Monthly Archives: octubre 2018

Presentació al Sanchis de la col·lecció «Contes familiars»

El proper dijous dia 25 d’octubre, per la vesprada, l’alumnat de les dues classes de primer de primària participaran en un contacontes al voltant dels diversos tipus de famílies que es podem trobar actualment al nostre voltant.

Aquest contacontes està relacionat directament amb una col·lecció de llibres publicats per dues mestres d’Educació Primària, Tonyi Cardona i Natàlia Ferrús.
Tonyi Cardona és una mestra que fa ja quasi vint anys va estar a la nostra escola, impartint l’especialitat de música al Sanchis.

Una vegada finalitzen les classes, eixe mateix dijous 25 d’octubre, a la biblioteca del centre comptarem amb la presència de les dues autores de «Contes familiars» i amb Alba Bla, il·lustradora dels contes,  per realitzar-nos la presentació de tota la col·lecció a les famílies d’Educació Infantil i del Primer Cicle d’Educació Primària i a tot el personal docent de la localitat que vullga participar. 

Aquesta col·lecció de contes es va poder fer realitat gràcies a una campanya de cooperació col·lectiva en internet, a la que diverses persones van posar xicotetes quantitats de diners fins poder aconseguir la publicació i impressió d’aquests contes.

Si vols, t’esperem el proper dijous 25 d’octubre a la presentació dels contes.

Es suspenen les classes d’aquesta vesprada i demà dia 19 d’octubre

L’ajuntament d’Alaquàs, reunit d’urgència aquest matí,
ha decidit suspendre les classes aquesta vesprada i demà
dia 19 d’octubre.

Els menús encomanats pels usuaris fixes del menjador per al día 19 d’octubre seran compensats al rebut a pasar-vos per al mes de novembre.

L’escola obrirà amb normalitat proper dilluns.

SI hi haguera qualsevol canvi quedareu informats mitjançant aquest blog del centre i els grups de comunicació de les classes.

Si piques sobre la imatge podràs llegir el decret d’alcaldia comunicant la suspensió de les classes:
Gregorio García, director del centre.