iindiceUs informem que hem actualitzada la web del col·le penjant el menú del menjador per al mes de març. El pots trobar a la pestanya superior de «Menjador» i accedint a l’apartat de «menús del menjador».
Aprofitem per informar-vos que al llarg del cap de setmana enviarem a la vostra bústia de correu electrònic la liquidació del menjador del present mes de febrer.
Us demanem, per favor, comprobeu les dades corresponents al vostre IBAN sigue les correctes.
Quedem a la vostra disposició el proper 03 i 04 de març de 12:45 a 13:30 hores per tal d’aclarir qualsevol dubte relacionat amb la liquidació enviada.
El rebut serà passat al vostre banc per al seu càrrec el proper dia 10 de març.
Encara que al full dels menús figuren, no hi ha classe a la nostra localitat (i per tant tampoc menjador) els dies 17, 18, 19 i 20 de març per les festes de Sant Josep.
Aprofitem per recordar-vos que si no es va a utilitzar el servei de menjador cal avisar al centre mitjançant cridada telefònica, nota a la bústia del menjador o per correu electrònic abans de les 09:30 hores.
Qualsevol avís rebut passada aquesta hora no serà retornat, ja que el menú hi està encomant a la cuina.
Igualment ocorreix amb l’alumnat que al llarg del matí es posa malalt passades les 09:30 hores, com el seu menú ja hi és encomanat no hi es pot retornar a les famílies.

Posted in: Menjador.
Last Modified: febrero 27, 2014