Gràcies a la pluja del dia 13 hem tingut dos dies de falla!!!

IMG_2074
La festa començà el dijous 13 amb una gran xocolatà en d’Educació Infantil a l’hora de l’esmorzar i per a berenar en Educació Primària.


Des d’aquestes línies donem les gràcies al personal de la cuina, conserge i membres de l’AMPA per la seua voluntat i treball desinteressat, perquè sense ells no haguera segut possible gaudir d’aquesta xocolatà.

El divendres 14 s’ha iniciat amb la Plantà del nostre momument faller. Enguany ha estada dedicada la falla a la literatura infantil i juvenil. Educació Infantil ha fet el seu treball dedicat a «Alícia al país de les meravelles», el primer cicle ha treballat la falla sobre «El Quixot», tercer de primària ha centrat el seu treball en «Gerònim Stilton», mentre que quart a fet la seua part de la falla centrar-se en tres llibres que hi estan treballant a classe: «Bat-Pat», «La família Fantasmal» i «El iaio Joan». El tercer cicle enguany a fet el motiu central, dedicant-lo als llibres de Julio Verne. Ha destacat del seu treball un globus aerostàtic situat a més de quatre metres d’alçària i una cova fantàstica.
(Si vols veure el detall de qualsevol foto pica damunt d’ella i la veuràs en gran, per tonar picar la tecla «esc» i tornaràs a veure la pàgina com ara)

Destaquem el treball realitzat per tot l’alumnat, des dels més menuts fins els majors.
Un treball ben fet és la vostra recompensa!!!

Després de la plantà hen continuat amb la globotà realitzada al pati d’Infantil. Estupenda i divertida ha segut:

Però la finalitat de tota falla és cremar-se…

…per tornar amb noves idees i forces renovades.
IMG_2034-015Ja hi estem pensant com serà la nostra propera falleta!!!