Benvolgudes famílies,

            Volem felicitar-vos passada una setmana des de l’inici de les classes, ja que les entrades i les eixides hi són desenvolupant-se amb normalitat.

Us recordem que les portes s’obriran a les 08:45 hores de matí i a les 14:45 hores per les vesprades i  que l’alumnat podrà accedir al recinte escolar entre les 08:55 i les 09:00 hores pel matí i les 14:55 i les 15:00 hores per la vesprada, per tal de dirigir-se a les seues fileres, mentre que les famílies estan a l’exterior del recinte escolar, deixant el pas de les portes lliures perquè l’alumnat puga accedir amb facilitat.

Per tal de facilitar la mobilitat i el trànsit de l’alumnat i de les seues famílies, es podrà creuar des de la porta A cap a la B i al contrari, pel matí de 08:45 fins les 08:55 hores i per la vesprada des de les 14:45 fins les 14:55 hores.

També es podrà creuar de la porta A cap a la B, i al contrari, des de 15 minuts fins 5 minuts abans de que sone la Sirena Musical a les eixides, tant pel matí com a les vesprades.

A les eixides, les i els docents acompanyaran l’alumnat fins la porta assignada a cada grup, lloc on s’entregarà a cada alumne a la persona autoritzada per recollir-lo.

            Les famílies que tinguen al centre dos o més fills i/o filles recolliran primer al de menor edat i una vegada hi haja sonada la Sirena Musical acudiran a la “Zona d’Espera, senyalitzada al plànol amb el número 3, lloc on la mestra o mestre de la germana i/o germà major li acompanyarà i vos farà entrega de la vostra filla o fill de més edat.  

Gràcies per la vostra col·laboració.

Salutacions ben cordials.

L’equip directiu del centre.

Concrecions respecte l’accés per la porta A de l’alumnat de tres i quatre anys:
La porta A s’obri des de les 08,45 fins a les 08,55 hores per a facilitar el trànsit de la porta A a la B i viceversa. No podeu romandre dins del recinte escolar, només es pot transitar d’una porta cap a l’altre, no es pot jugar en els gronxadors, estar asseguts en els bancs…
– A partir de les 08,55 hores i les 14,55 hores dins del col·legi no pot haver-hi cap papà, mamà, iaia,… perquè a partir d’aqueixa hora l’alumnat accedirà al recinte escolar ells sols i les famílies des de fora podeu observar-los.
– Recordar-vos que podeu accedir al col·legi per a posar-vos en l’ombra de l’arbre en els mesos de setembre i juny. Per tant, a partir de l’1 d’octubre cal  romandre en l’exterior.