Daily Archives: 10 de septiembre de 2016

Sobre el Banc de Llibres del Sanchis.

LlibresAl Sanchis hem tingut en funcionament de forma exitosa des de fa ja uns quants anys, un Banc de Llibres gestionat de forma conjunta entre el Centre i l’AMPA.

Aquest curs, per primera vegada, anem a posar en marxa una nova gestió del Banc de Llibres, al qual participa més del 95% de l’alumnat de tercer, quart, cinqué i sisé d’Educació Primària.

Aquesta nova gestió comporta canvis molt importants i es per aixó que es fa necessari concretar un Reglament de funcionament del Banc de Llibres. És molt important et descarregues el següent document i ho llisques, ja que està concretat el funcionament del nostre Banc.

Reglament Banc de LlibresEls lots de llibres de l’alumnat que va demanar participar al Banc de Llibres ja hi estan preparats i s’han confeccionat seguint un procés aleatori per la primera adjudicació dels llibres. Es a dir, totes les famílies que han decidit participar al Banc de llibres, els seus fills i/o filles de tercer, quart, cinqué i sisé disposaran dels llibres de Valencià, Castellà, Matemàtiques, Anglés-Pupil Book, Naturals i Socials.
Els lots s’han confeccionat amb llibres dels donats el curs passat i de nous.

Des de la Comissió que regula el Banc de Llibres de la nostra escola demanem cura amb aquest material, ja que el cuidar-lo garanteix que pugam funcionar durant molt anys amb material educatiu en condicions.

Les families de l’alumnat que actualment hi està matriculat en segon i tercer de primària, el dimarts 13, passarà per les classes per recollir els llibres del curs passat. El dilluns traurà tot aquest alumnat una nota on s’explica el procediment a seguir.

El proper dimecres 14 de setembre, a partir de les 13:00 hores, és necessari que la mare o el pare de cada alumne de tercer, quart, cinqué i sisé passe per la seua classe a recollir els llibres del present curs. La turora o el tutor de cada classe us explicarà el funcionament del Banc de LLibres, us repartirà el full de cessió dels llibres i vos entregarà el material.

Quedem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte respecte aquesta entrada.