Monthly Archives: septiembre 2023

Informant-vos sobre l’horari de la jornada partida i novetats respecte les eixides.

Benvolgudes famílies,

Us informem que a partir del proper dia 02 d’octubre i fins el 31 de maig de 2024 l’horari del Centre serà de jornada partida amb el següent horari:

Entrada pel matí: tots els dies a les 09:00 hores.
Eixida al migdia dilluns, dimarts, dimecres i dijous: 12:45 hores.
Per les vesprada de dilluns, dimarts, dimecres i dijous les classes s’inicien a les 15:00 hores i finalitzen a les 16:30 hores.
Divendres per les vesprades no hi ha classe.

Disposem de servei de menjador al migdia i divendres podreu recollir les vostres filles o fills entre les 15:00 i les 15:30 hores, si és que es queda a dinar.

PREGUEM LA MÀXIMA PUNTUALITAT TANT A LES ENTRADES COM A LES EIXIDES DE L’ALUMNAT. 

Com a novetat d’aquest curs us informem que les famílies podran accedir al recinte escolar a recollir les seues filles o fills des del moment que el conserge òbriga les portes exteriors.

Una vegada l’alumnat finalitze les classes serà acompanyat pel docent corresponent a l’exterior de l’edifici i es repartirà de forma ordenada l’alumnat a les famílies que hi serà a la zona d’espera indicada seguidament.

Les famílies de 2 anys, 3 anys i 5INF-A romandran a la zona de jocs infantil del pati d’Educació Infantil deixant espai lliure per tal de que les mestres puguen repartir el seu alumnat.

Les famílies de 4 anys i 5INF-B romandreu a la part exterior de la tanca de separació del pati d’Educació Infantil, ja que l’alumnat estarà junt la seua mestra dins el pati d’Infantil.

Les famílies de l’alumnat de 1r, 2n, 5é i 6é d’Educació Primària romandran a la zona asfaltada front l’edifici d’Educació Primària i no accedireu a la pista de bàsquet ni de voleibol.

Les famílies de 3r i 4t d’Educació Primària esperareu junt la tanca de l’Institut i front la porta d’eixida de l’edifici d’Educació Primària.

S’aconsella les famílies amb dos o tres filles o fills primer recolliu al més menut i després al més major.

EL PUNT DE TROBADA DEIXARÀ DE FUNCIONAR I LES FAMÍLIES SÓN LES QUE TENEN QUE RECOLLIR A LES SEUES FILLES O FILLS.

L’eixida dels divendres, donat que hi ha servei de menjador, l’alumnat serà acompanyat pel docent que li corresponga a la porta exterior del recinte i entregat a la persona responsable d’ella o ell.

Al plànol següent trobareu les zones d’espera establertes.

Salutacions ben cordials.

 

Informant sobre les ajudes per la compra de material escolar per al curs 2023-2024.

Benvolgudes famílies,

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport va posar en marxa per aquest curs escolar unes noves ajudes per la compra de material escolar aquest curs 2023-2024 des de tres anys fins al sisé curs d’Educació Primària, tal i com vos vam informar el passat dia 08 de juny de 2023 a la nostra web.

La tramitació d’aquesta ajuda s’ha fet de forma paral·lela a la petició de la beca del menjador.

HORES D’ARA HI SOM A L’ESPERA DE LA PUBLICACIÓ DEFINITIVA DE LES BEQUES DE MENJADOR, ja que en ella figurarà també l’alumnat que té concedida la beca del material escolar. 

El material que es podrà comprar en aquesta ajuda és: aquarel·les, agendes, argila, bolígrafs, calculadores, carpetes, cartolines, compàs, diccionaris, estoig, folis, gomes, instruments musicals, jocs didàctics, llapis, llapis de colors, gomets, llibretes, mapes, material de plàstica, pegaments, pinzells, plastilina, regles, trencaclosques, retoladors, tissores, maquinetes de fer punta…

No és subvencionable l’adquisició de material informàtic.

Una vegada es publique la resolució de la concessió de les ajudes de material, disposareu d’un termini de 10 dies per presentar la FACTURA a nom de la persona sol·licitant on s’especificarà el material adquirit.

NO SERÀ ADMÉS CAP TÍQUET DE CAIXA O QUALSEVOL ALTRE DOCUMENT QUE NO SIGA UNA FACTURA.

L’alumnat d’Educació Infantil rebrà més informació a les properes reunions amb les tutores i demanem no compren per ara cap material.

L’alumnat d’Educació Primària comprarà el material segons els llistats publicats junt el llistat de llibres de text per al present curs escolar, els quals hi són a la vostra disposició a la web del centre.

Quan es publique la resolució d’alumnat que té concedida l’ajuda per la compra de material escolar vos donarem més informació per aquest mateix mitjà.

Salutacions ben cordials.

 

 

Publicada la resolució que estableix la puntuació mínima per la concessió d’ajudes de menjador el curs 2023-2024.

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació ha publicada huí la resolució que estableix la puntuació mínima per la concessió d’ajudes del menjador per al present curs escolar. 

Els tipus de beca, segons la puntuació, es mantenen igual que el curs passat. 

Seguidament vos mostrem un quedre resum on podreu veure el tipus d’ajuda segons la puntuació, l’import de la beca que es farà càrrec la Conselleria i l’import que caldrà pagar per les famílies segons la puntuació obtinguda

Salutacions ben cordials. 

 

Informant sobre la comunicació del llistat provisional de beques de menjador per aquest curs i dels menús del menjador del mes de setembre.

Us informem que aquesta vesprada us hem enviat al vostre correu electrònic informació personalitzada sobre els llistats provisionals de beques de menjador tramitades aquest curs escolar. 

Si cal fer qualsevol esmena o reclamació disposeu fins divendres 15 de setembre. 

Quedem a la vostra disposició fins proper divendres de 13:10 fins les 14:00 hores. 

Aprofitem aquesta entrada per informar-vos dels menús del menjador en aquest mes de setembre, el qual podràs consultar picant ACÍ.

Salutacions ben cordials.  

 

 

Informació d’inici de curs per les nostres famílies.

Benvolgudes famílies,

Seguidament podreu llegir la informació preparada des de l’equip directiu del centre per tal de que les famílies disposeu de la informació general d’aquest nou curs que huí enceta la vostra filla o fill.

Aprofitem aquesta entrada per donar la benvinguda al nostre alumnat.

Podeu consultar la informació en valencià picant ACÍ.

També podràs consultar la informació en castellà picant ACÍ.

Salutacions ben cordials.

El Sanchis es solidaritza amb el Marroc després del terratrèmol sofrit dies passats.

Davant els esdeveniments ocorreguts els passats dies al Marroc, el claustre del personal docent del CEIP Maestro Sanchis Almiñano vol mostrar el seu suport i solidaritat amb tot el poble marroquí i en concret amb totes les famílies del nostre centre amb vincles amb el nostre país veí.

Ens posem a la vostra disposició en tot allò que estiga a les nostres mans.

Salutacions.

 

Ante los acontecimientos ocurridos los pasados días en Marruecos, el claustro de maestras y maestros del CEIP Maestro Sanchis Almiñano, quiere mostrar su apoyo y solidaridad con todo el pueblo marroquí y en concreto con todas las familias de nuestro centro con vínculos con nuestro país vecino.

Nos ponemos a vuestra disposición en todo aquello que esté en nuestras manos.

Saludos.

 

Canvi al correu electrònic del Menjador Escolar.

Benvolgudes famílies,
Us informem que a partir d’aquest nou curs escolar 2023-2024 el correu de GMAIL que utilitzava fins ara el menjador deixa d’estar operatiu i qualsevol missatge enviat per vosaltres no serà rebut.


A partir d’avuí, si vols posar-te en contacte amb el menjador del centre, cal utilitzes la següent adreça electrònica: 46016117.secretaria@edu.gva.es
Salutacions ben cordials.

Benvinguda al curs 2023-2024 i informant sobre els xec-llibres de primer i segon d’Educació Primària.

Benvolgudes famílies us donem la benvinguda al curs 2023-2024!!!

Aprofitem aquesta entrada per informar les famílies de primer i segon curs d’Educació Primària del curs 2023-2024 que per causes al·lienes al centre, hores d’ara, no es poden imprimir els xec-llibres per la compra dels llibres de text.

Per tal motiu no farem el repartiment de cap xec-llibre proper dilluns.

Mitjançant la web del centre vos informarem del dia que seran repartits.

Disculpeu les molèsties i quedem a la vostra disposició.

Salutacions i feliç curs 2023-2024.