calculator-385506_640Una vegada que ja coneguem els preus dels menús del menjador marcats des de Conselleria per al present curs escolar 2016-2017 és la nostra intenció enviar-vos mitjançant els vostres fills i filles un full informatiu amb les dades personals i bancàries de cada alumne que utilitza el menjador, per tal de que les famílies ho revisen i pugam actualitzar les dades.

Repartirem els fulls com a molt tard el dimarts 20 de setembre i deixarem de termini per revisar-ho fins el dijous 22 de setembre.

Una vegada fetes les esmenes escaients enviarem al vostre banc o caixa el rebut corresponent del mes de setembre. En aquest rebut sols cobrarem el menús de l’alumnat fixe, els quals paguen de bestreta, tal i com figura a les normes d’ús del menjador escolar.
Els menús servits als usuaris ocasionals es carreguen a mes vençut.

Els rebuts es carregaran al vostre compte bancari el divendres 23 de setembre.

La resta de rebuts del menjador d’aquest curs s’enviarà al vostre banc o caixa entre el 05 i el 10 de cada mes.

Salutacions cordials.