Des de la Unitat de Prevenció Comunitària (UPC) de l’Ajuntament d’Alaquàs ens han fet arribar informació sobre la posada en marxa de l’Escola de Mares i Pares virtual que organitza la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana i la Fundació d’Ajuda contra la Drogadicció (FAD).

 banner2014-valencianoEl proper dia 15 de setembre s’inicia la 9ª edició del curs virtual per a mares i pares «En famíia». Si vols més informació pica ACÍ. Finalitza el curs el dia 27 d’octubre.
La pàgina web d’aquest curs virtual la tens ACÍ.
2014-Profundizando-valencianoContinua la formació de l’Escola de Mares i Pares amb la 1ª edició del curs virtual «En família: aprofundint», que es realitzarà entre els dies 10 de novembre i el 22 de desembre. També pots descarregar-te tota la informació d’aquest curs picant ACÍ.