tomateCom a continuació a la Campanya Solidària realitzada el passat mes de desembre l’AMPA en col·laboració amb Caritas-Alaquàs, donarà començament a una iniciativa solidària, amb l’objectiu d‘arreplegar d’aliments no peribles i productes de neteja i higiene personal, per a ajudar les famílies més necessitades del nostre poble.

COM HO ANEM FER?:
Cada mes, fins a final de curs, hem assignat un aliment no perible i un producte de neteja o higiene personal, és a dir, (febrer serà el mes de la tomaca fregida; març serà el mes de…….) i el producte de neteja o higiene que cada un vullga (detergent, rentaplats, paper higiènic, pasta de dents, gel de bany…)

ON ENTREGAR-LOS?:
Podeu deixar les vostres aportacions en les caixes preparades en la planta baixa de l’edifici principal del centre.

QUAN COMENÇA I ACABA LA CAMPANYA?:
Començarà l’1 de febrer i finalitzarà el 20 de juny. Cada mes anirem informant sobre l’aliment que en el tauler de l’AMPA o mitjançant la web.

ENGUANY LES NECESSITATS SÓN ENCARA MÉS NOMBROSES.
cropped-cabecera-caritasAgraïm la vostra col·laboració.
Per a qualsevol dubte podeu trobar-nos els dilluns de 17:15 a 18:15 hores en la ludoteca del col·legi o bé en la nostra nova adreça de correu: ampasanchis@hotmail.com