Daily Archives: 13 de septiembre de 2016

Nova web Família 2.0

web_familiaEstimats pares i mares, el nostre centre utilitza per a la gestió administrativa i acadèmica l’aplicació ITACA desenvolupada per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.
ITACA disposa d’informació que pot ajudar les famílies a estar millor informades sobre l’evolució educativa dels seus fills i permet establir vies de comunicació alternatives amb el Centre Educatiu.
La Web Família és el portal des del que els pares o els tutors legals poden veure les qualificacions dels seus fills o tutelats, el registre de faltes o retards a classe, el calendari
d’avaluacions i activitats extraescolars, i els missatges amb els docents.

Amb l’ànim de millorar i acostar la Web Família als pares i tutors legals s’ha realitzat la nova Web Família 2.0 millorant l’anterior, adaptant-la a les tecnologies actuals, incorporant millores en el seu contingut, afegint un nou mòdul de comunicacions i facilitant l’accés des de diferents dispositius (mòbils, tablets, ordinadors).
Ens complau informar-los que a partir d’ara es podrà accedir a esta nova plataforma de la Web Família 2.0, accedint des de:

https://familia2.edu.gva.es/

web_familia_2Tots aquells familiars que ja són usuaris de l’anterior plataforma Web Família, no hauran de realitzar cap gestió administrativa. Simplement a partir d’ara podran accedir a la nova plataforma Web Família 2.0 (https//familia2.edu.gva.es), utilitzant el mateix usuari i contrasenya que fins ara estaven utilitzant.
Per a aquells familiars que encara no siguen usuaris i estiguen interessats a donar-se d’alta en la Web Família 2.0, poden descarregar-se el model de sol·licitud d’accés a este servici, omplir-lo i entregar-lo en la secretaria del centre, on li proporcionaran més informació respecte d’això.
Model de sol·licitud de la Web Família:
PETICIÓ WEB FAMÍLIA 2.0
(Descarrega directament el pdf en «descàrregues»)
En el moment se li active l’accés a la Web Família 2.0, rebrà en el correu electrònic facilitat per vosté, la direcció d’accés així com l’usuari i la contrasenya. Una vegada haja accedit a la plataforma, podrà trobar una guia d’ajuda al polsar sobre el botó superior “Més Informació”
Sense un altre particular, reba una salutació ben cordial