes!

 

AVÍS MOLT IMPORTANT per a les famílies del Sanchis!!!

A partir del proper dia 01 de març, si es detectara qualsevol positiu per Coronavirus al nostre col·legi, el Centre de Salut Pública de Torrent enviarà directament a les famílies carta informativa comunicant el procediment a seguir front el cas detectat mitjançant l’aplicació
GVA Web Família 2.0

 

Donada la importància de rebre informació detallada front possibles confirmacions d’alumnat positiu en COVID-19 vos animem a que vos instal·leu l’aplicació mòbil GVA Web Família 2.0, la qual hi està a la vostra disposició tant si utilitzeu terminals iPhone com qualsevol altre amb sistema Android.

Si tens un mòbil amb Android cal et descarregues l’aplicació des del Google Play:

Si tens un telèfon amb sistema iOS cal et descarregues l’aplicació des de l’App Store d’Apple: 

CONSIDEREM QUE DUR L’APLICACIÓ AL MÒBIL ÉS LA MILLOR OPCIÓ I QUE ACTIVEU REBRE NOTIFICACIONS PER A ESTAR SEMPRE INFORMADES I INFORMATS DE QUALSEVOL NOVA PUBLICACIÓ RELATIVA A LA VOSTRA FILLA O FILL.

Si no disposes de mòbil amb accés a internet també podràs accedir a l’aplicació WEB FAMÍLIA 2.0 accedint des de qualsevol ordinador o tablet al web d’ITACA Família.

En tots els casos el funcionament és el mateix, cal identificar-se amb el teu número NIF, NIE o passaport i introduir la contrasenya que vos vam enviar al moment de matricular la vostra filla o fill.

Si no la recordes pica en «He oblidat la contrasenya» que trobaràs a la pantalla d’accés baix. Si encara així continues amb problemes d’accés demana cita i des de secretaria tractarem d’ajudar-te a facilitar-te l’accés.

Pots demanar la cita prèvia picant ací:

Salutacions ben cordials.

 

Informació del menjador del Sanchis per al mes de març.

Benvolguda família,

Al llarg del cap de setmana, si és el cas, rebreu al vostre correu electrònic informació del rebut a carregar-vos el proper dia 10 de març si és que la vostra filla o filla ha utilitzat en febrer i/o va a utilitzar el servei del menjador escolar en març de la nostra escola.

Si voleu conèixer el menú del menjador per al mes de març sols cal piqueu ACÍ.

Salutacions ben cordials.

Les Educadores del menjador es reciclen.

Les Educadores del menjador de la nostra escola, durant la passada setmana han dedicat quinze hores a millorar la seua formació personal en benefici del nostre alumnat que hi es queda al menjador.

Durant tot aquest temps han gaudit de l’experiència de dues formadores del Centre d’Estudis «Espadà», centre contractat per IRCO, SL per a la formació, les quals les han mostrades estratègies per augmentar la creativitat al menjador com agent de canvi i creixement del nostre alumnat. 

Les activitats sobre les que ha versada la formació han girat al voltant de la creativitat i les seues característiques, les etapes del procés creatiu i la seua relació amb l’autoestima, la comunicació i la motivació.

A més, també s’ha treballat el pensament divergent i el convergent relacionat amb la creativitat, amb la intenció de compendre més i millor el nostre alumnat.

Tots els dies s’han realitzades sessions teòriques i altres pràctiques destacant-se les emocions viscudes, el bon humor i les relacions positives que hi ha entre les nostres educadores del menjador i més encara després de la formació rebuda.

Informació del menjador per al mes de febrer.

Estinades famílies,

Us informem que al llarg del cap de setmana enviarem al vostre correu, si és el cas, el rebut del menjador a carregar al vostre compte bancari el proper dia 10 de febrer.

També volem informar-vos que ja hi és a la vostra disposició el menú del menjador per al mes de FEBRER.

Salut i salutacions ben cordials.

 

Recollida d’aliments per a «Cor de Vila»

Una vegada més ho hem aconseguit i gràcies a les famílies del Sanchis!!!

En tant sols sis dies hem aconseguit recollir més de 200 quilos d’aliments per a les famílies més desfavorides de la nostra localitat.

El matí del dia 24 de desembre va passar una representació de l’associació «Cor de Vila» a recollir tots els aliments i amb ell podran fer menús saludables un bon grapat de persones de la localitat, ja que un dels objetius d’aquest grup solidari és oferir a aquestes famílies una eina més per cuinar plats econòmics, senzills, tradicionals i nutritius, basats en ingredients de temporada adquirits en comerços locals o pel mitjà de donacions.

A més es imparteixen cursos de cuina i es proporcionen els ingredients perquè ho facen a casa seua.

Les famílies que participen en aquesta activitat estan il·lusionades i sorpreses de com és possible fer receptes saludables a baix preu si compren productes de temporada, tal i com explica Isabel Cosme, la nutricionista del projecte.

El proper any s’hem proposat aplegar a recollir un quilo per alumne!!!

Comptem en tu per aplegar als 400 quilos.