IMG_2033-014Hui hem finalitzat el nostre dia més faller amb la visita de la Fallera Major Infantil d’Alaquàs acompanyada per l’Alcaldessa de la localitat, Elvira García Campos i altres membres de la Junta Local Fallera.
Ha segut tot un plaer rebre aquesta visita i més encara pel fet de ser antiga alumna del Sanchis.

Les mostres d’afecte han segut molt nombroses, tant de l’alumnat com de les seues famílies, perquè és Irene una persona molt coneguda per nosaltres, molt propera en el seu tracte i una fenomenal companya, tal i com va demostrar al llarg de tots els anys passats al Sanchis.

Irene Aparicio Cervera va ser fins el curs passat alumna del nostre col·legi.

Irene: des de la teua escola et desitgem un regnat molt divertit.

Properament publicarem una entrada amb un ample resum de la nostra falla.

Posted in: Noticias.
Last Modified: marzo 14, 2014