Monthly Archives: febrero 2014

Informació sobre el menjador.

iindiceUs informem que hem actualitzada la web del col·le penjant el menú del menjador per al mes de març. El pots trobar a la pestanya superior de «Menjador» i accedint a l’apartat de «menús del menjador».
Aprofitem per informar-vos que al llarg del cap de setmana enviarem a la vostra bústia de correu electrònic la liquidació del menjador del present mes de febrer.
Us demanem, per favor, comprobeu les dades corresponents al vostre IBAN sigue les correctes.
Quedem a la vostra disposició el proper 03 i 04 de març de 12:45 a 13:30 hores per tal d’aclarir qualsevol dubte relacionat amb la liquidació enviada.
El rebut serà passat al vostre banc per al seu càrrec el proper dia 10 de març.
Encara que al full dels menús figuren, no hi ha classe a la nostra localitat (i per tant tampoc menjador) els dies 17, 18, 19 i 20 de març per les festes de Sant Josep.
Aprofitem per recordar-vos que si no es va a utilitzar el servei de menjador cal avisar al centre mitjançant cridada telefònica, nota a la bústia del menjador o per correu electrònic abans de les 09:30 hores.
Qualsevol avís rebut passada aquesta hora no serà retornat, ja que el menú hi està encomant a la cuina.
Igualment ocorreix amb l’alumnat que al llarg del matí es posa malalt passades les 09:30 hores, com el seu menú ja hi és encomanat no hi es pot retornar a les famílies.

Programa d’Immersió Lingüística: Colònies d’estiu en anglés.

El passat dimarts 25 de febrer el Ministeri d’Educació de l’estat espanyol va publicar la Resolució per la que es convoquen les ajudes per participar en un programa d’Immersió Lingüística en anglés per a l’estudi del 2014.
iindiceHi han convocades 2200 ajudes, 1100 per a la primera quinzena de juliol i altres 1100 per a la segona quinzena d’aquell mes.
Poden participar en la convocatòria tot l’alumnat que aquest curs estiga cursant de 5é i de 6é de primària o primer d’ESO i que el curs passat obtinguera al menys en anglés i de mitjana del curs Notable.

Si vols demanar aquesta ajuda li preguem passe per la Secretaria del Centre de 12:45 a 13:15 hores per tal de facilitar-li les qualificacions mitjanes d’anglés i del curs passat abans de que complimente la petició.

El preu a pagar pels alumnes que obtinguen aquesta ajuda és de 50 euros si és orfe absolut, pares o alumnes amb certa minusvalua, pares en atur, amb incapacitat permanent absoluta, famílies nombrosses i/o monoparentals.
Si no té cap d’aquestes circumstàncies el preu a pagar per la família hi és de 200 euros.
Les famílies pagaran el viatge d’anada i tornada al lloc on es realitze la colònia.
Disposeu fins el proper 14 de març per tal de complimentar la petició.

Tota la informació completa i l’accés per realitzar la petició la trobaràs al següent enllaç.