Monthly Archives: mayo 2018

Sobre el nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD)

Volem que continues amb nosaltres!!!

Demà divendres 25 de maig entra en vigor el nou Reglament General de Protecció de Dades i des del Sanchis volem continuar enviant-te totes les nostres novetats al teu correu electrònic mitjançant el nostre butlletí de publicació de noves entrades.

Per tal motiu anem a eliminar l’anterior llista de distribució i si vols continuar rebent les nostres notícies i publicacions caldrà tornes a donar-te d’alta omplint les teues dades personals i el teu correu electrònic a la part dreta de la pàgina principal del nostre espai web a partir de les 15:30 hores del dia 24 de maig de 2018. 

No oblides acceptar les condicions d’ús marcant el quadre i picar sobre «Dóna’m d’alta» després de llegir les condicions d’ús.

El Sanchis vol continuar amb tu!!!

OLOCAU l’excursió de 6è …


Ens informen els reporters d’OLOCAU que les classes de sisè estan disfrutant en la seua excursió… Els xics i xiques d’aquesta promoció  han fet valdre els seus dots aventurers i el valor de l’amistat segur deixarà empremta…

6é de PRIMARIA ha arribat a OLOCAU

Els alumnes de 6è de Primaria han emprès una aventura  i han canviat les classes per uns dies per activitats de MULTIAVENTURES.
A l’Alberg d’Olocau no faltarà la diversió i l’emoció de compartir amb els amics bons moments…
De fet els nostres enviats especials en l’Alberg ens han enviat informació sobre els nostres xics i xiques de 6º.

Els nostres reporters diuen que ha sigut un dia entretingut i que a més tenim grans artistes de la ceràmica en el «SANCHIS» … ho sabíeu ?

Esperem noves notícies des d’Olocau …