Daily Archives: 22 de abril de 2013

Primer dia amb el circuit d’Educació Vial al Sanchis.

Durant tot el dia hem tingut a la pista d’handbol muntant el circuit d’Educació Vial que han preparat les docents especialistes d’Educació Física amb la col·laboració dels alumnes en pràctiques i la resta de docents del col·legi, tot allò supervisat per un policia local de l’Ajuntament de la localitat.
Com ja sebeu el material per a desenvolupar l’activitat és cedit per la Direcció General de Trànsit de València.
Aquest any no hem pogut muntar els semàfors, perquè tenen algun problema tècnic que pels nostres mitjans no hem pogut solucionar, ja que quan els connectaven a la xarxa elèctrica botaven els automàtics de tota la planta baixa, deixant-la sense llum amb els incovenients que allò suposava.

No sabem si tindrem en el futur un Marc Márquez, Fernando Alonso o Pedrosa al nostre col·legi, però el que sí podem assegurar és que el nostre alumnat serà coneixedor de les normes d’educació vial.
Prova de tot alló és el seu carnet de conduir que van a rebre i el diploma acreditatiu que tindran al final de la jornada.

Esperem siga aquesta activitat de gran profit pel nostre alumnat.

Seguidament us presentem un resum fotogràfic dels grups que huí han participat en aquesta activitat.

5é de Primària PIL-V:

6é de Primària PIP-C:

Educació Infantil 5 anys PIP-C:

Educació Infantil 5 anys PIL-V:

Educació Infantil 4 anys PIL-A:

Educació Infantil 4 anys PIL-V:

Punt extraordinari al procés admissió.

039-IMG_0983El Consell Escolar del centre s’ha reunit aquesta vesprada i entre altres punts ha tractat la possibilitat de donar un punt extraordinari a les famílies que complisquen determinats requisits de cara al procés d’admissió per al proper curs escolar 2013-2014.

Si és del teu interés, a més de consultar-ho a l’enllaç superior, pots entrar a la pestanya que hi és a la barra superiror d’admissió per al proper curs escolar i dins l’apartat de «calendari i normativa vigent» en la pàgina d’inici de la web i consultar els criteris per obtenir el punt extraordinari.

Quedem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte que pugues tenir sobre aquest tema.

El President del Consell Escolar.