Aquesta vesprada s’han graudat les classes de sisé de primària PIL i PIP a l’Auditori Municipal.

La sala hi estava plena d’alumnes, familiars, docents i membres de l’AMPA.

La jornada s’ha iniciada amb una presentació molt fresca per part de dues ex-alumnes, les quals no fa tant que es van graduar al Sanchis… i ho han fet FENOMENAL!!! (Gràcies Andrea i Natàlia)

preseDesprés de la presentació hem vist un vídeo on s’ha repassat tot allò viscut des de que van entrar els «minions», dic els alumnes, en tres anys fins ahir… que van anar a Olocau. Ha segut molt emotiu i divertit recordar totes aquelles situacions viscudes amb tots vosaltres.

Des d’aquestes línies manifestem el nostre reconeixement a Ana per la seua tasca i hores dedicades a fer aquest muntatge. Quedem tots molt agraïts.

Deixeu una gran i excel·lent emprempta al Sanchis!!!

gregSeguidament, el director del centre, Gregorio García ens ha dedicat unes paraules manifestant la satisfacció que per ell és haver segut mestre de tots vosaltres i vos ha desitjat que l’etapa que el proper curs inicieu amb l’ajuda de les vostres famílies l’aneu a superar de forma satisfactòria, perque el Sanchis ha dipositat la seua confiança en tots vosaltres.

6pricCada alumne de la classe de Vicky, i després la d’Àngel, han pujat a l’escenari per rebre de mans del respectiu tutor o turora el seu Diploma com a Graduat en Educació Primària al Sanchis.

6privCom a cloenda d’aquest acte, les famílies, l’alumnat i els docents hem tornat a l’escola per conversar entre tots nosaltres i beure un refrescat got d’orxata i fartons repartit per l’AMPA del Centre. (Una vegada més vos felicitem per la vostra dedicació i entrega, ja que sense la vostra participació, actes com el d’avuí no es podrien realitzar)

Posted in: Noticias.
Last Modified: junio 18, 2014