Sin categoría

21 JUNY 2022 : FI DEL CURS

Al Sanchis eduquem amb el cor!!!

TOTS AQUESTOS XIQUETS I XIQUETES FORMEM PART DEL SANCHIS,
LA NOSTRA ESCOLA

EIXA QUE HEM CONSTRUÏT TOTS NOSALTRES AMB L’AJUDA DE FAMÍLIES, PROFESSORAT I ALUMNAT


INFANTIL  2021-2022

1er. CICLE  2021-2022

2n. CICLE  2021-2022

3r. CICLE  2021-2022


Finalitzat el curs tot l’alumnat del SANCHIS ens volem FELICITAR perquè som uns valents i em pogut de nou amb una situació molt especial amb la Covid al nostre voltant…


També l’alumnat es vol acomiadar dels seus companys i companyes, dels seus professors i professores i desitjar a tot el món un BON ESTIU !! 

FIN DE CURSO 2022 : FIESTA DEL AMPA

El pasado 17 de Junio nuestro alumnado disfrutó de la Fiesta de Fin de Curso, organizada por el AMPA.
 Todos teníamos ganas y un solo objetivo «volver a la normalidad», recuperar algunas de las tradiciones de la Fiesta del AMPA de antes de la pandemia, pero lo más importante fue poder «juntarnos TOD@S» los que formamos la  FAMILIA del SANCHIS.
Todo comenzó con un «Volver a disfrutar» de las actuaciones de los más pequeñ@s con sus bailes y coreografías, pero lo mejor ver que GRANDES ARTISTAS tiene el SANCHIS…

 

La ANIMACIÓN en el gran patio del COLE no faltó para los socios del AMPA. Con talleres, juegos, «palomitas y algodón de azúcar» y bailes con todos los que se atrevieron a «mover el esqueleto»…
GRACIAS a la Empresa de Animación EXPERIENCIA CRIATURES

Para acabar con la cena de Familias, agradecimos el «fresquito» de la noche después de la «ola de calor» de la tarde. Algunos se atrevieron a seguir el ritmo del animador,  niños y niñas, papás y mamás bailaron JUNTOS las canciones de ahora y de siempre.


GRACIAS a todas las FAMILIAS del SANCHIS por hacer posible
una velada tan anhelada…
GRACIAS A NUESTRA AMPA
POR SU LABOR, TRABAJO Y DEDICACIÓN
DURANTE ESTE CURSO ESCOLAR !!!

 

 

Sobre les beques de menjador per al proper curs escolar 2022-2023.

La Conselleria de Educació, Cultura i Esport ha convocades les “Ajudes de menjador per al proper curs escolar 2022-2023”; el contingut de la resolució de la convocatòria, el barem de les sol·licituds i la documentació a presentar hi està publicada a la Resolució d’1 de juny de 2022.

Si vosaltres ja heu demanat l’ajuda per aquest curs escolar 2021-2022 podeu confirmar l’esborrany amb les dades de les que disposa l’administració des del document que vos repartirem en aquesta setmana o que vos podeu descarregar de la Web FAMÍLIA. Si esteu d’acord amb ell, sols cal imprimir, signar i retornar al centre l’esmentat esborrany seguint el calendari que s’especifica i la Conselleria consultarà les dades de la renda de la unitat familiar i baremarà la sol·licitud. No oblideu comprovar si el nombre de membres de la unitat familiar és correcte i marqueu les circumstàncies sociofamiliars que vos pertoquen.

Si les dades de l’esborrany no són correctes podeu modificar-los directament vosaltres i adjunteu la documentació corresponent. Si no sol·licitàreu l’ajuda per al present curs cal presenteu una nova sol·licitud, la qual hi està en Consergeria i ACÍ, cal l’entregueu complimentada en Secretaria únicament a l’horari indicat i amb la següent documentació:

DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR JUNT LA INSTÀNCIA:

a)  Fotocòpia del DNI, CIF, NIE o passaport dels familiars, així com del NIF de l’alumne, si és que ho té.
b)  Si és fill o filla de víctima de violència de gènere caldrà adjuntar la còpia compulsada de l’orde de protecció o la sentència definitiva condemnatòria.
c)  Família monoparental o nombrosa: s’acredita amb el títol de família corresponent.
d)  La resta de circumstàncies: certificats oficials.
e)  No cal justificar la situació d’atur i no cobrar subsidi. Ho fa directament l’Administració d’ofici.
f)  Fotocòpia compulsada del Llibre de Família de les pàgines en que apareguen tant els familiars com els fills que es consideren membres de la unitat familiar, si és que ha canviat el nombre de familiars des del moment de la matrícula.

Es considera unitat familiar, sempre que conviuen al domicili familiar els familiars i fills solters menors de 18 anys, així com els majors de 18 i menors de 26 anys sempre que no perceben cap tipus d’ingrés i els majors de 26 anys quan es tracte de persones amb minusvàlua major del 33% reconeguda.

CALENDARI PER ENTREGAR L’ESBORRANY SIGNAT O LA SOL·LICITUD:

Dia 13, 15, 17 i 20 de juny: de 08:15 a 08:45 horas i de 13:00 a 14:30 hores.

Dia 14, 16 i 21 de juny: de 13:00 a 14:00 hores.

Fora d’aquest horari no podreu ser atesos, ja que hi som realitzant altres tasques.

La Secretaria del Centro.

A partir de dimarts 26 d’abril ja no és obligatòria la mascareta al Sanchis.

Esperem que estos dies de vacances vos hagen segut de molt de profit!

Segons carta remesa des de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Formació Professional de la Conselleria d’Educació ja no és obligatori l’ús de les mascaretes als centres educatius encara que si alguna persona, tant de l’alumnat, professorat o del personal no docent vol continuar usant-la pot fer-lo.

Des del Centre es tindrà especial atenció i respecte amb les persones que vulguen continuar usant les mascaretes en situacions de no obligatorietat, fomentant el respecte a la diversitat.

Pots llegir les cartes del Secretari Autonòmic ací:

Carta en valencià.
Carta en castellà.

Ens veiem demà encarant la recta final d’aquest curs escolar!!!

 

 

 

 

Necessites ajuda per demanar plaça el proper curs al Sanchis?

Us recordeu que el proper dia 26 d’abril s’inicia el termini per demanar plaça al nostre centre.
El termini finalitza el proper dia 04 de maig.
No et quedes fora!!!

Recorda que tot el procediment es fa de forma telemàtica. Si no tens mitjans per connectar-te pots passar per la secretaria de la nostra escola i t’ajudarem amb el procediment, però no oblides demanar cita prèvia per poder atendre’t amb tota la tranquil·litat que es necessita amb aquest procediment.

Pots reservar cita des del següent enllaç:

https://calendly.com/maestrosanchis/ajuda-admissio

També podràs accedir a la pàgina de reserva de cita escanejant aquest codi QR des del teu mòbil:

Al Sanchis eduquem amb el cor!!!

Gregorio es homenajeado por la Comunidad Educativa del Sanchis…

 

¡¡¡ GRACIAS  GREGORIO !!!


Por los más de 40 años siendo el director de nuestro Cole y porque estamos muy agradecidos por tu buen trabajo por y para el SANCHIS.
¡Un SANCHIS GRANDE  nos dejas!

La COMUNIDAD  EDUCATIVA del SANCHIS  junto a familiares y amigos hemos querido agradecerte toda esa dedicación que has tenido SIEMPRE con tu ALUMNADO, con tus FAMILIAS, con la GENTE del SANCHIS… Hemos querido rendirte un homenaje desde el cariño y desearte que te vaya muy bien en esta nueva etapa que comienzas…


NUESTRO ALUMNADO DEL SANCHIS de promociones de todos los cursos han querido acompañarte… 
TOD@S quisieron dedicarte unas palabras porque todos y cada uno tenía una vivencia, una anécdota o un momento para recordar de tus clases, contigo en el Cole, junt@s en el SANCHIS…

La Comunidad Educativa del SANCHIS la formamos TOD@S y contigo hemos conseguido un gran  SANCHIS  que junto a nuestras FAMILIAS y PROFESORADO, en estos años, hemos logrado un MEJOR SANCHIS cada curso…

A la entrada de nuestra escuela quedará en nuestro patio un OLIVO como recuerdo y dejando una impronta con este árbol, que como dice el lema del Cole: «Las Raíces que nos unen» serán las de este olivo las que te unan a ti, GREGORIO, siempre al SANCHIS.

Gregorio plantó y regó nuestra olivera, nuestro nuevo árbol, tan representativo en la localidad de Alaquàs, símbolo de la PAZ junto a la paloma; de la longevidad por su LARGA VIDA; de la FUERZA, por su resistencia a la sequía y a las duras condiciones y por ser el símbolo de la VICTORIA, ya que desde las primeras olimpiadas, en lugar de medallas se otorgaba a los vencedores, como distinción, una corona hecha en hojas de olivo.


SOMOS LA FAMILIA DEL SANCHIS !!!

Este OLIVO nos va dar fuerza para seguir trabajando por el SANCHIS, para que los próximos años sea nuestro ALUMNADO el que coseche victorias, y aliente las raíces de nuestro OMBÚ y de este OLIVO en el futuro. 

FALLA 2022 : Jugar i Jugar


Després de dos cursos sense falla,trobar al pati la Falla del Col·le és més que un bonic plaer, entreteniment i gust per part de TOTS. Aquest curs en el Col·le regnen els colors i, com no, en la FALLA del SANCHIS  regnen també…
JUGAR i JUGAR és el nostre lema d’enguany !!
Xiquetes i xiquets, mares i pares, mestras i mestres, la nostra falleta  feta amb molta il·lusió i molt d’amor
d’aquest any 2022 a totes us presentem…

 

Els “JOCS de TAULA” ens uneixen amb els AMICS i les AMIGUES.  
XIQUETES i XIQUETS  GAUDIR  amb el JOC!!!   
QUE COMENCE  LA PARTIDA!!
Varem començar la PLANTÀ amb l’ajuda del alumnat de 6é. Davant l’amenaça de pluja triem el «porche»
com a lloc per a plantar la Falla…

Durant unes hores… la NOSTRA FALLETA es va contemplar
encara que NO es cremarà, perque tots els NINOTS acabaren INDULTATS. Quin treball més fantàstic dels  XIQUETS i XIQUETES del SANCHIS amb la seues ganes de JUGAR ens van a contagiar millor així i no un contagi per la COVID.

Els més xicotets ens conviden a gaudir amb jocs de taula molts divertits. Enguany ens han fet el motiu central de la Falla, els  artistes d’EDUCACIÓ INFANTIL.  Què bon treball, moltes felicitats!!

El PRIMER CICLE vol jugar a cartes, oca, marro o dòmino
i la nostra falleta han decorat amb aquestos jocs per part de l’alumnat.

Peces blanques i negres als escacs, Twister de colors et trobaràs.
Tot el SEGON CICLE amb molta il·lusió ha participat.

 

El TERCER CICLE també hi està representat i ens convida a jugar als tragaboles i a les cartes del “virus” en especial…

FALLERETES i FALLERETS del Sanchis  JUGAR ÉS DIVERSIÓ…
Totes i tots sou convidats a JUGAR i a DIVERTIR-SE !!!
Com ens varen divertir els més menuts al visitar la nostra FALLA… 

 

El nostre COL·LE  porta més de  40 ANYS  al costat del nostre “OMBÚ” sempre veient  JUGAR a xiquets i xiquetes del SANCHIS… L’alumnat de PRIMER i SEGON visitaren la falleta amb il·lusió…

TERCER i QUART la FALLA varen visitar amb eixa imaginació necessaria als JOCS i amb un poquet de «magia»  ens han invitat els de quart a jugar…

 

Ens aseguren que al «Joc del Tragaboles» ho pasarem súper bé als hipopòtams de CINQUÉ
El TERCER CICLE va visitar la Falla del 2022


I
encara que aquests últims anys no varen pasar-ho tan bé amb el  VIRUS de la COVID que ens va portar “mal de cap”al 2020, també al 2021 ens va perseguir el CORONAVIRUS però amb les vacunes vam resistir.
Enguany al 2022  el  VIRUS va aparèixer de nou… Però  SISÉ  diu que al JOC de CARTES del VIRUS  GUANYAREM  aquesta PARTIDA.

Bones FALLES 2022 !!
Gran Falleta la del SANCHIS que conmemora enguany el més important per a xiquetes i xiquets :
  JUGAR i JUGAR !!

  

 

SANCHIS és Solidaritat

GRACIAS  a la iniciativa de NUESTRA AMPA.
Con la colaboración de «BOMBERS PEL MÓN»
hemos querido participar en la recogida de Medicamentos, Alimentos y Ropa para la población de UCRANIA.

Todo lo recogido tendrá como destino Polonia para ayudar a refugiados ucranianos…

FAMILIAS del SANCHIS MUCHAS GRACIAS por vuestra COLABORACIÓN !!!

8 de Març : Dia de la Dona

El nostre homenatge d’enguany en aquest dia està dedicat a les nostres DONES CIENTÍFIQUES, aquelles que amb el seu treball aporten a la ciència grans coses i demostren que les DONES també podem SER IMPORTANTS en el món científic…

La nostra exposició ha volgut volar molt alt com ho va fer la primera DONA ASTRONAUTA, Valentina TERESHKOVA, i han sigut les xiquetes i xiquets d’INFANTIL els que han aprés molt d’ella…
El 1r Cicle han realitzat les seues pròpies investigacions gràcies Margarita DEL VAL, química i viròloga espanyola, o Sara GILBERT, vacunóloga britànica, les dues científiques molt importants en la lluita contra la pandèmia de la COVID 19. També han volgut volar pels núvols amb l’aviadora americana Amelia EARHART…
En el 2n Cicle han descobert a la primera científica espanyola, una matemàtica i mestra de xiquetes del segle XVIII, Mª Andresa CASAMAYOR i a la primera fotògrafa i botànica que va ser Anna ATKINS…
En el 3er. Cicle les dones científiques estreles van ser Marie CURIE, física polonesa, Lisa MEITNER, científica i física austríaca, Ida NODDACK, química i física alemanya y Marguerite PEREY, física francesa i descobridora de l’element francio …
Sense oblidar-nos de la nostra Margarita SALAS, una de les impulsores de la investigació espanyola en el camp de la bioquímica i deixebla de Severo OCHOA, Premi Nobel de Medicina en 1959…
Tots visitem la nostra EXPO dedicada a les DONES CIENTÍFIQUES i EMPRENEDORES…

 

Gràcies a les/els PROFES del SANCHIS per ajudar-nos a visibilitzar a aquestes DONES…

 

Gràcies a l’ALUMNAT que algun dia en un futur podran ser alguna d’ELLES…

 

Gràcies a aquest dia 8 de Març podem celebrar que les DONES som importants i la CIÈNCIA compta amb moltes d’ELLES com a referent…

 

Gràcies a que podem commemorar cada 8 de MARÇ la lluita de les DONES per la seua participació en la societat i el seu desenvolupament íntegre com a persona, en peus de la IGUALTAT…

Però les DONES més importants del SANCHIS són les nostres MARES, FILLES, IAIES, TIES i AMIGUES


TOTES les que formen part de la FAMÍLIA del SANCHIS !!!