Us informem que ahir a migdia es va repartir a totes les persones que utilitzen el servei de menjador escolar full informatiu sobre la quantitat a pagar per vosaltres el proper dia 10 de febrer. Igualment, a tots els usuaris dels que disposem correu electrònic, us hem enviada aquesta informació a la vostra bústia electrònica.
És molt important reviseu el codi IBAN on vos carregarem el rebut del menjador, aquest canvi afecta de forma directa a totes les famílies que el seu banc haja segut reunificat per altra entitat bancària, tal i com és el cas de Bancaja, CAM, CCM, Banc de València…
Si veus que no correspon aquest codi IBAN amb el que tú tens, o no estàs conforme amb la informació continguda en la nota informativa, posa’t en contacte amb nosaltres bé per correu electrònic o personalment el dilluns o dimarts proper de 09:10 a 10:00 hores al col·legi.

També vos informem que a l’apartat corresponen dels menús d’aquest blog hem penjat el menú corresponent al mes de febrer.

Posted in: Menjador.
Last Modified: febrero 1, 2014