Daily Archives: 11 de septiembre de 2023

Informant sobre la comunicació del llistat provisional de beques de menjador per aquest curs i dels menús del menjador del mes de setembre.

Us informem que aquesta vesprada us hem enviat al vostre correu electrònic informació personalitzada sobre els llistats provisionals de beques de menjador tramitades aquest curs escolar. 

Si cal fer qualsevol esmena o reclamació disposeu fins divendres 15 de setembre. 

Quedem a la vostra disposició fins proper divendres de 13:10 fins les 14:00 hores. 

Aprofitem aquesta entrada per informar-vos dels menús del menjador en aquest mes de setembre, el qual podràs consultar picant ACÍ.

Salutacions ben cordials.  

 

 

Informació d’inici de curs per les nostres famílies.

Benvolgudes famílies,

Seguidament podreu llegir la informació preparada des de l’equip directiu del centre per tal de que les famílies disposeu de la informació general d’aquest nou curs que huí enceta la vostra filla o fill.

Aprofitem aquesta entrada per donar la benvinguda al nostre alumnat.

Podeu consultar la informació en valencià picant ACÍ.

També podràs consultar la informació en castellà picant ACÍ.

Salutacions ben cordials.

El Sanchis es solidaritza amb el Marroc després del terratrèmol sofrit dies passats.

Davant els esdeveniments ocorreguts els passats dies al Marroc, el claustre del personal docent del CEIP Maestro Sanchis Almiñano vol mostrar el seu suport i solidaritat amb tot el poble marroquí i en concret amb totes les famílies del nostre centre amb vincles amb el nostre país veí.

Ens posem a la vostra disposició en tot allò que estiga a les nostres mans.

Salutacions.

 

Ante los acontecimientos ocurridos los pasados días en Marruecos, el claustro de maestras y maestros del CEIP Maestro Sanchis Almiñano, quiere mostrar su apoyo y solidaridad con todo el pueblo marroquí y en concreto con todas las familias de nuestro centro con vínculos con nuestro país vecino.

Nos ponemos a vuestra disposición en todo aquello que esté en nuestras manos.

Saludos.