Daily Archives: 25 de enero de 2015

Pau, pau i pau.

picasso30 de gener: dia escolar de la no violència i la pau.

El Sanchis és tot una festa!!! Sols cal entres a l’escola per tal de que pugues gaudir d’un bon grapat de banderoles penjades dels sostres, murals a les parets i a les portes de les classes… i per finalitzar, el matí del divendres 30 de gener, celebrarem una jornada festiva celebrant aquesta data tan important per tots nosaltres.

De segur que al llarg del proper cap de setmana vos donarem més informació de totes les activitats realitzades…

No volem deixar passar la nostra Sirena Musical d’aquesta setmana sense relacionar-la amb aquest tema i no hem trobat millor cançò que aquesta:

Somos la nueva semilla del futuro, de la vida,
somos los niños que cantan por la paz y la esperanza,
somos la nueva semilla del futuro, de la vida.
Somos los niños que cantan por la paz y la esperanza.

Juan Esteban Aristazábal Vásquez, més conegut com Juanes, és un cantant colombià de pop latino i rock espanyol que fusiona diversos ritmes musicals. Es va fer famós al nostre país pel seu tema «La camisa negra«, el qual es va publicar a l’any 2004.

Juanes, a l’any 2006, va crear la «Fundación Mi Sangre» que té com a objectiu parlar de pau afavorint la convivència entre les persones al seu país natal, Colòmbia, i ell s’ha declarat:

«Soldat que combat des de la trinxera de la Pau, que la seua guitarra és la seua arma i les paraules de les seues cançons són les bales»

juanes-paz-sin-fronterasTot un bon exemple a seguir!!!