Sin categoría

El proper dijous 21… dia d’eleccions al Consell Escolar.

Es recorda a tots els pares i mares de l’alumnat d’aquest Centre que el proper DIJOUS dia 21 de novembre de l’any 2019, des de les nou del matí i fins a les vuit de la vesprada en horari tot seguit es celebraran les eleccions a representants de les famílies de l’alumnat al Consell Escolar del nostre Centre i que poden exercir el seu dret al vot bé per correu o de forma presencial davant la mesa electoral que es constituirà al seu efecte a la sala de docents del Centre.

Les places a renovar del sector de famílies és de quatre en aquesta elecció.

LES PAPERETES JA HI SÓN A LA SEUA DISPOSICIÓ EN CONSERGERIA.

Poden emetre el seu vot per correu seguint les següents instruccions:

* Sobre remés a la mesa electoral.

* Per mitjà de correu, missatger, familiar o mandatari que entregue el sobre tancat a la mesa electoral.

* Doble sobre: en el de fora l’elector firmarà en la solapa i dins contindrà fotocòpia del NIF, NIE, passaport o permís de conduir i un altre sobre on contindrà el vot.

* Haurà de ser rebut per la mesa electoral abans de l’inici de l’escrutini.

Els/les candidats/ates presentats/ades són els següents:

Borrallo Lanchazo, Isabel                  AMPA C.P. “M. Sanchis Almiñano”

Ruiz Aleixandre, María Teresa            AMPA C.P.»M. Sanchis Almiñano»

Huerta Martínez, Elisa                        AMPA C.P.»M. Sanchis Almiñano»

Sancho Martín, Sonia                          AMPA C.P.»M. Sanchis Almiñano»

Capilla Moreno, María Dolores          AMPA C.P.»M. Sanchis Almiñano»

Giménez Zayas, Eva María                  AMPA C.P.»M. Sanchis Almiñano»

Berto Brines, Beatriz                           AMPA C.P.»M. Sanchis Almiñano»

Murcia Gómez, Isidro                              Independent                                          

Recorden la importància que tenen les eleccions així com la seva participació venint a votar.

Alaquàs, a 18 de novembre de l’any 2019.

El President de la Junta Electoral del Centre.

El Sanchis celebra el 9 d’octubre.

La vesprada del 08 d’octubre va ser un moment molt important per la nosta escola, ja que vam rebre la visita del Grup de Danses L’Olivar d’Alaquàs i entre les persones que formen part d’ell hi ha algunes que han treballat al nostre col·le i altres que han segut mares d’alumnes del nostre centre.

Vam rebre la visita perquè voliem celebrar el dia de la nostra Comunitat i res millor que amb una demostració dels balls tradicionals que aquest grup ofereix en totes les seues actuacions.

Ens va acompanyar el grup de ball i la seua rondalla.

Tot un luxe poder comptar amb vosaltres i molt agraït vos queda el Sanchis!!!

Moltes gràcies amigues i amics del grup de Danses de l’Olivar.

Un grup de xiques i xics van lluir les seues capes medievals durant tot l’acte i van ser els mantenidors.

La rondalla i el grup de ball es va anar poc a poc preparant per oferir-nos el seu repertori:

I entre ball i ball ens van presentar a cadascun dels instruments que composen la seua rondalla.

Però el que més ens va agrada va ser veure com ballaven acompanyades per la seua rondalla.

Feliç 9 d’octubre de 2019!!!

Eleccions a Consell Escolar.

Els informem que segons la Resolució de 23 de setembre de l’any 2019, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport (DOCV 01/10/2019), es convoquen eleccions a Consells Escolars de centres docents públics no universitaris de la Comunitat per la renovació de la primera meitat del Consell Escolar del nostre Centre.

            Esta renovació afecta a quatre representants del sector de pares i mares.

            La composició del Consell Escolar del nostre Centre és la següent:

            El Director, el Cap d’Estudis, el Secretari amb veu i sense vot, 7 docents, 9 pares i/o mares, (un d’ells designat directament per l’AMPA), una persona del sector d’administració i serveis, un representant o regidor de l’Ajuntament i 3 alumnes del tercer cicle de Primària.

            Els Consells Escolars són els principals òrgans de participació a través dels quals es democratitza la gestió educativa, es controla democràticament el sistema escolar i es modernitzen les seues estructures.

            Les atribucions que té el Consell Escolar estan exposades en el tauler d’anuncis del Centre.

            El 10 d’octubre s’ha constituït la Junta Electoral que s’encarrega d’organitzar el procediment d’elecció dels membres del Consell Escolar en les condicions que millor asseguren la participació de tots els sectors de la comunitat educativa, així com les corresponents meses electorals.

            En el tauler d’anuncis del Centre estan exposats els censos electorals que vostès han de comprovar per si hi haguera alguna dada incorrecta o incompleta en aquest cas el comunicaran a la Secretaria del Col·legi.

            Fins al dia 04 de novembre podran presentar la seua candidatura al Consell Escolar si desitgen formar part del mateix, el model podran arreplegar-lo en consergeria i entregar-lo al Director del Centre.

            Les eleccions se celebraran el 21 de novembre en la Sala de Docents del col·legi en horari ininterromput de 09:00 del matí fins a les 20:00 hores. 

            Pot emetre el seu vot per correu seguint les següents instruccions:

* Sobre remés a la mesa electoral.

* Per mitjà de correu, missatger, familiar o mandatari que entregue el sobre tancat a la mesa electoral.

* Doble sobre: en el de fora l’elector firmarà en la solapa i en el de dins contindrà la fotocopia del DNI, passaport o permís de conduir i un altre sobre on contindrà el vot.

* Haurà de ser rebut per la mesa electoral abans de l’inici de l’escrutini.

            El 12 de novembre es publicaran les paperetes de votació amb els corresponents candidats i es podran votar com a màxim a 3 noms.

            Donada la importància d’aquest tema esperem participen en estes eleccions tant exercint el seu dret al vot com presentant la seua candidatura si així ho desitgen.

            Per a qualsevol aclariment quedem a la seua disposició en l’horari de visites.

 

La Junta Electoral del Centre.

Reunió informativa sobre els menús del menjador.

Estimades famílies,

Us informem que el proper dimarts, 15 d’octubre, a les 15:30 hores la empresa d’alimentació del nostre menjador vos oferirà una xerrada informativa sobre la nova “Guia dels Menús Escolars de la Comunitat Valenciana” a la biblioteca del centre.

L’aplicació pràctica de la nova Guia ja hi és realitat al nostre menjador des del passat curs escolar i hem adaptat la freqüència dels aliments assegurant les aportacions nutricionals adequades a les recomanacions oficials.

Tant des de l’empresa d’alimentació, com del propi centre considerem que és un tema de gran importància per nosaltres i esperem comptar amb la teua assistència a la reunió informativa.

Salutacions ben cordials,

El director.

Publicada la llista definitiva d’alumnat becat i no becat per al menjador el curs 2019-2020.

Us informem que huí ha publicada la Conselleria les llistes definitives d’alumnat becat i no becat per al menjador aquest curs escolar.

Si vols, pots descarregar-te el llistat d’alumnes becats picant ACÍ.

El llistat d’alumnat no becat el pots descarregar picant ACÍ.

Al llarg del cap de setmana esperem enviar-vos correu electrònic informant-vos del rebut a carregar al vostre compte bancari el proper dia 10 d’octubre amb el preu del menú ja actualitzat, si és cas.

Quedem a la vostra disposició per tot allò que necessites relacionat amb el present tema.

Salutacions ben cordials,

La Comissió del Menjador.

 

Informació del menjador.

Estimades famílies,

Amb la present entrada us informem que demà 01 d’octubre s’inicien al Sanchis les classes de matí i vesprada i per tant el servei del menjador escolar funcionarà des de les 12:45 fins les 15:30 hores de dilluns a dijous i els divendres des de les 13:00 hores fins les 15:30 hores.

Si voleu podeu consultar el menú del mes d’octubre picant ACÍ o entrant a la pàgina del menjador i consultar l’apartat dels menús.

Al llarg de la vesprada de hui vos enviarem el rebut del menjador a carregar-vos al vostre compte bancari el proper dia 10 d’octubre al vostre correu electrònic. Si hi ha qualsevol dubte respecte la informació enviada quedem a la vostra disposició el dia 01 d’octubre de 09:10 fins les 10:00 hores o de les 12:45 fins les 13:30 hores. (Recordeu que es cobra de bestreta a l’alumnat que siga fixe al menjador i a les persones que es queden de forma esporàdica a mes vençut. És molt important que si la teua filla o fill és usuari fixe al menjador aviseu el dia que no es quede per tal de no encomanar-li el menú i compensar-vos-el al mes següent)

Us recordem que les xiquetes i xiquets de tres anys, si així ho demanen les famílies, poden fer siesta després de dinar. Cal avisar-lo per tenir-lo en compte i dur un llençol per tal de tapar-los mentre siguen dormits.

La Comissió del Menjador del Sanchis.

 

Vols tenir la samarreta del Sanchis? Ara és el moment!!!

El centre disposa d’un projecte per tal de que tot l’alumnat del centre poguera participar tant a les activitats extraescolars com a les sessions d’Educació Física amb una samarreta tècnica de qualitat amb el logotip del centre.

Aquest curs 2019-2020, el professorat del col·legi i amb la col·laboració de l’AMPA del centre, volem donar-li continuïtat aquest projecte.

Jornada de Colpbol entre el CEIP «Ciutat de Cremona» i el Sanchis. Curs 2018-2019

 

Si el curs passat ja hi estaves al centre segurament ja comprares la teua samarreta. Si aquest curs vols comprar-ne una altra ara és el moment de fer la comanda… des del dimecres 25 fins divendres 27, a les 09:00 hores i dijous també a les 13:00 hores, serà personal de l’AMPA a la vostra disposició al rebredor de l’edifici de primària perquè pugues provar-li al teu fill o filla la samarreta i faces la comanda.

El preu per samarreta amb el logotip ja imprés serà de sis euros.
Si el teu fill o filla és de nova matrícula al Sanchis aquest curs escolar, el preu persamarreta és de dos euros.
Rebeu una cordial salutació.

 

Informació sobre el menjador per al curs 2019-2020.

Alaquàs, a 10 de setembre de 2019.

Estimada família:

            Us informem que les beques de menjador aquest curs són des de setembre fins a juny i que les llistes definitives de beques de menjador encara no hi són publicades. Vos informarem properament.

            L’horari del menjador als mesos de setembre i juny serà de 13:00 a 15:30 hores. Entre els mesos d’octubre a maig serà de dilluns a dijous de 12:45 a 15:30 hores i divendres serà de 13:00 a 15:30 hores. L’AMPA del col·legi organitzarà activitats extraescolars a l’horari del menjador i els divendres de 15:30 a 17:00 hores, sempre que hi comptem amb un nombre mínim d’alumnat participant.

Per al present curs el preu del menú i dia és de 4,25 euros. Els i les alumnes becats i becades abonaran la quantitat que determine Conselleria i el pagament es realitzarà únicament domiciliant el rebut en tots els casos, tant pels alumnes becats, fixes o ocasionals.

            L’alumnat fixe (es considera fixe tot alumne que vaja a utilitzar el menjador mes de cinc voltes en un mes) i les i els becats pagaran el servei de menjador el dia 10 de cada mes. Se’ls carregarà al compte que determinen un rebut per tots els dies que hi ha menjador durant el mes mitjançant domiciliació bancària. Si el vostre fill o filla no es queda a dinar un dia determinat cal avisar-lo abans de les 09:15 hores per telèfon, correu electrònic o nota escrita dipositada a la bústia del menjador, per tal de que no siga encomanat el menú i vos retorne la Comissió del Menjador, al mes següent, les quantitats dels menús no consumits. Si un alumne es posa malalt al llarg del matí i no es quedara al menjador eixe dia, no retornarem el preu d’aquest dinar, ja que hi està encomanat en la cuina el seu menú.

Al llarg de la primera setmana del curs us repartirem un full amb la informació que la Comissió del Menjador té sobre el vostre fill o filla, els dies previstos que es quedarà a la setmana i la quantitat a pagar per vosaltres per dia, seguint allò marcat sobre la puntuació de les beques del curs passat, ja que hores d’ara no tenim informació definitiva sobre la concessió de les beques; a més de les dades telefòniques, de correu electrònic i informació sobre el número de compte bancari on carregar els rebuts.

            ÉS MOLT IMPORTANT QUE SI NO VA A QUEDAR-SE AL MENJADOR, O EL FARÀ EN ALTRES DIES DISTINTS ALS INDICATS,  ENS HO COMUNIQUEU EL MÉS AVIAT POSSIBLE PER FER ELS CANVIS I AJUSTAR CORRECTAMENT EL REBUT A PASSAR-VOS, SI ÉS QUE VOS CORRESPON.

            L’alumnat ocasional dipositarà a la bústia del menjador una sol·licitud per tal de quedar-se a dinar eixe dia, la qual es pot recollir a la taula del conserge. La bústia es trobarà a la porta exterior per on entra l’alumnat fins les 09:10 hores. Passada aquesta hora no es podrà sol·licitar cap menú més.

El pagament dels menús servits a l’alumnat ocasional es realitzarà igualment mitjançant domiciliació bancària a mes vençut, el dia 10 de cada mes,  amb un preu de 4,25 euros per menú servit.

            Si per qualsevol raó es deixa de pagar un rebut, de forma automàtica, es deixarà de fer ús del servei i l’alumne no podrà quedar-se al menjador fins que la família no abone el mes no cobrat. Els rebuts tornats es pagaran per finestreta al banc que vos indicarem.

            Tot alumne que necessite d’una dieta especial, per motius religiosos o problemes mèdics, cal que la demane al servei de menjador per escrit, adjuntant si és el cas, l’informe del metge.

Si el seu fill o filla necessita un dia concret “dieta blana” per prescripció mèdica, caldrà adjuntar escrit del metge on s’especifique aquesta dieta i la duració; sense aquest document no es canviarà cap menú.

            Si hi haguera qualsevol tipus d’incident amb el vostre fill o filla, les monitores es posaran en contacte el mes ràpidament possible. La coordinadora de les monitores, Paca, de 09:15 a 10:00 hores, vos pot atendre.

Quedem a la vostra disposició per tal de poder aclarir qualsevol dubte que puga sorgir relacionat amb el servei oferit pel menjador de l’escola.

 

L’Encarregada del menjador.