És emotiu, gratificant, sorprenent i, inclús dóna un poc d’enveja, que encara ens poguem trobar amb persones decidides a deixar les nostres comoditats per anar-se’n a l’altra part del món a ajudar altres persones! (i a les d’ací també…)

Nosaltres ens hem trobat en Rosalía i Juancar i ahir passaren pel Sanchis per explicar-nos la seua aventura.

puntal_llops-01

Ells dos han planejada una «Escola Viatgera» per tal que nosaltres pugam des de casa, o des de l’escola, conèixer a moltes altres persones i cultures que estan al nostre voltant.

Ells dos volen donar la volta al món: eixir des d’Utiel i baixar-se al nord d’Àfrica i bordejant tot el continent passar-se a Índia, el sud-est asiàtic, aplegar a Austràlia i Nova Zelanda, creuar l’oceà Pacífic i aplegar a la Patagònia per ascendir per la carretera Pan-Americana fins aplegar a Amèrica del Nord, creuar a la costa est de nord-amèrica i aplegar a Vigo per retornar a Utiel.

Una gran aventura!

I a més, quan la tècnica ho permetra, aniran publicant al seu blog l’experiència i ajudant a la gent, menuda o major,  que troben al llarg de la seua fantàstica aventura, en la mida de les seues possibilitats.

El viatge el van a fer amb l’ajuda de «Rocinante», un tot-terreny de l’any 1993, el qual els serveix de casa, cotxe per desplaçar-se i també de magatzem de medicines, joguets, bolquers… per repartir-los enllà on es necessite.

Si vols conèixer més d’ells i de la seua gran aventura t’animem a que visites el seu blog.

Ahir de primera mà, l’alumnat de tercer, quart i cinquè del Sanchis vam saber de la seua gran aventura:

«El que lee mucho y anda mucho, ve mucho y sabe mucho“.