Daily Archives: 26 de febrero de 2014

Programa d’Immersió Lingüística: Colònies d’estiu en anglés.

El passat dimarts 25 de febrer el Ministeri d’Educació de l’estat espanyol va publicar la Resolució per la que es convoquen les ajudes per participar en un programa d’Immersió Lingüística en anglés per a l’estudi del 2014.
iindiceHi han convocades 2200 ajudes, 1100 per a la primera quinzena de juliol i altres 1100 per a la segona quinzena d’aquell mes.
Poden participar en la convocatòria tot l’alumnat que aquest curs estiga cursant de 5é i de 6é de primària o primer d’ESO i que el curs passat obtinguera al menys en anglés i de mitjana del curs Notable.

Si vols demanar aquesta ajuda li preguem passe per la Secretaria del Centre de 12:45 a 13:15 hores per tal de facilitar-li les qualificacions mitjanes d’anglés i del curs passat abans de que complimente la petició.

El preu a pagar pels alumnes que obtinguen aquesta ajuda és de 50 euros si és orfe absolut, pares o alumnes amb certa minusvalua, pares en atur, amb incapacitat permanent absoluta, famílies nombrosses i/o monoparentals.
Si no té cap d’aquestes circumstàncies el preu a pagar per la família hi és de 200 euros.
Les famílies pagaran el viatge d’anada i tornada al lloc on es realitze la colònia.
Disposeu fins el proper 14 de març per tal de complimentar la petició.

Tota la informació completa i l’accés per realitzar la petició la trobaràs al següent enllaç.

L’AMPA ha celebrat el Carnestoltes.

Aquesta vesprada el pati d’Educació Infantil era tot una festa, l’AMPA ha celebrat el Carnestoltes!!!

Moltes xiquetes i molts xiquets del nostre centre s’han disfressat aquesta vesprada per tal de celebrar el Carnestoltes i gaudir de la música, els balls i els jocs organitzats per la directiva de la nostra Associació de Mares i Pares.
Després de tant de ballar teníem fam i hem berenat d’allò més bé i també alguna llepolia ens hem pogut menjar…

Ja hi ha alguna persona pensant en la seua propera disfressa.
Agraïm a totes les persones de l’AMPA que han dedicat el seu temps en la organització de totes aquestes activitats, sense volsaltres no s’haguera pogut realitzar aquesta festa.