Sin categoría

Publicat el calendari oficial per al procés d’admissió.

Al Diari Oficial de la Generalitat Valencia d’avuí 25 de maig de 2020 s’ha publicada la Resolució de data 21 de maig que estableix el calendari d’admissió de l’alumnat en els centres públics i concertats entre les 09:00 hores del dia 08 de juny i les 23:59 hores del dia 16 de juny.

Si tens una filla o fill per entrar el proper curs a tres anys no oblides aquestes dates!!!

Vols conèixer el Sanchis?

No ens queda altra solució!!!

La nostra intenció era atendre-vos com ho hem fet al llarg dels cursos passats, però l’actual situació sanitària no ens permet vingueu a visitar-nos i que nosaltres vos expliquem i mostrem el nostre centre, el Sanchis.

Però front l’adversitat sols ens queda reinventar-nos i adaptar-nos a les noves circumstàncies i entre tot l’equip educatiu del Sanchis hem pensat atendre-vos a totes les famílies que així ho estimeu convenient de forma telemàtica per vídeo-conferència.

En aquestes vídeo-conferències podreu conèixer l’equip directiu i les mestres que treballen a Educació Infantil de la nostra escola. Rebreu informació sobre el procés d’admissió en general i les nostres companyes vos explicaran com és la seua tasca diària amb l’alumnat d’infantil i més concretament amb les xiquetes i xiquets de tres anys.

Tens qualsevol dubte o pregunta?
Aprofita l’ocassió, et serà resolta al moment!

Realitzarem dues sessions obertes a les famílies, sols amb invitació, el proper dia 26 de maig i el dia 02 de juny, ambdues a les 19:00 hores.

Si vols participar a qualsevol de les reunions programades, sols cal complimentes el formulari que trobaràs ACÍ.

Nosaltres, dilluns anterior, vos enviarem al vostre correu electrònic l’enllaç perquè accediu a la reunió, a la qual podreu accedir bé pel mòbil o per l’ordinador.

Per tal de que la sessió funcione molt més fluida vos aconsellem instal·leu al vostre ordinador o mòbil l’aplicació Cisco WebEx Meetings, encara que no és necessari, ja que sols amb l’enllaç que vos enviarem podreu accedir sense cap problema.

El Sanchis hi és a la vostra disposició!!!

Vine-te’n a conèixer-nos.

Més informació podràs trobar al nostre vídeo:

 

Publicada la Resolució on es donen instruccions per l’admissió del proper curs.

Al Diari Oficial de Generalitat Valenciana d’avuí s’ha publicada la Resolució de 15 de maig de 2020 on es dicten instruccions respecte el procediment d’admissió de l’alumnat per al curs 2020-2021.

El calendari per realitzar la petició al procés d’admissió aquest any serà del 08 al 16 de juny, tal i com ja vos vam informar.

LA PRESENTACIÓ SERÀ DE FORMA TELEMÀTICA

Per complimentar i presentar la sol·licitud és necessari disposar d’una «clau d’admissió«, la qual podràs crear-te amb certificat digital, Cl@ve, DNI amb IDESP, NIE amb IXESP o Certificat de ciutadania europea.

SI NO DISPOSES DEL CERTIFICAT DIGITAL EL POTS ACONSEGUIR A L’AJUNTAMENT D’ALAQUÀS, PERÒ CAL RESERVAR CITA CRIDANT ALS TELÈFONS: 961 519 400 O AL 647 276 002.

Si vols més informació sobre què és l’IDESP, l’IXESP o sobre el Certificat de Registre de ciutadania europea pica ACÍ i en les descàrregues del teu ordinador obtindràs la informació. 

Si disposes únicament de Passaport o no no tens possibilitats d’accés a mitjans electrònics cal crides al 962 566 540 o al 686 723 750 i reserves cita prèvia per ser atés al centre entre el 08 i el 16 de juny entre les 10:00 i les 13 hores.

Encara no està publicat l’enllaç per poder accedir a la plataforma on realitzar la petició. Quan es publique vos informarem.

Les famílies participants rebran en l’adreça de correu electrònic que faciliten el resultat del procés d’admissió.

NO CAL APORTAR CAP DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA DE LES CIRCUMSTÀNCIES AL·LEGADES A LA SOL·LICITUD.
SI LA SITUACIÓ SANITÀRIA HO PERMET S’ENTREGARÀ AL MOMENT DE LA MATRÍCULA.

Si vols més informació del nostre infantil mira el següent vídeo:

Hui es reparteix el tercer xec del menjador pels becats del tipus A.

Us informem que al llarg del dia d’avuí les famílies amb alumnat becat del tipus A rebran un SMS al seu telèfon mòbil per valor de 60 euros, el qual es podrà fer efectiu fins el dia 27 de maig als supermercats Consum o Charter.

Aconsellem seguir les instruccions que vos adjuntem.

En cas de qualsevol problema crida’ns al telèfon de l’escola: 962 566 540 o envia’ns un correu electrònic a: menjadorsanchis@gmail.com

Aprofitem per comunicar-vos que no hi ha informació encara sobre les beques del menjador de cara al proper curs escolar 2020-2021.

Salut i salutacions.

ITACA Família al mòbil!!!

Des d’avuí, 12 de maig  de 2020, hi està pels usuaris de telèfons Android a la vostra disposició al «Google Play» ITACA Família 2.0.

Aquesta nova aplicació ens permet dur al mòbil ITACA Família i rebre alertes cada vegada que es publiquen qualificacions, avisos o faltes dels vostres fills o filles, a més de consultar la informació personal i familiar de que disposem del vostre fill o filla al centre. 

Considerem que és un avanç molt important i us animem a que vos instal·leu aquesta aplicació per millorar el contacte amb el centre i el personal docent del Sanchis en benefici del nostre alumnat.

Ja vos informarem quan aparega la versió per a telèfons amb sistema iOS.

 

Una AMPA col·laborativa!!!


La nostra AMPA ha estat col·laborant aquests dies que el centre hi ha estat tancat preparant pantalles per al personal sanitari de l’Hospital General i l’Arnau de Vilanova de València amb la col·laboració de l’ONG «Bombers en Acció».

Hores d’ara s’han embarcat en una nova acció i estan retallant i cosint mascaretes apropiades per als xiquets i xiquetes d’Alaquàs, les quals després hi seran empaquetades i higienitzades per a l’ús dels més menuts.

La confecció es realitza amb tela, material que permet ser reutilitzant moltes vegades i fent que el medi ambient també guanye i molt amb aquesta acció.

Moltes gràcies a totes les persones implicades en aquestes accions, les quals van en benefici de tota la comunitat. 

Amb les vostres accions feu un Sanchis més gran!!!

 

Ja tenim calendari per demanar plaça al Sanchis!!!

Segons ha publicat la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport a la seua web el termini per demanar plaça de cara al proper curs serà del:

08 al 16 de juny.

La presentació de les peticions serà de forma telemàtica i serà necessari disposar de certiticat digital, el qual podreu aconseguir a l’Ajuntament d’Alaquàs, pero és necessari reservar cita prèvia als telèfons:

961 519 400                    647 276 002

També podràs fer el tràmit a través de Cl@ve i DNI electrònic.

Si pots, aprofita ara per aconseguir el certificat digital,
si és que no el tens!!!

Si vols conèixer un poc més la nostra escola, i molt especialment del nostre infantil,  t’animem a que mires aquest vídeo:

Si tens qualsevol dubte crida’ns al telèfon de la nostra escola:

962 566 540

Salutacions ben cordials.

Vols conèixer el Sanchis?

La situació que hores d’ara hi estem vivint fa que ens replantegem el com informar les famílies que volen que el proper curs acadèmic vinga a la nostra escola la seua filla o fill.

Donat que no pots vindre a visitar-nos hem pensat que la millor forma és  publicant un vídeo i no un vídeo qualsevol… publicant un vídeo on les mestres d’infantil van a explicar-vos què és i què significa l’educació infantil per a elles, per a la comunitat educativa que és el Sanchis.

No oblides activar els teus altaveus.
Ara et toca relaxar-te i gaudir del nostre vídeo, el qual de segur vos aclarirà molts dels vostres dubtes.

Si després de veure el vídeo encara et queden més preguntes passa per la pestanya superior «Admissió 2020-2021» de la nostra web i trobaràs molta més informació, la qual anirem actualitzant en tot moment.

Si vols rebre tota la informació actualitzada que nosaltres anem a anar penjant a la web seria d’interés et subscrigueres, el pots fer a la pàgina inicial.

Si vols contactar amb nosaltres ho podes de dos formes: 

Enviant-nos un correu electrònic a: menjadorsanchis@gmail.com

O cridant-nos al telèfon: 962 566 540.

El Sanchis hi és a la teua disposició, ara i sempre!

Información sobre los Vales-Cheques de comedor.

Buenos días,

Según nos informan desde Conselleria, a finales de esta semana, se realizará un nuevo de envío de Vales-Cheques de comedor para todo aquel alumnado que este curso disponga de beca de comedor de tipo A por un valor de 60€.

La familia que no haya utilizado el primer vale, recibirá dos vales por importe de 60 euros cada uno.

Todos aquellas familias con cheques “bloqueados”, “caducados”, así como las que NO han recibido ningún SMS, deben esperar a que Consum realice el siguiente envío de vales, mediante el envío de un nuevo SMS.


Es muy importante que la familia se asegure de que los datos a introducir son los correctos (preferiblemente el NIA del alumno o alumna; subsidiariamente DNI o NIE del primer solicitante.

No hay que introducir el número de PASAPORTE,
PORQUE SE BLOQUEA EL SMS. 

Antes de agotar los cuatro intentos para descargarlo y, en caso de duda, quedamos a vuestra disposición en el 962 566 540 o en el correo electrónico menjadorsanchis@gmail.com

Saludos.

Comunicat del Secretari Autonòmic d’Educació sobre la finalització del curs.

Aquest matí hem rebut un comunicat del Secretari Autòmic d’Educació on s’informa a tota la comunitat educativa dels temes tractats ahir a la Conferencia Sectorial d’Educació amb la participació del Ministeri d’Educació i les administracions educatives de les comunitats autònomes.

La nostra Conselleria va remetre el passat dia 12 d’abril les seues propostes sobre:

  1. La posició de la Conselleria d’Educació respecte al curriculum a impartir durant el tercer trimestre del present curs.
  2. Com es podria realitzar l’avaluació als diferents nivells i etapes educatives.
  3. Les mesures organitzatives a adoptar-se al llarg del curs 2020-2021.

Pròximament el Ministeri  d’Educació elaborarà la normativa  bàsica necessària perquè les administracions educatives de les comunitats autònomes puguen desenvolupar-les i adaptar-les a les seues necessitats específiques.

Aquesta normativa no canviarà les lleis, decrets o ordres vigents, sinó que regularà de cara al final del present curs escolar:

a) La selecció de continguts que es consideren imprescindibles a treballar aquest trimestre.

b) L’avaluació de l’alumnat.

c) La repetició de l’alumnat. De caràcter excepcional, sempre que es considere la millor opció per a l’alumnat.

d) La flexibilització d’aconseguir la titolació en 4t d’ESO, FP i 2n de batxillerat.

Pots llegir el comunicat en valencià picant ACÍ.
També el pots llegir en castellà picant ACÍ.

Segons es publiquen més novetats vos anirem informant.

Salutacions.